ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΧΤΣΕ!

Reaction score
4.762
Εαν μπω στην δικη σου φιλοσοφια τοτε γιατι να μην παρω δυο γκαζολαμπες που θα μου δινουν κι εξτρα φως τη νυχτα? Πχ
Retro Lamp Style Wireless Bluetooth Speaker with Portable FM Radio and USB Port Bluetooth 5.3 Suitable for Camping Home Decor - AliExpress 44

Στα δυο τεμαχια κανει και μια εκπτωση 45 ευρω!! Εχει και ρομαντικη ατμοσφαιρα το βραδυ. Που τα βαζεις ολα αυτα.

symos

You're not worthy!
Reaction score
10.188
Ας υποθεσουμε οτι στον υπολογιστη παιζει TIDAL. Με bluetooth δινω στο ηχειο. Οχι απο το κινητο (μην μας τρωει και την μπαταρια). Ποιο ειναι το προβλημα?
Υπαρχει η σκεψη να παρω κι ενα ταμπλετ το οποιο θα εχει διπλη χρηση. Και για εξω αλλα και για το ηχοσυστημα εντος οικιας.
Αν εκτός από τα ηχεία θες να κουβαλάς έξω και laptop, φορτιστές κλπ. (και μετά πάλι μάζεμα) ή άντε στην καλύτερη tablet (που δεν έχεις ήδη όμως), αλλάζει.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
35.007
Άποψη μου.

Πάρε δύο ασύρματα καλά ηχεία (SONY, JBL etc) αφού θες stereo, με την δυνατότητα να γίνονται pair. Όταν συνδεθούν μεταξύ τους τα υπόλοιπα τα κάνουν μόνα τους όσο αφορά την στερεοφωνία. Πάρε ότι σε βολεύει στο μάτι και στην τσέπη. Μη περιοριστείς σε specs του στιλ πρέπει να έχει οπωσδήποτε wifi. Κλάιν. Μια χαρά είναι το bluetooth. Τώρα αυτά με τα κινητά πέρα δώθε είναι χαζομάρες. Αν πάρεις και tablet ή βγάζεις έξω laptop δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης του wifi. Aν το έχουν οκ. Αν δεν το έχουν σιγά τα λάχανα.

Έχω δύο μικρά ίδια SONY και με pair παίζουν θαυμάσια για το μέγεθος και τα χρήματα τους. Βασικά είναι απίστευτο πως παίζουν για 80 ευρώ και τα δύο.

TGD

Thread Gravedigger
Reaction score
12.160
Ή άλλο ένα φωτιστικό, σε πιο "μοντέρνο" λουκ:
Γίνονται και στέρεο.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
178.662
Members
38.857