Ηχεία από Teufel

Reaction score
89
Αγόρασα τα System 5 THX ηχεία από Teufel. Αφού υπήρξε μια πρώτη καθυστέρηση, ήρθαν τα ηχεία αλλά το κουτί που είχε το sub ήταν χτυπημένο και το sub είχε ένα χτύπημα μικρό μπροστά. Αναμονή λοιπόν, επιστροφή και μόλις ήρθε σήμερα η αντικατάσταση. Με δύο χτυπήματα, 1 στο πλάι και ένα πίσω γωνία.
Τα νεύρα μου. Η Teufel δεν λεώ ότι φταίει αλλά η UPS ενώ το κουτί έχει αυτοκόλλητα για προσοχή εύθραυστο, μάλλον δεν δίνει σημασία.
Και εγώ πάλι στην ίδια διαδικασία.

Reaction score
119
Απάντηση: Ηχεία από Teufel

Aστα να πανε...η UPS ειναι απαραδεκτη, εχω καει κι εγω(..με pc απο Γερμανια συμπτωματικα).
Και σε μενα τα Teufel τα εφερε με τσακισμενες τις κατω γωνιες μερικων κουτιων και φρικαρα προσωρινα αλλα ευτυχως δεν ειχαν ζημιες τα ηχεια.
Υπομονη φιλε...

Reaction score
0

Εμένα & τα ηχεία & το sub ήταν "κλεισμένα" με καλούπι από φελιζόλ και ήρθαν άθικτα. Τα δικά σας δεν τα είχαν έτσι συσκευασμένα???

Reaction score
152

.......ελπιζω την 3η φορα να μην εχεις 3 σημεια χτυπημενα!!!!

Reaction score
89
Φελιζόλ υπήρχε πάνω και κάτω. Αν είχε και στις πλευρές δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Περιμένω απάντηση από Γερμανία τώρα. Το πρώτο κουτί ήταν σε άθλια κατάσταση όταν είχε έρθει. Έλειπε μέχρι και ένα μεγάλο κομάτι χαρτόνι από το κουτί...και ήταν χτυπημένο και με σκισίματα από παντού. Το κουτί που είχε τις βάσεις τοίχου ήταν βρεγμένο. Η UPS μήπως κάνει μόνο για το καλοκαίρι; Το κουτί που ήρθε χθες είχε ένα μικρό σχισιματάκι στο πλάι και ήταν όλο λίγο συμπιεσμένο από γύρω γύρω. Την παραλαβή την έκανε η γυναίκα μου. Αυτά σε σχέση με την πρώτη φορά δεν μου δημιούργησαν ανησυχία. Που να ήξερα.

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Ηχεία από Teufel

.......ελπιζω την 3η φορα να μην εχεις 3 σημεια χτυπημενα!!!!
Ελπίζω επιτέλους να έρθει χωρίς χτυπήματα, δηλαδή όπως πρέπει και όπως το αγόρασα.

Reaction score
89
Ήρθε απάντηση από την Γερμανία ότι φυσικά θα το αλλάξουν και αυτό. Πήρα τα System 5 THX select και όχι τα select 2. Tα 2 sub θα ήταν πολλά για τον χώρο, άσε που ήταν και σε καλή τιμή πριν από τις γιορτες.
Εντυπώσεις φυσικά και θα γράψω.
Η μέχρι τώρα παρατήρηση μου είναι ότι παρόλο που είναι μικρά τα ηχεία έχουν καλό ήχο. Επειδή πριν είχα κάτι ηχεία CAV (η αγορά είχε γίνει γιατί ήταν πολύ πιο φτηνά ακόμα και από τα μικρότερα σε Sony κλπ και δεν το μετάνιωσα) από τα οποία τα δύο μπροστινά ήταν δαπέδου, δυσκολεύτικα λίγο να δεχτώ τον πιο "απαλό" ήχο των μικρών Teufel (εδώ θα χρειαστώ αργότερα συμβουλή κατά πόσο τα ηχεία ταιριάζουν με τον ενισχυτή ή αν θέλουν το κάτι παραπάνω). Τα Cav και χωρίς sub σε έργο όπου σχιζόντουσαν οι πάγοι στον Βόρειο Πόλο νόμιζες ότι σχιζόταν το πάτωμα του σπιτιού. Τα ηχεία βέβαια μπουμάριζαν πολύ και δεν είχαν τόσο καθαρό ήχο αλλά από μεσαία και μπάσα βαρούσαν αλύπητα. Διαφορά έχουν μεγάλη (προς το καλύτερο) με τα παλιά το κεντρικό και τα surround. Τώρα αν αποκτήσω κάποια στιγμή και ένα sub θα σας πω τις ακριβώς κάνουν και σαν 5.1 τα Teufel.

Reaction score
403

εγω περιμενω στοκ για τα System 5 THX Select 2 εδω και 2 μηνες τωρα...
Οταν ερθει και το sub γραψε εντυπωσεις γιατι με βλεπω να περνω αυτα..αληθεια, ποσο ειχαν πριν τις γιορτες?

Reaction score
89
System 5 new "5.1 loudspeaker set Cinema" - black consisting of: 799,00

799 Eυρώ το σετ. Βάλε και την αποστολή + 108.
Σχόλια θα σου γράψω λίγο αργότερα...

Reaction score
89
Λοιπόν έγινε λάθος και το 3ο δεν ξεκίνησε καθόλου γιατί χάθηκαν τα χαρτιά της παραγγελίας. Μετά από επικοινωνία περιμένω ακόμα να ξεκινήσει. Οι Γερμανοί ευγενικότατοι είπαν ότι έγινε λάθος, ζήτησαν συγνώμη και είπαν ότι θα το στείλουν άμεσα. Εγώ όμως ακόμα περιμένω...:110:

Reaction score
89
Και συνεχίζω...
μόλις παρέλαβα και το τρίτο.
Η συσκευασία είχε τα χτυπηματάκια της.
Χτυπημένο και το τρίτο λοιπόν στην πίσω και κάτω γωνία.
Φταίει η Teufel;
Προφανώς εξαιτίας του συνεργάτη που έχει διαλέξει με το όνομα UPS η οποία δεν ξέρει να διαβάζει ότι η συσκευασία λέει εύθραυστο και δείχνει το ποιό μέρος πρέπει να ειναι το επάνω (όταν το έφεραν το είχαν ανάποδα όχι ότι αυτό πειράζει αλλά έτσι το αναφέρω).
Μου έρχεται να πάρω το αεροπλάνο και να πάω να το πάρω από το Βερολίνο ο ίδιος. Λιγότερος μπελάς θα είναι από ότι φαίνεται.

Αν είμαι ευχαριστημένος από το προϊόν;
Είμαι σαν απόδοση των ηχείων και μόνο, αλλά όλη αυτή η ιστορία από τον Νοέμβρη μου την έχει δώσει. Αν ήταν εταιρία εδώ στην Ελλάδα θα απαιτούσα την επιστροφή των χρημάτων μου. Τώρα θα δω.

Reaction score
119

Αυτη η ιστορια μπορει να συνεχιστει επ'απειρον μου φαινεται με την απιθανη United Parcel Smashers...

Προσωπικα θα ζητουσα αποστολη με διαφορετικη εταιρεια (DPD πχ που εχω καλη εμπειρια και με ΠΟΛΥ πιο ευθραυστα αντικειμενα) απο την Teufel εφοσον αποφασισεις να κρατησεις το σετ...να κανουν μια εξαιρεση γιατι η ταλαιπωρια σου δεν πρεπει να εχει προηγουμενο.

Και οι συσκευασιες της Teufel ειναι αρκετα προσεγμενες ρε γμτ...

Reaction score
89
United Parcel Smashers
Μου άρεσε αυτό...
Θα περιμένω πρώτα απάντηση στο e-mail που τους έστειλα και από αυτό θα εξαρτηθεί το τι θα κάνω.
Πάντως μετά από την τελευταία καθυστέρηση έστειλα ένα e-mail υπενθυμίζοντας ότι έχω ήδη πληρώσει από τον Νοέμβριο κάτι το οποίο ολοκληρωμένο δεν παρέλαβα αφού έρχεται το sub χτυπημένο αλλά και γίνονται λάθη με τις πληροφορίες του στυλ μήνυμα ότι τα αγαθά μου στάλθηκαν αλλά μετά αφού ρώτησα την UPS μου είπαν από την Teufel ότι χάθηκε η παραγγελία και θα ξανασταλεί. Είπα επίσης ότι το λάθος είναι της UPS αλλά εγώ προφανώς δεν φταίω σε τίποτα γι'αυτήν την καθυστέρηση.
Η απάντηση ήταν ότι όπως σας είπαμε και πριν θα γίνει η αποστολή ενός καινούριου sub.
Περιμένω και την απάντηση τώρα.
Ο πελάτης έχει δίκιο αλλά που το βρίσκει!

Reaction score
89
Να σημειώσω ότι το χτύπημα στην κάτω γωνία είναι στο σημείο όπου έχει φελιζόλ και το χαρτοκούτι ήταν χτυπημένο σε αυτό το σημείο. Σκεφτείτε σε ένα κουτί 26 περίπου κιλών μάλλον κάποιος το κοπάνησε κάτω με την γωνία. Αχχχχχχχχχχχχ.
Τα άλλα χτυπήματα ήταν σε σημεία που δεν είχε φελιζόλ από πίσω. Ε λοιπόν η UPS ήθελε να μου δείξει ότι όλα μπορεί να τα καταφέρει.

Περιμένω το e-mail ακόμα από Teufel.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

παρε τηλεφωνο ..... ακριβο αλλα το λυνεις αμεσως
παντως να ξερεις ο γερμανος και εσυ δεν χανεις...
καποια στιγμη θα σου ερθουν σωστα
δυστυχως απο το 1999 ειχα συχνα προβληματα με την γιου
απο καθε χωρα (αμερικη-γερμανια-ελβετια)

Reaction score
89
Argi την πρώτη φορά είχα πάρει τηλέφωνο και μίλησα με τον Christopher Trembley. Όλα καλά. Την δεύτερη φορά πήρα τηλέφωνο και μίλησα με κάποιον άλλον επειδή ο Τrembley δεν ήταν διαθέσιμος και μου είπε ότι θα στείλουν πάλι ένα. Τώρα σήμερα έπερνα για καμιά ώρα τηλέφωνο αλλά οι γράμμές τους ήταν απασχολημένες (όλες).
Κουράστηκα και λέω να το αφήσω το τηλέφωνο και να περιμένω απάντηση στο mail μου αφού έτσι και αλλιώς η διαδικασία θα είναι ίδια φαντάζομαι. Πάντως αυτήν την φορά η U δεν είχε εντολή να πάρει το άλλο πίσω και μου είπαν ότι μάλλον θα έρθει αργότερα. Έτσι είμαι στο σπίτι με δύο sub...
Θα τα κάνω συλλογή σε λίγο.Αν ήταν χτυπημένα απο διαφορετικές πλευρές θα τα κρατούσα και τα δύο και θα τα έβαζα το ένα δίπλα στο άλλο για να μην φαίνονται και τα χτυπηματάκια:114::114::114:

Θα πάρω ένα τηλέφωνο και στη U στην Αθήνα σε μια ευγενέστατη κυρία που είχα μιλήσει την πρώτη φορά και θα το αναφέρω γιατί είναι κάτι που θα πρέπει γενικά να προσέχουν (όχι πως πιστεύω ότι θα γίνει κάτι αλλά έτσι για το γ.μ.τ.)

Πάντως τα άτιμα τα ηχεία για μικρά έχουν καλό ήχο. Όσοι τα έχουν ακούσει θεωρούν τον ήχο τους καθαρό και ωραίο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

περα της ατυχιας, ειναι καλα ηχεια για τα λεφτα τους......

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.315
Members
38.541