Ηλεκρικό ή χειροκίνητο??

Reaction score
63
Τελικά μήπως τα ηλεκτρικά πανιά προσφέρουν μόνο άνεση και, όσον αφορά το τσαλάκωμα, είναι ίδια με τα χειροκίνητα?? Ή μήπως είναι πιό γερά?? Και με τεντωτήρες τελικά κρατάνε πιό πολύ ή πεταμένα λεφτά κι αυτοί?? Επειδή είμαι σε αναζήτηση πανιού και θέλω να επενδύσω σε αυτό, έχω αυτές τις απορίες. Δεν θα ήθελα να δώσω τα διπλά περίπου για ένα ηλεκτρικό και να ξέρω ότι από ζάρες είναι το ίδιο με το χειροκίνητο!!! Τί λέτε??

Reaction score
7
Θεωρω οτι επειδη το ηλεκτρικο κατεβαζει/ξετυλιγει το πανι ειναι καλυτερο γιατι στο χειροκινητο τραβας το πανι και του ασκεις καποια "δυναμη"...

Ασε που το ηλεκτρικο ειναι πιο εργονομικο...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εαν το προβλημα σου ειναι οι ζαρες καλο ειναι να γνωριζεις πως οτι οθονη(ακομα και σταθερη χαμηλης η μεσαιας κατηγοριας τιμης) και να παρεις αργα η γρηγορα θα εχεις προβλημα.
Σε ολες....εκτος απο μια.
Αλλα τα εχουμε γραψει τοσες φορες που μαλλον κατανταμε κουραστικοι:happy_6:
Υπαρχει η Stewart και υπαρχουν ολες οι αλλες οθονες...

Reaction score
384
Εαν ειναι να παρεις ηλεκτρικη, παρε με εντατηρες. Ποσα χρηματα σκεφτεσαι να επενδυσεις?

Reaction score
14
Με εντατήρες θα πρέπει να πουλήσει τον προβολέα για να την αγοράσει..

Reaction score
177
Απάντηση: Ηλεκρικό ή χειροκίνητο??

Από όσα έχω δει μέχρι στιγμής το αν η οθόνη είναι ηλεκτρική ή όχι παίζει ελάχιστο ρόλο στο αν θα κάνει ζάρες. Περισσότερο ρόλο παίζει η ποιότητα του πανιού και φυσικά μια οθόνη με εντατήρες είναι σίγουρα μια καλή αλλά ακριβή λύση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.681
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts