TGD
Thread Gravedigger
- Reaction score
- 12.477
Άμα δεν έχει αυτοκίνητα να πουλήσει, το χρειάζεται να διαφημίσει χρηματοδότηση;

Δεν φτανουν τοσα αγχη καθε μερα, θες και στις διακοπες. Παρε παιδακι μου κατι να καιει (και) βενζινη, πωωαπό φμπ
Αγαπητέ ιδιοκτήτη ηλεκτρικού, άκου την ιστορία μου και σκέψου πρώτου κλείσεις ξενοδοχείο κοντά σε φορτιστές της incharge.
Αποφασίσαμε φέτος να αποφύγουμε νησιά και έτσι κλείσαμε ένα σκ στα λουτρά Κυλλήνης. Πριν κλείσουμε έκανα την έρευνα μου και κοίταξα εάν υπάρχει διαθέσιμος φορτιστής. Υπήρχαν 10 περίπου.
Φτάνουμε, αποφασίζω να τους επισκεφτώ ώστε την επόμενη μέρα να κάνουμε μια μικρή εκδρομή εδώ κοντα, αλλά συνειδητοποιώ ότι όλοι είναι μέσα σε ξενοδοχείο GRECOTEL HOTELS & RESORTS . Πάω να μπω, ο φύλακας με σταματάει και μου απαγορεύει να μπω. Παίρνω την reception, μου λένε ότι οι φορτιστές είναι μόνο για τους επισκέπτες, άσχετα εάν λέει ότι εμφανίζονται σαν διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο. Μου λέει ο receptionist πως για να εξυπηρετηθω να πάω σε ένα βενζινάδικο 20 χιλιόμετρα μακριά που έχει έναν (αργό) φορτιστή.
Παίρνω το support της incharge.evc . Με βάζουν στην αναμονή, όπου άκουγα το μύνημα "δουλεύουμε για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλώ περιμένετε", και εκείνη την ώρα μου φάνταζε πολύ δυσοίωνο και πως στο τέλος δε θα με εξυπηρετούσαν καθόλου. Πραγματικά λοιπόν, στο τέλος μου είπαν έχετε δίκιο, οι φορτιστές φαίνονται διαθέσιμοι στο κοινό, αλλά είναι μέσα στο ξενοδοχείο και το τοπίο είναι θολό, δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, κλπ.
Καλές διακοπές σε όλους!

Τα ίδια γίνονται και έξω. Δεν αποτελεί εξαίρεση η ΕλλάδαΤο χάλι του ελλαδιστάν στον τομέα της φόρτισης σε σπρώχνει τελικά να προσανατολιστείς σε υβριδικό.![]()
Τα είπες όλα μόνος σου!Για πείτε μειονεκτήματα (*) evitara για χρήση σε πόλη και φόρτιση σπίτι. Και ποιος είναι ο ανταγωνισμός σε ίδιο μεγεθος και σουλουπι. Ιδανικά τετρακίνητα και με ανοιγμένη ηλιοροφή.
(*) 4 αστέρια ncap, αργή φόρτιση, μέτριο software, μέτριες επιδόσεις, αδιάφορο οδηγικά, ανύπαρκτο πορτμπαγκάζ. Άλλα;