ΗΧΟΣ/ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Καλές Γιορτές με υγεία και χαρά γιά όλο τον κόσμο...

ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣLOι γίγαντες της αγοράς σε δοκιμή. Όλα τα καλά μοντέλα από 52 έως 65 ιντσών.

-MEΘΟΔΟΣ TOMATIS: Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΚΡΟΩΜΑΙ
Αφού ο τίτλος του εξωφύλλου δεν μας καλεί να φτιάξουμε...κεφάλι,μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι τουλάχιστον:612:
(http://www.listenwell.com/English/index.htm)

Πρώτη φορά στην Ελλάδα, κόντρα προβολέων 3D:JVC DLA-X7 VS SONY VPL-VW90ES

[ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑ! ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΗΧΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ.

-ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΚΙΜΗ: MEDIA PLAYERS. 11 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ

-FUJIFILM W3: 3D ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ

-ΚΟΝΤΡΑ: ΒΕΝQ 1000+ VS OPTOMA HD20 ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΙΣ

-ΥΑΜΑΗΑ RX-V2067 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ AV

-TRIANGLE ANTAL LE: TO EΠΕΤΕΙΑΚΟ ΗΧΕΙΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

-Μ2 TECH M2 TECH HIFACE EVO: METAΤΡΟΠΕΑΣ USB

-ΣΕΤ CD PLAYER/ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ
LEEMA STREAM II/PULSE III VS MARANTZ KI PEARL LITE SA-KI/PM-KI

HI-FI

-DYNAVOX VR-307 VS ΤSAKIRIDIS DEVICES ERATO

HIGH-END

-AUDIO NOTE JINRO ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ

-PLINIUS SA-103 ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ

ΜΟΒΙLE DEVICES
-SAMSUNG NX100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ
-HTC 7 TROPHY SMARTPHONE
-NOKIA C7 SMARTPHONE

Reaction score
29
Απάντηση: ΗΧΟΣ/ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010

Αγόρασα πριν λίγες ημέρες το συγκεκριμένο τεύχος επειδή με ενδιέφερε το τέστ του Marantz SA-KI Pearl Lite. Στη δοκιμή της συσκευής ο αρθογράφος αναφέρει 2 φορές στα αρνητικά της συσκευής ότι δεν έχει ομοαξονική ψηφιακή είσοδο. Όμως στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το κείμενο φαίνεται καθαρά ότι η συσκευή διαθέτει ομοαξονική ψηφιακή είσοδο! Αυτό επιβεβαιώνεται και από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής που υπάρχουν στο site της Marantz.
Διάβασε κανείς άλλος το συγκεκριμένο άρθρο; Μήπως εγώ κατάλαβα κάτι λάθος;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.763

Μπορεί ο αρθρογράφος να μην γνωρίζει ποια είναι η ομοαξονική είσοδος. :137: :137:

Reaction score
460

Μηπως εννοει δεν ειναι τριαξονικη,απο τα φορτηγα?:142:

Reaction score
28
δεν ξερω τι γραφει ο ηχος εκεινο που ξερω ειναι οτι σε ολα τα σαιτ και παντου φαινεται οτι το μηχανημα εχει και καλοεχει ομοαξωνικη εισοδο !!θα πρεπει νομιζω να ειναι πιο προσεκτικοι σ'αυτα που γραφουν !!!! εκτος και εαν στο συγκεκριμενο τεστ εχουν αντιγραψει καθαρα απο καποιο ξενο εντυπο και εκαναν κακη αντιγραφη !!θα μπορουσε ομως καποιος να το προσεξει πριν παει για εκτυπωση !!!

Reaction score
29

Δεν έχω δει και κάποιο μοντέλο της Marantz που να έχει μόνο οπτική και USB ψηφιακή είσοδο και να μην έχει ομοαξονική όπως αναφέρεται στο τέστ. Οπότε δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να έγραψαν κάτι τέτοιο, ακόμα και αν αντέγραψαν κάποιο άρθρο.
Σε κάθε περίπτωση πάντως είναι απαράδεκτο νομίζω να υπάρχουν τέτοια λάθη (πολύ περισσότερο σε συσκευές αυτής της κατηγορίας τιμής).

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.763

Κάποτε παλιά είχαν γράψει για κάποιον προβολέα ότι δεν έχει HDMI ενώ είχε.
Το είχα πει και στον Φώτη Φωτιάδη κατ΄ιδίαν στην έκθεση Home Cinema που είχαμε βρεθεί.
Σε μερικά πράγματα δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.308

Θυμήθηκα κι εγώ κάτι: Κάποτε είχε γράψει για ένα philips dvd εγγραφής με είσοδο PCMCIA

ότι είχε στη συσκευασία κάρτες PCMCIA για όλες τις κάρτες μνήμης.

Φυσικά δεν είχε καθόλου κάρτες μέσα όταν το αγόρασα!

Μάλλον το τεστ του dvd το είχαν αντιγράψει από άλλη χώρα, όπου εκεί έδιναν αυτή τη κάρτα!

Reaction score
4

Ρε να ζητήσετε τα λεφτά σας πίσω !!!! Ξέπεσε το περιοδικό μου φαίνεται....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

ποια λεφτα ?
ποιο περιοδικο ?
internet kills the mag stars

Reaction score
4

ποια λεφτα ?
ποιο περιοδικο ?
internet kills the mag stars
Χαχαχαχαχαχαχα άντε τώρα με την αψηφιακη εποχή όλα από μια πρίζα τα παίρνουμε.....που είναι η εποχές που έπαιρνες το περιοδικακι στα χέρια και σε έπιανε δέος?εεεεεε?που είναι η εποχή των συλλόγων και ανταλλαγών ??εεεεεεε?που ? :133: :142: :143:

Reaction score
8
Δεν θα σχολιάσω τα περί αντιγραφής. Άλλωστε, η φύση ενός τέτοιου λάθους είναι... μοναδική & ανεπανάληπτη! :111:

Απλά, ηρεμήστε λίγο με τη χλεύη και τη σκανδαλολογία κι επιτρέψτε μου να απολογηθώ για την σύγχυση που τυχόν προκάλεσε η απροσεξία μου, κυρίως το ότι δεν διασταύρωσα τις σημειώσεις μου με τα specs. Κάτι η πίεση του χρόνου, κάτι η εμμονή μου να θέλω να φθάσω στο μέσα πριν δω καλά καλά το έξω...

Το ξέρω ότι κάποιοι περιμένουν πώς και πώς για τέτοια ολισθήματα, που εννοείται πρέπει να επισημαίνονται, γι' αυτό είμαστε εδώ άλλωστε. Όμως κινδυνεύει να χαθεί η ουσία όταν με κακεντρέχεια μένουμε σε αυτά. Και η ουσία είναι κυρίως η... σημειολογία, οι εκτενείς ακροάσεις, αλλά και η επιθεώρηση του εσωτερικού του μηχανήματος, που γίνονται με όλη την όρεξη και το μεράκι μου, για να μεταφέρω όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα αυτού που ο ίδιος εισέπραξα.

Συγγνώμη και πάλι, my bad...

Καλή μας χρονιά, υγεία και γέλιο

Peace.

Ν. Δουρής

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop