- Reaction score
- 27.083
Smart #1;
Καλή πρόταση .Θα το κοιτούσα άνετα .Smart #1;
Βλέπω εκρηκτική άνοδο πωλήσεων της Toyota σε κάποιες ώριμες αγορές πχ Νορβηγία.Και Toyota αν ποτέ τα φτιάξει να βλέπονται
Εμένα δεν μου αρέσει κανένα εκτός από το LBX. Μπορεί να είναι και Toyotάκιδες αρκετοί από τους αγοραστές.Πώς γίνεται; Τόσο άσχημα είναι; Δεν έχω άποψη, ρωτάω.

Αρκεί να μην πέσουμε στην απόλυτη ομοιομορφία κομμουνιστικού τύπου.Έχω εντελώς αντίθετη άποψη. Κουτιά είναι τα θερμικά. Ευτυχώς με τα ηλεκτρικά θα αναγκαστούν να τα κάνουν αεροδυναμικά οπότε θα σταματήσουμε να έχουμε ντουβάρια με ρόδες στους δρόμους.
Μια χαρά ωραία ηλεκτρικά έχει.Ποιά θερμικά θεωρείς ντουβάρια με ρόδες ?
Τα περισσότερα πλέον πλην suv έχουν σοβαρή αεροδυναμική σχεδίαση και δείχνουν σχετικά όμορφα.
Τα ηλεκτρικά είναι κουτιά με ρόδες.
Αντε εκτός TESLA αλλά και πάλι , δεν .
Και εγω γούσταρα τον ήχο, και τα "macho" cars, αλλά... πλέον δεν με νοιάζει ο ήχος. Ή για να το πω σωστότερα, με νοιάζει ο ήχος... να μην υπάρχει, εκτιμώ πάρα πολύ την ησυχία μου όταν είμαι στο αμάξι.Εχω οδηγήσει το mustang σε έκδοση cobra με 767 άλογα , και δεν μπορώ να το συγκρίνω με κανένα ηλεκτρικό .
Ούτε γι αστείο .
Ο v8 τραγουδάει πολύ όμορφα για να κάνω mute με ηλεκτρικό .
Αν δεν απατώμαι, ο ευεργέτης, το mastermind του "Ελλάδα 2.0" (εκεί θα κολλήσουμεΝαι καλά με αυτό πλευρό να κοιμάσαι .
Για το 2030 μιλάω.
Δεν πρόκειται να συμβεί που να χτυπιέστε κάτω .