ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ MIDRANGE ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΗΧΕΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Ο ΚΩΝΟΣ (ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ B&W ΣΑΠΦΟΥΣ 54 ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Φίλε μου πραγματικά μ'αρέσουν τα ηχεία σου. Αλλά μπορείς να προσπαθήσεις να μου εξηγήσεις, πως γίνεται να "αφαιρέθηκε" για αισθητικούς λόγους μόνο το ένα mid για παράδειγμα και όχι το άλλο? και καταλαβαίνω ότι μπορεί να χρειαζόσουν λίγο παραπάνω φωτισμό, αλλά εφόσον είναι βαριά σαν ηχεία, τα έβγαλες σε εξωτερικό χώρο για φωτογραφία?
επίσης μίας και λες ότι έχουν λίγες ώρες λειτουργίας, και τα ηχεία είναι αρκετά χρόνια στην αγορά, όπως επίσης και αρκετά χρόνια που δεν πουλιούνται, μπορείς να είσαι λίγο πιο συγκεκριμένος στις πόσες ώρες θα έλεγες ότι έχουν παίξει, και πάνω σε τι μηχανήματα?
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ(οπου δεν πηγαινα συχνα) ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ AUDIO-VIDEO MULTI-CHANNEL RECEIVER VSX-AX5i(pioneer) ΤΩΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ DUST CAP' Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΖΗΜΙΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ(ΣΑΠΦΟΥΣ 54 ΚΑΛΛΙΘΕΑ) ΥΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΞΑΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ
ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 20001-2009 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ ΤΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ (PRE-AMPLIFIER C-5 CARVER+MARANTZ 6100) ME HXEIA TA EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ LF-42 THΣ FBT(ΣΤΟΛΑΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ PARASOUND 2125 ME HXEIA TA MONITOR THΣ ATC SC-M11
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Να τονίσω ότι δεν θέλω να το παίξω κακός ή να σου χαλάσω την αγγελία. Απλώς το βλέπω ως ενδιαφερόμενος. Κατα την δικιά μου κρίση, τα δίνεις ακριβά. Δικιά σου η αγγελία και όσο θες το πουλάς σίγουρα. Απλώς όποιος το πάρει σκέψου ότι για να κρατήσει την αξία των ηχείων σωστά, πρέπει να αλλάξει και το Mid driver... τονικά σίγουρα υπάρχει κάποια διαφορά. τώρα είναι στο αυτί του κάθε ένα για το αν ακούει κάτι η όχι. έχει να κάνει με το πως ανοίγει ο ήχος μέσα στο χώρο.
προσωπικά θα ήθελα πολύ να τα ακούσω αν υπήρχε περίπτωση να τα πάρω, τα συγκεκριμένα όμως χρειάζονται και πολλάααα watt για να ακούσει κάποιος, τι μπορούν να κάνουν. εγώ έχω ένα ζευγάρι Β&W 603 S2.
Φίλε με ενδιαφέρουν τα ηχεία σου, αλλά δεν πιστεύω ότι "πιάνουν" περισσότερο από 350 ευρώ, δεδομένου του ότι έχει αφαιρεθεί ο κώνος του midrange, (το οποίο χρειάζεται αλλαγή). Εάν σε ενδιαφέρει η προσφορά μου, επικοινώνησε μαζί μου.
Ευχαριστώ. 6949167797.