ΗΤC HD !!

Reaction score
0
Πωλείται τηλέφωνο HTC ΗD με εγκατεστημένους χάρτες (χάρτες ΝDrive και Destinator 7) και όλα τα παρελκόμενα του 200 € !

Reaction score
0
Απάντηση: ΗΤC HD !!

180 € δεν πάει παρακάτω:105:

6945553493 το τηλέφωνο μου αν θέλεις να το κλείσουμε.

Reaction score
0

Φίλε μου Βαγγέλη προς το παρόν σε πρόλαβε ο φίλος Κώστας από πάνω αν δεν του αρέσει ή δεν το θέλει θα σε πάρω αν το θέλεις για να το δώσω σε σένα.Δεν ξέρω αν με έπαιρνες εσύ το πρωί αλλά δεν μπορούσα να το σηκώσω λόγω δουλειάς.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και την κατανόηση.:126:

Reaction score
249

Εγω σε επαιρνα-στειλε πμ ή παρε με πρωινα αν ειναι διαθεσιμο

Reaction score
0

Επειδή δεν βρήκα τα ακουστικά (παίρνει οποιαδήποτε κανονικά ακουστικά) και τον φορτιστή (παίρνει οποιοδήποτε φορτιστή της ΗTC) δίνω την συσκευή με το κουτί του με απόδειξη αγοράς συν τα manual και τα πενάκια του και φυσικά με εγκατεστημένους τους χάρτες Νdrive και destinator 7 μόνο 150 €!!!!

Όποιος το θέλει μπορεί να με καλέσει στο 6945553493 ή να μου στείλει πμ εδώ.:116:

Π.Μ : Σας ζητώ συγνώμη κ.Γιάννη μόλις γύρισα από εξωτερικό με είχανε στείλει εσπεσμένως από την δουλεία σχεδόν 3 βδομάδες σήμερα γύρισα γι αυτό και δεν σας ειδοποίησα για την συσκευή.

Φίλε Βαγγέλη αν ενδιαφέρεσαι ακόμα στείλε μου μήνυμα μιας και το κινητό δεν δώθηκε στον κ.Γιάννη.

Reaction score
0

To κινητό πουλήθηκε στον φίλο μου Δημήτρη.

Ελπίζω να το χαρείς:105:

Παρακαλώ η αγγελία να κλείσει.

Ευχαριστώ:126:

Reaction score
16
Σ'ευχαριστω πολυ αιλουρε, οπως περιγραφηκε το κινητο στο κουτι του με τα ολα του, πολυ σωστος ο αιλουρος..

Θα το χαρω σιγουρα, σου στελνω να μου λυσεις καποιες αποριες πως να κανω καποπια πραγματα..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.471
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO