ΗΧΟΣ/ΕΙΚΟΝΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2010

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Θερμές ευχαριστίες στον κ. υπερσυντονιστή που μου δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσω το τρέχον επίκαιρο τεύχος...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

10ο ΕΙSA CONVENTION - ΒΡΥΞΕΛΕΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ΜΕ ΤΗΝ PIONEER

ΔΟΚΙΜΕΣ

LG 55LX9500

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LCD 55 INTΣΩΝ

SAMSUNG UE46C9000

LCD TV 46 IΝΤΣΩΝ

PIONEER SC-LX83

ENIΣΧΥΤΗΣ ΑV

ONKYO TX-SR608

ENIΣΧΥΤΗΣ ΑV

ANALYSIS ALPHA 100L

ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ HOME CINEMA ΜΕ BLU-RAY

GROUP TEST

ΘΕΜΑΤΑ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - AUDIO SPECTRUM

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ - AUDYSSEY

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ - DYNASONIC

ARCHI-TECH

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

HIGH-END

MYTHOS AUDIO OLON

ΗΧΕΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ

TUNE AUDIO ANIMA

ΗΧΕΙΑ ΔΑΠΕΔΟΥ

ECHOTECH

PICTURES

MOBILES

CAR AUDIO

HARMAN/KARDON GLA-55

DESKTOP SPEAKERS

PHILIPS FIDELIO DS9000

DOCKING STATION

SONY VEGAS MOVIE STUDIO HD PLATINUM 10

VIDEO EDITING SOFTWARE

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΑ ΗΧΕΙΑ

GROUP TEST

SONY ERICSSON XPERIA X10 MINI

MOBILE DEVICE

Επιμορφωτικές κι ενίοτε διασκεδαστικές οι απαντήσεις των Ελλήνων κατασκευαστών στο ερωτηματολόγιο του αντίστοιχου αφιερώματος...

Χρήσιμη η ομαδική παρουσίαση ηχείων εντοιχιζομένων και οροφής.

Ξεχωρίζει στον τομέα του High End η δοκιμή του Anima(το κεντρικό θέμα του εξωφύλλου) συνοδευόμενο από τα αδιαμφισβήτητα καμάρια του Μ.Φ.
Φαντάζομαι ότι οι πιθανοί ενδιαφερόμενοι θα ήθελαν να γνωρίζουν εάν τα ηχεία-όποτε φυσικά δεν παρουσιάζονται σε εκθέσεις- είναι σε μόνιμη επίδειξη με τα Lamm στο χώρο του MF Audio...

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185
Απάντηση: ΗΧΟΣ/ΕΙΚΟΝΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2010

Thanks Bhutia.
(…από τα αδιαμφισβήτητα καμάρια του Μ.Φ.)

Αν και με κάνεις να αισθάνομαι άσχημα… (ειλικρινά)
και ταυτόχρονα να :120:

Reaction score
6
Χαιρομαι που ο ΗΧΟΣ εκανε παρουσιαση των Ελληνων κατασκευαστων και τιμησε τις προσπαθειες τους.

Τουλαχιστον εφεραν και φερνουν καποιο συναλλαγμα στη χωρα (η στην ταλαιπωρη Ελλαδα) και απεσπασαν καποια καλα σχολια κανοντας γνωστη τη χωρα στο εξωτερικο.

Περα απο τα σκανδαλα και τις μιζες κανουμε και κατι αξιολογο σε διαφορους τομεις σε αυτη τη χωρα και διακρινομαστε.

Ενα μεγαλο Μπραβο στο αρχαιοτερο περιοδικο του χωρου μας.

Reaction score
141
Re: Απάντηση: ΗΧΟΣ/ΕΙΚΟΝΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2010

Εμάς πάντως μας ξέχασε.
μην μασάς,είναι όπως στον μηχανοκίνητο,τα πολλά και καλά αποτελέσματα δεν είναι τυχαία.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Εμάς πάντως μας ξέχασε.
Eδώ τώρα σα να μπερδεύονται τα πράγματα...Σε συσχετισμό με προηγούμενες απαντήσεις σου η άκρη ακόμα αναζητείται.Ποιός ξέχασε ΄΄πρώτος΄΄ ποιόν τελικά;:612:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=84411&page=5

Reaction score
1

Εμείς από την πλευρά μας δεν τους ενημερώσαμε, άρα όπως έγραψα και σε προηγούμενο μου μήνυμα... μπορώ να τους δικαιολογήσω σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μιλώντας ως συντάκτης και έχοντας ως αποδεικτικό π.χ. τις προηγούμενες 6 αναφορές μου στις εκθέσεις του Μονάχου, πιστεύω ότι για να γράψεις μια σωστή "αναφορά στους Έλληνες κατασκευαστές", θα πρέπει να ξεψαχνίσεις την έκθεση από τη μια άκρη έως την άλλη, για να μην σου πέσει κάτω ούτε καρφίτσα.

Όπως επίσης έγραψα σε προηγούμενο μου μήνυμα, δεν είναι "δημοσιογραφικά" σωστό να περιμένεις να σε ενημερώσουν οι άλλοι για αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Παρόλα αυτά, επειδή στην χώρα μας έχει επικρατήσει αυτή η λογική, εγώ συνεχίζω να λέω ότι ένα τεράστιο ποσοστό ευθύνης είναι δικό μας που δεν τους ενημερώσαμε.

Reaction score
10
Όμορφη παρουσιάση και του συστήματος του Απόστολου Οικονομίδη, μέλος του ACA!

Reaction score
6
Πολυ καλη οντως!

Και εις ανωτερα . Ειναι καλο να υπαρχει και ο εντυπος τυπος και να τον στηριζουμε για να συνεχιζει να υπαρχει.

Ο Ηχος ειναι ως γνωστο το αρχαιοτερο περιοδικο και του αξιζει μια θεση στη βιβλιοθηκη μας . Θυμαμαι τα πρωτα τευχη του που ηταν για πολλους τοτε Η ΒΙΒΛΟΣ μας.

Reaction score
10
Όμορφη παρουσιάση και του συστήματος του Απόστολου Οικονομίδη, μέλος του ACA!
Εννοείται, Κωνσταντίδης λέγεται ο άνθρωπος. Τι ώρα το έγραψα το μύνημα? :142:

Reaction score
6
Ακριβως . Ενταξει μοιαζουν λιγο στο ..ιδης.

Ο Αποστολος ειναι πρωτα απο ολα καλο παιδι, εντιμος, φιλοτιμος, μουσικοφιλος και παθιασμενος χαιεντας. Το αγαπαει το σπορ και με πολυ μερακι εστησε αυτο το συστημα. Μερακλης και Θεσσαλονικιος αν δεν το ξερατε!!

Αρε Θεσσαλονικη:126:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: ΗΧΟΣ/ΕΙΚΟΝΑ ΙΟΥΝΙΟΣ 2010

Εμείς από την πλευρά μας δεν τους ενημερώσαμε, άρα όπως έγραψα και σε προηγούμενο μου μήνυμα... μπορώ να τους δικαιολογήσω σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Μιλώντας ως συντάκτης και έχοντας ως αποδεικτικό π.χ. τις προηγούμενες 6 αναφορές μου στις εκθέσεις του Μονάχου, πιστεύω ότι για να γράψεις μια σωστή "αναφορά στους Έλληνες κατασκευαστές", θα πρέπει να ξεψαχνίσεις την έκθεση από τη μια άκρη έως την άλλη, για να μην σου πέσει κάτω ούτε καρφίτσα.

Όπως επίσης έγραψα σε προηγούμενο μου μήνυμα, δεν είναι "δημοσιογραφικά" σωστό να περιμένεις να σε ενημερώσουν οι άλλοι για αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Παρόλα αυτά, επειδή στην χώρα μας έχει επικρατήσει αυτή η λογική, εγώ συνεχίζω να λέω ότι ένα τεράστιο ποσοστό ευθύνης είναι δικό μας που δεν τους ενημερώσαμε.
Δεν κατάλαβα... Από τη στιγμή που ένα περιοδικό κάνει ΑΦΙΕΡΩΜΑ σε όλους τους Έλληνες κατασκευαστές, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να αναφέρει τους πάντες, έστω και σε υποσημείωση!! Ποιός χάνει λεφτά από την ύπαρξη της Signal Projects???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.124
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON