ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ IOYΛΙΟΣ 2006

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Στο τεύχος που κυκλοφορεί! 400 ΤΕΥΧΗ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ... ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ... ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 11.000 ευρώ!!! (Τηλεοράσεις, βιντεοκάμερες, ηχεία, home cinema, φωτογραφικές μηχανές, DVD εγγραφής, ακουστικά) Προτάσεις δημιουργίας συστημάτων home cinema με ξεχωριστές μονάδες DVD player και Eνισχυτές A/V. Mεγάλη δοκιμή: Tηλεοράσεις 1920x1080p Ταξιδεύουμε στο Μαρόκο για να ανακαλύψουμε τη D-SLR ψηφιακή της Sony.
Τεύχος #400 Ιούλιος 2006

ΕDITORIAL

AΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

@ΗΟΜΕ

NEA Audio/Video

e-WORLD

HIGH-END

CAR AUDIO

ΔΟΚΙΜΕΣ

SPECIAL TEST Flat TV από 37 ίντσες

SPECIAL TEST Σετ AV receiver και DVD player

ADVANCE ACOUSTIC MCD-203 CD player

ARCAM DIVA AVR 350 & DVD DV137 Σετ AV ενισχυτή και DVDplayer

USHER X-718 Hχεία

SONY ESPRIT Ολοκληρωμένο σύστημα AV με LCD TV

MARANTZ DV-6600 vs PIONEER DV-696AV DVDplayers

PROJECTION DESIGN ACTION MODEL 3 1080p Bιντεοπροβολέας DLP

LEHMANN AUDIO BLACK CUBE DECADE + BLACK CUBE PWX II Phono stage

CHARIO URSA MAJOR Ηχεία

GRACE M902 Ψηφιοαναλογικός μετατροπέας-προενισχυτής

VIENNA ACOUSTICS BEETHOVEN CONCERT GRAND Ηχεία

ADVANCE ACOUSTIC M-IP STATION & DARED MP-5 Προενισχυτής για i-Pod και ολοκληρωμένος ενισχυτής

ΘΕΜΑΤΑ

AΠΟΣΤΟΛΗ Με την Pioneer στην Πράγα

ARCHI-TECH Επίσκεψη σε φίλους του ήχου και της εικόνας

HIGH-END

ESOTERIC AZ1 & SZ1 Ολοκληρωμένος ενισχυτής και universal player

ACCUPHASE A-60 & C-2400 Σετ προενισχυτή-τελικού ενισχυτή

ECHO TECH

MOBILE

PICTURES

AΠΟΣΤΟΛΗ Με τη Sony στο Μαρόκο (D-SLR Alfa100)

ΜΙΚΡΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ

ΜobiBLU Cube DAH-1500I, Thomson ROC8505, Thomson VS470, Sony DPP-FP55

Τivoli iSongBook Επιτραπέζιο ράδιο-docking station για i- Pod

Μusic Streamers Pinnacle (Roku) SoundBridge M1000 και Philips Streamium SLA5520

Nikon Coolpix P4 Φωτογραφική μηχανή

Archos AV 700 TV Mobile DVR Φορητό media player

Nokia N73 Media Phone

DVD-to-XviD Συμπίεση ταινιών στο φορμά Xvid

Samsung YP-T9 Φορητό media player

SOFTWARE A/V

GAMES

DVD SOFTWARE

SILVER SCREEN

ΑUDIOPHILE CD ΚΑΙ ΔΙΣΚΟΙ ΒΙΝΥΛΙΟΥ

MUSIC BANK

Η μουσική κίνηση, οι σημαντικότεροι δίσκοι του μήνα. Συνεντεύξεις

MONIMΕΣ ΣΤΗΛΕΣ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΟΚΙΜΩΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

CLASSIC PAGE

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Ίσως το τελευταίο τεύχος του Ήχου, όπως τον ξέραμε τόσα χρόνια, με τις αδυναμίες του και τα προτερήματά του, κι έτυχε να είναι επαιτιακό!!!

Στα περίπτερα λογικά από αύριο...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Το τελευταίο με την έννοια ότι από το επόμενο τεύχος πιθανόν να αλλάξουν κάποια πράγματα, μιας που είχαμε τις πρόσφατες αλλαγές στην μετοχική σύνθεση των Τεχνικών εκδόσεων....

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Φτου, πάλι πρέπει να το πάρω... Εχει τον αντικαταστάτη του ενισχυτή μου (περισσότερο upgraded AVR300 παρά εντελώς νέος βέβαια) και θέλω να διαβάσω τα σχόλιά τους...

Reaction score
2
ενα ξεφυλλισμα του εριξα.......εχει κατι καλα review απο Accuphase και Esoteric.....
και μια μονο σελιδα για το LA show 2006.. :(...ξενερα...πανω που φτιαχνεσε με τα WATT PUPPY 8 γυρνας σελιδα και βλεπεις φωτογραφικες παλι......

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ελπιζω ο Καββαθας να πατησει ποδι και να μην καταντησει ο αγαπημενος μου ΗΧΟΣ (τριαντα χρονια σχεση εχουμε!) κατι σαν Τ3!

Reaction score
0
Γειά σας φίλοι μου. Σας γρ'αφω από κάπου μακριά. Μπορώ να ρωτήσω κάτι ρητορικά και αμέσως μετά να σας απαντήσω? Τί σας έχει πιάσει με τον Ηχο&Εικόνα? Από πού ακριβώς έχετε μία τέτοια ενημέρωση για το μέλλον αυτού του περιοδικού? Διότι εγώ προσωπικά που γράφω εκεί δεν την έχω...Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Ηχος&εικόνα συνεχίζει ακάθεκτος. Πιστεύω ότι τα διάφορα σχόλια έρχονται ακριβώς διότι όλοι αναγνωρίζουν την ιστορία του και ΔΕΝ θα θέλανε να γίνει κάτι τέτοιο! Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω. Το stereophile έχετε υπόψην σας πόσα χέρια έχει αλλάξει? Αν και εδώ δεν αλλάζουν χέρια αλλά η σύσταση του μετοχικού κεφαλαίου. Και από την άλλη ο Λυμπέρης τί είναι,΄τυχάρπαστη περίπτωση? Απλά ο ήχος θα έχει από πίσω του και τον ...Λυμπέρη, τόσο απλά. Τώρα για κάτι ...γκόμενες στα εξώφυλλα και τέτοια, λυπάμαι δεν θα έχει. Σε κανένα εσώφυλλο ίσως, χα,χα. Μη παρασύρεστε αγαπητοί μου. Ο Ηχος &Εικόνα θα γεράσει μαζί μας.Και πάντα αφουγκράζεται το "περιβάλλον"...Πολλές φορές στη διαδρομή του όμως έκρινε ότι δεν έπρεπε να "αφουγκραστεί" το περιβάλλον και γιαυτό επιβίωσε! Κάποιες φορές το "περιβάλλον" ήταν ευκαιριακό και γιαυτό δεν το ακολούθησε. Κάποιοι άλλοι όμως την πάτησαν.Και μιλώ γενικά για διάφορα περιοδικά του ειδικού τύπου. Ξέρετε ότι το περιοδικό αυτό είναι πλέον κριτής σε Ευρωπαικό επίπεδο των κατασκευαστών? Μιλώ για την αναβαθμισμένη του θέση στη ΕΙSA. Θα ΄πω και κάτι άλλο εδώ: στη ζωή μου δεν "εγλειψα " κανένα και για κανένα λόγο, μάλιστα δε, ήμουν πάντα στη κόντρα και στο τσακωμό. Να ξέρετε όμως όσο θα βρίσκεται ο Φ.Φωτιάδης στην ηγεσία του περιοδικού δεν έχετε να φοβάστε τίποτα! Είναι το πιο έντιμο άτομο που έχω γνωρίσει σε Ελλάδα και εξωτερικό στο χώρο αυτό. Εχει τεράστια πείρα και επίσης τεράστιες γνώσεις ασχέτως αν πλακώνομαι συχνά μαζί του για διάφορα θέματα (έτσι είναι η ζωή, χα,χα) Είναι ο άνθρωπος του χώρου μας και ας μην φαίνεται αυτό αμέσως. Μην ανησυχείτε για τις τηλεοράσεις ,τις φωτογραφικές μηχανές κ.λ.π. Ρε παιδιά, δε μπορεί να ζήσει ένα περιοδικό μόνο με τη τρέλα μας! Σημασία έχει να υπάρχουν μέσα πάντα και αρκετά άρθρα γύρω από το καλό δικάναλο. Και να είστε επίσης σίγουροι ότι ο Φώτης το θέλει αυτό όσο τίποτε άλλο. Λοιπόν κόψτε αυτό το θέμα! Ειλικρινά είναι μία λάθος σκέψη. Αν θέλετε βέβαια, συνεχίστε το, αλλά σύντομα θα δείτε ότι θα είναι ανούσιο να συνεχίζεται.
Β.Λ

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Vagelis Lazarou said:
Μη παρασύρεστε αγαπητοί μου. Ο Ηχος &Εικόνα θα γεράσει μαζί μας.Και πάντα αφουγκράζεται το "περιβάλλον"...
Βαγγέλη αυτό ελπίζουμε κι εμείς...
Είμαι αναγνώστης εδώ και πάνω από 16 χρόνια και πραγματικά ο "Ήχος" μου έχει γίνει συνήθεια. Κατα καιρούς έχει κάνει "φάλτσα", αλλά σε σχέση με άλλους του χώρου πολύ λιγότερα και ίσως και πιο ανώδυνα, αλλά ταυτοχρονα ήταν το μεγάλο σχολείο για μια μεγάλη μερίδα από όλους εμάς. Και αυτό είναι που μετράει προσωπικά για μένα στον "Ήχο"...

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι δεν θα αλλάξει τίποτε από το περιοδικό.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
"Ο Ηχος &Εικόνα θα γεράσει μαζί μας"
Συνονοματε Βαγγελη με εμενα σιγουρα θα γερασει (δεν ειμαστε...μακρια!!!), ελπιζω αυτο να συμβει με τους νεοτατους εδω μεσα!

Reaction score
5
Μόλις σήμερα κατάφερα να το πάρω και εγώ, με μια γρήγορη ματιά στην σελίδα 18 βλέπω μια επικεφαλίδα με ονομασία τα νέα της Κύπρου, χμμ λέω δουλεία του Βαγγέλη θα είναι, κατέβηκε Κύπρο και βγάζει φωτογραφίες πιπίνια :lol: Ακολούθως στην σελίδα 29 βλέπω ένα θέμα με τίτλο έναστρος ουρανός με την υπογραφή του Βαγγέλη προς μεγάλη μου έκπληξη αναφερόταν και αυτό στην Κύπρο! Χμμ σκέφτομαι ξανά τον έχω παρεξηγήσει τελικά έστω και στην Κύπρο κάτι δημιουργικό έχει να προσφέρει στο περιοδικό και στους φίλους του, δεν ασχολείται μόνο με πιπίνια. :lol: :lol: :lol:

Reaction score
0
o ηχος και εικονα του αξιοτημου κ.καβαθα που χρονια τωρα κραζει τα διαπλεκομενα και τους τυπους με τα jeep και τα κοχημπα εγινε μαγαζακι του οικου λαμπρακη αφου αγορασε το 13,κατι ψιλα των μετοχων των τεχνικων εκδοσεων. για αυτο κυριε καβαθα μια παροιμια του λαου μας λεει μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις . ο ηχος δεν θα γινει T3 high tech θα γινει. για να δουμε κυριε καβαθα στους 4 τροχους θα κραζετε τωρα τα jeep και τα κοχιμπα??????

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
diliger said:
o ηχος και εικονα του αξιοτημου κ.καβαθα που χρονια τωρα κραζει τα διαπλεκομενα και τους τυπους με τα jeep και τα κοχημπα εγινε μαγαζακι του οικου λαμπρακη αφου αγορασε το 13,κατι ψιλα των μετοχων των τεχνικων εκδοσεων. για αυτο κυριε καβαθα μια παροιμια του λαου μας λεει μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις . ο ηχος δεν θα γινει T3 high tech θα γινει. για να δουμε κυριε καβαθα στους 4 τροχους θα κραζετε τωρα τα jeep και τα κοχιμπα??????
3 λαλούν και 2 χορεύουν....

Απο πότε ρε παλικάρι ο Λαμπράκης αγόρασε το 13% των ΤΕ?
Και ο Λυμπέρης τότε τι 33% αγόρασε?

Για διάβασε
http://www.isotimia.gr/article/greek/27795/13/index.htm

Νωρίτερα συζητούσε με το "Πρώτο Θέμα" αλλά δεν τα βρήκαν
http://www.isotimia.gr/article/greek/18037/13/index.htm

Αν δεν ξέρεις κάτι, ρώτα, δεν είναι κακό. Αλλά με ανακρίβειες και "συνθηματολογία" δεν πείθεις κανέναν.

H μόνη σχέση ΔΟΛ και ΤΕ ήταν το 1987, όταν από κοινού ανέλαβαν την έκδοση των μηνιαίων περιοδικών "RAM" και "VIDEO INN" υπό την εταιρία Ηλεκτρονική Εκδοτική Α.Ε.

Μετά τη διάλυση της εταιρίας το 1990, το RAM εκδίδεται από τον ΔΟΛ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.941
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm