Για να καταλάβω λίγο, τι εννοείτε λέγοντας software;
Αναφέρεστε στο(α) apps κινητών για απομακρυσμένο έλεγχο του οχήματος, στις λειτουργίες του "tablet" μέσα στο όχημα ή και στα 2;
Εμένα πάντως μέσα στην εβδομάδα μου έβγαλε μήνυμα για update. Επειδή έγραψε πως θ΄ακινητοποιήσει το όχημα κατά τη διαδικασία, περίμενα να επιστρέψω σπίτι, γιατί ποτέ δε ξέρεις με τα μηχανήματα του σατανά
... Κι αν μ' αφήσει στη μέση του πουθενά γιατί κόλλησε;;;
Τέλος πάντων, δε κόλλησε
, σε κανένα μισάωρο τελείωσε και με ειδοποίησε στο κινητό. Απλά ζήτησε να ξαναμετρήσει - αποθηκεύσει την πίεση των ελαστικών, που την έχασε για κάποιο λόγο. Διαδικασία λίγων λεπτών, ενώ έκανα βόλτα.
Στο δια ταύτα:
Updates in software 2.7
Αναφέρεστε στο(α) apps κινητών για απομακρυσμένο έλεγχο του οχήματος, στις λειτουργίες του "tablet" μέσα στο όχημα ή και στα 2;
Εμένα πάντως μέσα στην εβδομάδα μου έβγαλε μήνυμα για update. Επειδή έγραψε πως θ΄ακινητοποιήσει το όχημα κατά τη διαδικασία, περίμενα να επιστρέψω σπίτι, γιατί ποτέ δε ξέρεις με τα μηχανήματα του σατανά

Τέλος πάντων, δε κόλλησε

Στο δια ταύτα:
Updates in software 2.7
- Improved stability of the infotainment system.
- Reduced occurrence of missing top status bar in the centre stack display.
- Reduced occurrence of missing climate controls in the centre stack display after system reset.
- Solution to occasionally missing search field in Google Maps.
- Solution to an issue leaving the crystal gear knob light on when leaving the vehicle.
- Improvements to Engine Remote Start.
- Improved stability of parking assistance function.
- Increased availability of driver support functions.
- Drivetrain optimisation adjustments.