ΗΧΕΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ

Reaction score
0
Στηνω σιγα σιγα ενα οικιακο αξιοπρεπες Home cinema, Και ψάχνω αυτη την στιγμη για τα 2 front ηχεια. Θελω να ειναι δαπέδου ,θα τα χρησιμοποιηω και σαν ακροαση μουσικης αλλα και και στα εργα. Δεν θελω να ειναι ακριβα, δεν με ενδιαφερει η ισχυ να ειναι μεγαλη, μεχρι 200 ευρω νομιζω ειναι καλα.
τι προτεινετε?

Reaction score
0
αυτες τα εμπορικα ονόματα τα γνωρίζετε? γιατι ετσι στην τυχη εψαχνα και εγω, αλλα αν ειναι made in china, ολα με το καροτσι και απλως βαζουμε σταμπα δεν με ενδιαφερει.

Reaction score
6
Απάντηση: ΗΧΕΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ

Με 200 ευρώ για ηχεία δαπέδου είναι δύσκολο να βρεις κάτι που να μην είναι made in china. Πρέπει να ανεβάσεις αρκετά τον προϋπολογισμό σου για να πάρεις κάτι που να κατασκευάζεται αλλού. Από τα πιο οικονομικά που γνωρίζω και φτιάχνονται Ευρώπη είναι τα Dali (γύρω στα 450€ τα concept 6).
Αλλά όπως είπαν και πιο πριν δεν έχεις δίκιο...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

φιλε gravis, με 200 ευρω ειναι ασκηση θαρρους το να βρεις ηχειο δαπεδου γενικα. Παρολα αυτα σου προταθηκαν ηχεια σε αυτη περιπου την τιμη απο εταιριες γνωστες χρονια στο χωρο Infinity, Magnat, Heco και η Αγγλικη Roth που ηδη μετραει καμια 10αρια χρονια στο χωρο. Τωρα αν ολες σχεδον οι εταιριες, ακομα κ οι κολοσσοι κατασκευαζουν στην Κινα, εχει να κανει με το γενικοτερο θεμα της παγκοσμιοποιησης που ειναι προσωπικο ζητημα αν θα το αποδεχθεις.

Αυτα τα 4 μοντελα παντως παιζουν καλα.

Reaction score
5

Eπειδή εχω πιάσει, σηκώσει και ακούσει τα heco victa θα τα βγαζα απο τη λίστα.
Είναι χειρότερα απο τα koda...
Όσο και να διαφωνήσουν κάποιοι εγω που είδα τα μικρά 200-300 για περιφερειακά στο HC μου έβαλα τα γέλια βρήκα μια δικαιολογία ότι να ναι και τα γύρισα στο getit την ίδια μέρα...
(προσπαθούσαν να βγάλουν μπάσο οι κ@@δες - είχαν και την οπή πίσω, μιλάμε για πέταμα)
Τα creative T20 στον υπολογιστή πιο βαριά ήταν...

Τα infinity primus δεν τα εχω ακούσει αλλά θα τους έδινα μια ευκαιρία ακρόασης.

Απο koda είχα ακούσει την σειρά που είναι ορθογώνια όλο ξύλο και όχι την συνηθισμένη με την πλαστική πρόσοψη.
Παίζαν τίμια και ξεγελούσαν με εμφάνιση και βάρος.
Δεν ήξερα τι ήταν, πήγα κοντά περίεργος να δω και όταν είδα το koda πάνω στα προστατευτικά καλύματα έμεινα.

Περίμενα να ακούσω κάτι πολύ υποδεέστερο μετά απο το σχετικό δούλεμα που τρώνε στα forum για ηχείο timber, του κιλού china by chinese...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.386
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier