ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IANOYAΡΙΟΣ 2008

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IANOYAΡΙΟΣ 2008

Πάντως αν διαβάσει κανείς προσεκτικά το τεστ των 300Β βλέπει ότι

α) οι περισσότερες από τις λάμπες είναι κινέζικες (μόνο ένας ενισχυτής έχει Western)

β) οι περισσότερες ενισχυτές δουλεύουν γραμμικά μέχρι το πολύ τα 6W (μία μοναδική εξαίρεση φτάνει στα 20W αλλά είναι σχεδίασης parallel single ended)

γ) υπάρχει ένας ενισχυτής που δουλεύει γραμμικά στο 1W (!!!). Αυτόν πως στα κομμάτια τον άκουσε και τον αξιολόγησε;

Τέλος στην εισαγωγή του άρθρου ο reviewer γράφει κάποια πράγματα που τα αναιρεί παρακάτω σε άλλη δοκιμή.

Τέτοια τεστ με τον τρόπο που γίνονται και παρουσιάζονται προς τα έξω (βλέπε βαθμολογίες) δεν νομίζω ότι βοηθάνε κανέναν. Το μόνο που μπορεί να κάνουν είναι να μπερδέψουν κάποιον.

Για να φύγουμε τώρα από τις 300Β παρατήρησε κανένας τίποτε περίεργο στις δοκιμές των ηχείων αυτού του τεύχους;

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ξεχώρισα:
- Τα "νέα μετρητικά όργανα - κι έχουμε και συνέχεια"
- Το ηχείο της Οpera
- Το ότι ο 300Β που ξεχώρισε ήταν ο μόνος με σοβαρή ισχύ/μετρήσεις (με το ανάλογο κόστος εφόσον μιλάμε για "dual mono" ενισχυτή).

Reaction score
5
Απάντηση: Re: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IANOYAΡΙΟΣ 2008

Δεν ειδα μετρησεις.Ηταν ενα μαζικο τεστ 12 SW ,οπου ο reviewer παραθετει τα προσωπικα του συμπερασματα.Για καποιον που ενδιαφερεται για sw για το audio συστημα του,ανευ αξιας,καθ' οτι η επιλογη θελει πολυ προσοχη ,ψαξιμο,και κυριως προσωπικες ακροασεις.
Μαλιστα... σε λιγο θα κανουν τεστ απο εικονες στο Ιντερνετ... :crazy_1:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IANOYAΡΙΟΣ 2008

Πάντως αν διαβάσει κανείς προσεκτικά το τεστ των 300Β βλέπει ότι

α) οι περισσότερες από τις λάμπες είναι κινέζικες (μόνο ένας ενισχυτής έχει Western)

β) οι περισσότερες ενισχυτές δουλεύουν γραμμικά μέχρι το πολύ τα 6W (μία μοναδική εξαίρεση φτάνει στα 20W αλλά είναι σχεδίασης parallel single ended)

γ) υπάρχει ένας ενισχυτής που δουλεύει γραμμικά στο 1W (!!!). Αυτόν πως στα κομμάτια τον άκουσε και τον αξιολόγησε;

Τέλος στην εισαγωγή του άρθρου ο reviewer γράφει κάποια πράγματα που τα αναιρεί παρακάτω σε άλλη δοκιμή.

Τέτοια τεστ με τον τρόπο που γίνονται και παρουσιάζονται προς τα έξω (βλέπε βαθμολογίες) δεν νομίζω ότι βοηθάνε κανέναν. Το μόνο που μπορεί να κάνουν είναι να μπερδέψουν κάποιον.

Για να φύγουμε τώρα από τις 300Β παρατήρησε κανένας τίποτε περίεργο στις δοκιμές των ηχείων αυτού του τεύχους;
....για λέγε για τα ηχεία, για λέγε!:crazy_3:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IANOYAΡΙΟΣ 2008

Δοκιμάζονται κάποια ηχεία της opera, της audio spectrum και της Pioneer. Για ρίξτε μία ματιά στα 3 αυτά άρθρα και θα δείτε κάτι παράξενο...

Reaction score
7
...γιατί έτσι είπε ο μέντοράς* μου.

*
TM by Κυρίτσης Ευάγγελλος. All rights reserved.

Αποφάσισα ότι δεν με προσβάλει. Αλλά τουλάχιστον να έγραφες και σωστά το όνομά μου δεν θα προσέβαλε εσένα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κάτσε καλά Κωστάκη. Έχουμε επιδρομή χαϊεντικού ήθους. Μιας και εσύ ανήκεις στους: τεχνολάγνους και τεχνοφρίκ, σωτήρες, ξερόλες, επιδειξιομανείς, ημιμαθείς, είσαι από αυτούς που μέχρι σήμερα μόνο δυσφήμιση προκαλούν στο χόμπι και εκτός των άλλων έχεις και ψυχολογικά προβλήματα, πρόσεχε τι λες. Τώρα ομιλεί ο πραγματικός παντογνώστης μέγας κριτής ήθους, ήχου και high end. Χρόοοοοοοοονια χομπίστας του high end (in an office), όχι αστεία. Εμπρός του όλοι είμαστε οδοντόπαστες. :happy_9:

...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
...γιατί έτσι είπε ο μέντοράς* μου.

*
TM by Κυρίτσης Ευάγγελλος. All rights reserved.

Αποφάσισα ότι δεν με προσβάλει. Αλλά τουλάχιστον να έγραφες και σωστά το όνομά μου δεν θα προσέβαλε εσένα.
To δεύτερο "λ" υπάρχει για την περίπτωση που αποφάσιζες ότι σε προσβάλει η υπογραφή μου ("δεν είσαι εσύ ο Κυρίτσης στον οποίο αναφέρομαι αλλά κάποιος άλλος").
Εφόσον αποφάσισες όμως ότι δεν σε προσβάλει, μπορώ να το διορθώσω. Ευχαριστώ! :cool_4:

Κρίμα βέβαια, από μία άποψη. Αν σε προσέβαλε αυτό το οποίο αναφέρω στην υπογραφή μου και το οποίο το έχεις γράψει (και μάλιστα πρώτος - γι'αυτό και το ΤΜ είναι δικό σου) θα καταλάβαινα πως δεν αισθάνεσαι και πολύ περήφανος για τα πράγματα που γράφεις. Όσο λιγότεροι τα διαβάσουν τόσο το καλύτερο, ένα πράγμα. Αλλά μάλλον ζητάω πολλά....
Ας είναι. Τουλάχιστον έτσι μπορώ να πω ότι όχι μόνο δε σε προσβάλει η υπογραφή μου αλλά μου χρωστάς και χάρη που κάνω γνωστές τις θέσεις σου σε ακόμη περισσότερο κόσμο. :prof:
Δε θέλω να αισθάνεσαι υποχρεωμένος πάντως. Δεν ζητάω ανταλλάγματα.
Να, δες το σαν τα copy-paste thread που ανοίγω για να ενημερωθεί ο κόσμος και τα οποία τόσο σου τη σπάνε αλλά μπαίνεις σχεδόν σε όλα και τα διαβάζεις. Κάτι τέτοιο.

See you later, foxy. :happy_4:
Ξέρω, ξέρω, δεν γίνεται η αλεπού 100 και τα αλεπουδάκια 101, αλλά υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα και δυστυχώς για εσένα είμαι μία από αυτές.

Κάτσε καλά Κωστάκη. Έχουμε επιδρομή χαϊεντικού ήθους. Μιας και εσύ ανήκεις στους: τεχνολάγνους και τεχνοφρίκ, σωτήρες, ξερόλες, επιδειξιομανείς, ημιμαθείς, είσαι από αυτούς που μέχρι σήμερα μόνο δυσφήμιση προκαλούν στο χόμπι και εκτός των άλλων έχεις και ψυχολογικά προβλήματα, πρόσεχε τι λες. Τώρα ομιλεί ο πραγματικός παντογνώστης μέγας κριτής ήθους, ήχου και high end. Χρόοοοοοοοονια χομπίστας του high end (in an office), όχι αστεία. Εμπρός του όλοι είμαστε οδοντόπαστες. :happy_9:

...
:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Είδες τώρα που είσαι απαράδεκτος;...
Αν δεν υπήρχαν τα freaks (τα σκέτα freaks, ντε!), μπορεί να έμπαινα σε σκέψεις ότι εμείς οι technofreaks έχουμε πρόβλημα. :mrgreen:

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Και για να παμε το σκεπτικο λιγο παραπερα, κατι αναλογο συμβαινει και στις περιπτωσεις οπου Solid state ενισχυτικα οδηγουνται απο μια προενισχυτρια λαμπα, ειτε αυτη ειναι σε προενισχυτη, ειτε στην εξοδο μιας πηγης, σε σχεση με τον χαρακτηρα μιας εξ ολοκληρου λαμπατης υλοποιησης.

Με αυτα απαντω ταυτοχρονα και σε συγκεκριμενους φιλους που εχουν κατα καιρους ενδιαφερθει για τα συγκεκριμενα σεναρια, καθως τελευταια γινονται της μοδας.
Μιχάλη, νομίζω αυτό το θέμα πρέπει να το συζητήσουμε λίγο παραπάνω... Με ενδιαφέρει η άποψη σου. :happy_6:
Να το κάνουμε νέο thread;

Reaction score
7

Είδες ότι είσαι εκτός πνεύματος αυτά δεν απευθύνοναι ούτε στον Κώστα Φ. ούτε σε σένα, ούτε καν που σας είχα υπόψη μου όταν το έγραφα, ποιός άλλωστε ο λόγος για να ασχοληθώ μαζί σας (αυτό δεν το λέω υποτιμητικά, διαμόρφωσα άποψη για την ιντερνετική σας παρουσία και έληξε). Οσο για την επαναφορά του θέματος έκανες μια υπόδειξη γιά κάτι που δεν διάβασες. Αυτό που δεν κατάλαβα απο πότε έχεις και συνηγόρους. Οσο για το ήθος, ευτυχώς τα γραπτά μένουν ο καθένας που θέλει να κρίνει ανατρέχει. Πάντως εγώ δεν διάλεξα ποτέ την ανωνυμία και ουτε μπήκα σε άλλα site ανώνυμα, δεν κατάλαβα τι λόγους είχες να το κάνεις (όχι ότι με ενδιαφέρει κιόλας). Πάντως το ήθος αποδεικνύεται και θέλει καιρό για να αποδειχθεί, δεν λέγεται με λόγια .
Κωστα Φ. βλέπω τίποτα δεν ξεχνάς απο αυτά που σου έγραψα, ε και αυτό είναι κάτι, θα σε βοηθήσει. Εχεις χρόνια ακόμα να μάθεις, και μην βιάζεσαι να ενταχθείς στις εξαιρέσεις. Αλήθεια γιατί μου επιτέθηκες όταν ρωτησα για την επάρκεια του post στο avsite, σε προσέβαλα κάπου; προσέβαλα το avsite;

Παρεπιπτόντως δεν είμαι χαιεντάς ούτε και με την έννοια που εσείς της έχετε προσδώσει.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Είδες ότι είσαι εκτός πνεύματος αυτά δεν απευθύνοναι ούτε στον Κώστα Φ. ούτε σε σένα, ούτε καν που σας είχα υπόψη μου όταν το έγραφα, ποιός άλλωστε ο λόγος για να ασχοληθώ μαζί σας (αυτό δεν το λέω υποτιμητικά, διαμόρφωσα άποψη για την ιντερνετική σας παρουσία και έληξε).
Το ότι δεν απευθύνονται σε εμάς (που αν θέλουμε το πιστεύουμε), δεν σε δικαιολογεί. Κάπου... απευθύνονται. Δεν μπορείς να παραδίδεις μαθήματα ήθους ή ταπεινοφροσύνης, απορρίπτοντας αυτούς με τους οποίους δεν δύνασαι να συνδιαλεχθείς. Το μοναδικό πράγμα που δείχνει αυτό, είναι ότι τους φθονείς, διότι σχεδόν πάντα βρίσκουν ένα αντικειμενικό επιχείρημα να παραθέσουν και αυτό σου την σπάει αφάνταστα. Όταν κατανοήσεις ότι δεν δικαιοδοτείσαι επ' ουδενί να βάζεις κριτήρια, δεν δικαιούσαι να καθορίζεις ποιός μπορεί και ποιός δεν μπορεί να ασχολείται με το χόμπι, ποιός έχει υψηλό ήθος και ποιός δεν έχει, τότε ίσως καταλάβεις και πέντε πράγματα παραπάνω τόσο για το χόμπι, όσο και για την διαδικτυακή ενασχόληση με τα φόρα. Όσον αφορά στην ανωνυμία και την επωνυμία, δεν με ενδιαφέρει καν για ποιό θέμα μιλάς, αλλά εν πάση περιπτώσει, μάλλον δικαιολογίες για τον εαυτό σου ψάχνεις και την συνηθισμένη αρτηριοσκληρωτική συμπεριφορά σου. Όταν βγεις από αυτήν την εντελώς μίζερη λούμπα, συζητάμε...

Τέλος, κάνεις ένα πολύ μεγάλο λάθος. Το ήθος, δεν θέλει καθόλου χρόνο για να βγει στο φως. Ο γραπτός λόγος, ιδίως αυτός, μπορεί να βγάλει σε μια μόνο παράγραφο τα πάντα. Και το ήθος και τις γνώσεις και τον χαρακτήρα και το iq ενός ανθρώπου. Ορισμένα πράγματα φαίνονται εξ αρχής, δεν χρήζουν ιδιαίτερης αποκρυπτογράφησης. ;-)

...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.030
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos