Ηλεκτρικά οχήματα

Reaction score
16.647
η ναυτιλία είναι ένα ποσοστό 3-5%.
ο κόσμος βασίζεται σε κάποιες εικόνες που δημιουργούν σύγχυση , βλέπεις πχ εκκίνηση πλοίου από την προβλήτα και αφήνει ένα ντουμάνι (λίγο ή πολύ η εκκίνηση της μηχανής έχει πάντα πυκνή ή αραιή κάπνα) και δεν πάει ο νούς του οτι τριγύρω του έχει 20000 εξατμίσεις από ιχ που βγάζουν πολλαπλάσιους ρύπους.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
110.621
"Σήμερα στις 04:50"

Καλά ρε @costas EAR , όλη νύχτα δε κοιμάσαι περιμένοντας ανακοινώσεις από την Tesla;;; Θα μαραζώσεις παιδάκι μου, να τρως και να κοιμάσαι καλά! :biggrin: :biggrin:

Α, και ζακέτα να πάρεις... 😆
Δούλευα πυρετωδώς κάποια αρχεία μου μέχρι λίγο μετά τις 4:30 τα χαράματα στο πισί, χωρίς καθόλου ενασχόληση στο ίντερνετ, κι όταν είδα την ώρα λέω βουρ στο κρεβάτι, αλλά από την υπερένταση δε με έπιανε ύπνος κατευθείαν, τα γνωστά, άρα λίγο από δω λίγο από κει μέχρι να πέσει το βλέφαρο. 😜😂🤪

Θα το μετανιώσω σήμερα το χθεσινό, αλλά τι να κανς, α κατς να μαλώεις; 🤪😜😂😁

Όσον αφορά την Τέσλα, όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να βιαστεί, μπας και παραλάβει εντός του καλοκαιριού. Επίσης να βιαστεί όποιος θέλει το παρακάτω, που επίσης θα κυκλοφορήσει εντός καλοκαιριού σε μόλις 500 αυτοκίνητα:

Στα 128 χιλιάρικα, ευκαιρία δε το λες πάντως, αλλά ένα όνομα το έχει στην ούγια.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
22.496
20000 εξατμίσεις από ιχ που βγάζουν πολλαπλάσιους ρύπους.
Και κυρίως μέσα στην κίνηση. Σχεδόν όλα είναι στο σταμάτα ξεκίνα που είναι ότι χειρότερο.

Reaction score
187
το ερώτημα θα ήταν, αν όλα τα αυτοκίνητα ήταν Euro 6, θα υπήρχε πρόβλημα στο ποσοστό συνεισφοράς των αυτοκινήτων στο σύνολο των εκπομπών? Δεν ξέρω αν έχουν κάνει την αναγωγή, αν βγαίνει προβληματική ή αν είναι ένας ακόμα εμπορικός στόχος της αγοράς. Σε κάθε περίπτωση, προσωπικά, δεν θεωρώ ότι όσοι είμαστε εδώ, για όσο καιρό ακόμα θα οδηγούμε, θα υποχρεωθούμε να αγοράσουμε ηλεκτρικο (στο μέλον)

alexis

Reaction score
22.496
Όποιος ζει στην ΕΕ το 2050, κάποια στιγμή εντός πενταετίας θα πρέπει να πάρει ηλεκτρικό. Οπότε μετά το 2055 πάπαλα τα ICE.

Reaction score
4.107
Δεν αλλάζει η νοοτροπία με στατιστικά.

Αν κάποιος τα βλέπει τα ηλεκτρικά με μισό μάτι ή και με έχθρα ακόμη, θα συνεχίσει να το κάνει.

Εδώ έχει γίνει συνήθεια το "coal rolling", τι να λέμε τώρα:

Reaction score
187
δεν υπάρχει λόγος για φανατικές απόψεις όσον αφορά καταναλωτικά προιόντα. Αν σου αρέσει το ηλεκτικό fine, αν δεν σου κάνει, πάλι fine. Pros και Cons θα υπάρχουν πάντα σε εμπορικά προιόντα, αλλιώς θα υπήρχαν μονοπώλια. Προσωπικα, δεν θα ήθελα να εμπλέξω, στον σχεδιασμό ενός ταξιδιού, την διαχείριση της ενέργειας του μεταφορικού μέσου, οπότε θα παραμείνω με θερμικά, για όσο καιρό ισχύει αυτό (εκτιμώ, ότι δεν θα γίνουν υποχρεωτικά τα ηλεκτρικά για παρα πολύ ακόμη). Αλλους δεν τους ενοχλεί, οπότε fine επίσης.

• Like
Reactions: MAD

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
69.473
Όποιος ζει στην ΕΕ το 2050, κάποια στιγμή εντός πενταετίας θα πρέπει να πάρει ηλεκτρικό. Οπότε μετά το 2055 πάπαλα τα ICE.
Σε καροτσάκι θα είμαι, στην καλύτερη περίπτωση.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
110.621
Όποιος ζει στην ΕΕ το 2050
Εγώ θα ζω, δε ξέρω για σας. 🍌

Μα τι απαισιοδοξία είναι τούτη; 😜🤪😂😁

Σε καροτσάκι θα είμαι, στην καλύτερη περίπτωση.
Τουλάχιστον θα κλάνεις;

FB_IMG_1674643899419.jpg

FB_IMG_1674643890566.jpg

FB_IMG_1674643675552.jpg

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
110.621
Στο Αμέρικα έγινε μια διόρθωση τιμής στο μοντελ Υ, δηλαδή αύξηση τιμής κατά 500€.

Σιγά σιγά θα έρθει και κατά δω.

alexis

Reaction score
22.496
2023 RAPTOR “R” Vs EV Lightning F-150 Drag Race!
Άκουσα ένα σχόλιο σε ένα review και πέθανα.
Ο συντελεστής αεροδυναμικής του Ford F150 Lightning είναι ίδιος με αυτόν του Westminster Cathedral. :roflmao:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
12.830
Το μεγαλύτερο πρόβλημα με αυτά τα ηλεκτρικά είναι πως με ένα EMP pulse βγαίνουν αμέσως off.. :idk:
Πάνε οι επικές σκηνές δράσης στο σινεμά.. :frown:
Τα κυνηγητά στα highways στο America..:frown:
Που πάμε ρε..

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.130
δεν υπάρχει λόγος για φανατικές απόψεις όσον αφορά καταναλωτικά προιόντα. Αν σου αρέσει το ηλεκτικό fine, αν δεν σου κάνει, πάλι fine. Pros και Cons θα υπάρχουν πάντα σε εμπορικά προιόντα, αλλιώς θα υπήρχαν μονοπώλια. Προσωπικα, δεν θα ήθελα να εμπλέξω, στον σχεδιασμό ενός ταξιδιού, την διαχείριση της ενέργειας του μεταφορικού μέσου, οπότε θα παραμείνω με θερμικά, για όσο καιρό ισχύει αυτό (εκτιμώ, ότι δεν θα γίνουν υποχρεωτικά τα ηλεκτρικά για παρα πολύ ακόμη). Αλλους δεν τους ενοχλεί, οπότε fine επίσης.
Και όποιος θέλει ''πράσινη ανάπτυξη'' ας μετατρέψει το θερμικό του σε αέριο, που είναι πράσινο! Δεν έχω τίποτα με τα ηλεκτρικά, παρά μόνον την τιμή τους, δεν μπορεί κανένας να με υποχρεώσει να μείνω χωρίς αυτοκίνητο, λόγω χρημάτων, γιατί μην μου πείτε ότι με 3000€ θα αγοράσουμε ποτέ ηλεκτρικό!

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
12.830
δεν μπορεί κανένας να με υποχρεώσει να μείνω χωρίς αυτοκίνητο λόγω χρημάτων
Μάλλον θα μείνεις χωρίς αυτοκίνητο.. :lolsign:
Κι εγώ..
Και άλλοι πολλοί.. :tongue:
Το Metro στο Σαλόνικα πως πάει?
Ετοιμάζεται? :roflmao:

• Haha
Reactions: MAD