Ηχεία/Πηγή αυτοκινήτου!

Μηνύματα
1
Reaction score
0
Καλησπέρα! Ειμαι νεος στο forum και ελπιζω να γραφω στο σωστο μερος.. Λοιπον, εχω ενα toyota yaris του 2003 και θα ηθελα να φτιαξω λιγο την ποιοτητα του ηχου.. Εχω τα ηχεια και την πηγη που ειχε μονο του.. Τι θα λεγατε να αλλαξω; Σκεφτομουν να μην ριξω πολλα χρηματα γιατι το θελω για σχετικα απλη χρηση.. Ποια ειναι η γνωμη σας; Max budget 100 ευρω.
 

Μηνύματα
14.870
Reaction score
20.414
δεν μπορεις να κανεις και πολλα με 100 ευρω σε αυτο το οχημα
εχεις μια εργοστασιακη πηγη που για να αντικατασταθει μονη της θελει τουλαχιστον 30-40 ευρω σε μετατροπεις καλωδιων / προσοψης (και αν θα βρεις) οποτε ακυρο

για ηχεια παλι , εχει πολυ ωραιες θεσεις στο ταμπλο αλλα μικρο μεγαφωνο (10εκ) οποτε παλι ακυρο
αν σου λειπει μπασο εχασες γιατι στην καλυτερη να βρεις ενα ενεργο sub (μικρο , 8" το πολυ) να το χωσεις καπου στο καθισμα και να κρατησεις τα υπολοιπα.
αν σου λειπουν ολα τα υπολοιπα καποιο ζευγαρακι διδρομο θα βρεις και θα σου ψιλοαρεσει.

εναλλακτικα υπαρχει παντα η αντιαθλητικη λυση των οβαλ στην εταζερα που θα σου δωσει και σταθμες και μπασακι και απολα αλλα θα τα ακους απο πισω (80s κατασταση δηλαδη) - κατι που εγω το σιχαινομαι, αλλα υπαρχει κοσμος που αδιαφορει και του αρεσει
 

Μηνύματα
12
Reaction score
4
Είχα και εγώ το ίδιο θέμα ακριβώς και ήθελα να το βελτιώσω γιατί δεν μπορούσα να ακούω συνέχεια χαμηλά την μουσική, στην αρχή το έψαξα με της μαμά ρυθμίσεις του αυτοκινήτου δηλαδή χαμήλωσα το μπάσο φούλ για να ακούγετε καθαρά τουλάχιστον και έπαιζε φούλ χωρίς πρόβλημα το είχα καιρό έτσι μέχρι να το πάρω απόφαση και να βάλω δεύτερη πηγή απο κάτω στην θέση της θήκης πήρα μια κινεζιά την έβαλα έκανε την δουλειά της είχα ένα θέμα με την μνήμη με τα πολλά μου χάλασε και όλο αυτό μου έκανε καλό γιατί έμαθα την ιστορία με τα καλώδια και το ταμπλό γιατί πρίν φοβόμουν και να το ακουμπήσω τώρα το βγάζω σε ένα λεπτό :lol: αγόρασα ένα sony απο έναν φίλο μου μεταχειρισμένο σε καλή τιμή και το έβαλα τώρα είναι πένα απο ήχο παίζει αρκετά καλά μπορώ να πώ και δεν το περίμενα απο τα μαμά τα ηχεία. Η γνώμη μου είναι να κάνεις και εσύ το ίδιο να ρυθμίσεις το μαμά να δείς αν σου αρέσει αν όχι πάρε μια πηγή με 60 ευρώ συν 30 ευρώ τοποθέτηση αλλιώς δες βίντεο απο youtube και κάντο μόνος η αν είσαι απο σαλόνικα μπορώ να βοηθήσω μιας και πριν λίγο καιρό ήμουν στην θέση σου και καταλαβαίνω τέλος μετά αν θές κάτι καλύτερο άλλαξε και τα ηχεία έχει μερικά μου είπαν δεκαράκια που αξίζουν τώρα δεν ξέρω.. αυτά..
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.320
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top