ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ 40τμ.

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Είμαι νέος εδώ και θέλω να ρωτήσω το εξής
θελω να κάνω ένα σύστημα για το σαλόνι μου το οποίο έχει διαστάσεις 5πλ*7.5 βαθος.
η απόσταση θεάσης απο τη τηλεόραση και τα κατα συνέπεια και τα μπροστινά ηχεία θα είναι 5.5-6 μετρα.
τωρα για ενισχυτή σκέφτομαι τον ONKYO SR608 απο το εξωτερικό.
χρείαζομαι βοήθεια για ηχεια 5.1 με ένα καλο sub. η χρήση θα είναι μόνο ταινίες
το budget για ηχεια και σαμπ είναι 800-900€ max.
περιμένω τις προτάσεις σας

Reaction score
0
Απάντηση: ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ 40τμ.

τα roister τα 25 θα με καλύψουν για 6μ αποσταση ?
και πίσω κολώνες λές?
το σαμπ το 12 αρι της κρισταλ σε σχέση με το Velodyne CHT-10Q 10" που βγαίνουν περίπου στα ίδια λεφτά ποιο θα λέγατε?

Reaction score
0

τελικα μαλλον θα ανεβασω το κοστος.
ειμαι αναμεσα σε roister emphasis 25/5/c5 με velodyne cht 12
και τα crystal audio TX-T2-12-BL
τι λέτε, βοηθηστε παιδια να αποφασισω. σαυτα τα χρηματα υπαρχει καποια καλυτερη λυση?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Aν εννοείς αυτό το σετ,τότε δεν νομίζω να βρείς κάτι καλύτερο για home cinema σε αυτό το κοστολόγιο(1500ε).
Μπορείς φυσικά να πας στην Crystal να το ακούσεις και ο ίδιος..

Reaction score
0

αυτα εννοω. απο τη θεσσαλονικη ειμαι οπότε δυσκολα νατακουσω. μεχρι τωρα δεν τα εχω βρει καπου .
οπότε λές να κάνω την υπέρβαση και να παω σε αυτα,ε? ισχυείη έκπτωση για τα μέλη?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Πρώτα απ όλα κάνε τους ένα τηλέφωνο για να σου πούν αν τα έχουν πουθενά σε demo στην Θεσσαλονίκη.
Απο εκεί και έπειτα,δικά σου είναι τα λεφτά οπότε εσύ αποφασίζεις αν θα αγοράσεις κάτι χωρίς να το έχεις ακούσει.
IMHO είναι ένα εκπληκτικό σετ ειδικά σε αυτή την τιμή.

Reaction score
0

Καλημέρα! :605:

Πράγματι, στη Θεσσαλονική δεν υπάρχει κάποιο demo του συστήματος. Η έκπτωση για τα μέλη ισχύει κανονικά και ανέρχεται στα 150€. :123:

Reaction score
2

Καλησπέρα!
Εγώ θα κοιτούσα και αυτόν τον συνδυασμό:L-R Mission M35i ή M34i,το αντίστοιχο κεντρικό και τα Μ32ι για πίσω ή ένας άλλος συνδυασμός Kef C-7 και C-3 για πίσω πάντα με το αντίστοιχο κεντρικό και για σαμπγουφερ Velodyne CHT-12Q ή sunfire Sunfire HRS-8!!!Πιστεύω δεν θα σου βγούν πάνω από 1500 ευρώ!Βέβαια η έξτρα επιλογή αυτή δεν αναιρεί το σετ τις crystal πού είναι άριστο αλλά κυρίως Ελληνικό!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier