Ηχεία από Teufel

Reaction score
89
Eπικοινώνησα σήμερα με UPS και είπαν ότι έστειλαν ειδοποίηση από την UPS Γερμανίας να παραλάβουν αύριο το 3ο sub. Μόλις ήρθε ειδοποίηση από Teufel ότι ξεκίνησε το 4ο!!!
Εύχομαι να είναι το τελευταίο.
Αλλιώς θα πάω Βερολίνο μου φαίνεται να το πάρω ο ίδιος.:107:

Reaction score
89
Το τέταρτο sub έχει φτάσει στο σπίτι μου και εγώ είμαι στη δουλειά. Η γυναίκα μου το παρέλαβε αλλά δεν μπορεί να το ανοίξει για να το δει. Η περιγραφή της είναι ότι από την πλευρά που το βλέπει το κουτί τώρα που μιλάμε στο τηλεφωνο, έχει δύο τρύπες και σε ένα σημείο είναι σχισμένο και λείπει χαρτόνι. Ας ελπίσω να πάω σπίτι και αυτήν την φορά να είναι εντάξει από μέσα. Αλλά από ότι φαίνεται οι οδηγίες για ειδική μεταχείριση αυτή την φορά, απλά δεν...

Reaction score
89
Τέλος καλό όλα καλά, σχεδόν βέβαια γιατί έχει ένα πολύ μικρό χτυπηματάκι αλλά δεν είναι κάτι που με χαλάει και βαρέθηκα και την όλη ιστορία.

Reaction score
152
Απάντηση: Ηχεία από Teufel

και πανω που θα σου ευχομουνα να τα ...εκατοστισεις! :137:

αντε,καλοριζικο....

Reaction score
119

Ωραιος, τα αλλα τρια επιστρεφουν χωρις χρεωση δικια σου να υποθεσω ε;

Αληθεια, σου τα ζητησαν πισω;....:144:

Reaction score
89
Επιστροφή όλων χωρίς δικιά μου χρέωση.
Αν δηλώσω ζημιά και για αυτό το χτυπηματάκι θα είχα πάλι τα ίδια με την UPS. Η Teufel θα έστελνε άλλο το οποίο είμαι σίγουρος ότι θα ήταν σε χειρότερη κατάσταση από αυτό. Το μεσημέρι γελούσαμε με την γυναίκα μου αφού θεωρούμε πλέον αδύνατο να έρθει ένα σε τέλεια κατάσταση.

Reaction score
0

Καλημερίζω. Δεν ξέρω αν το έχετε δει, αλλά πλέον τα ηχεία της Teufel υπάρχουν και στο Amazon της Αγγλίας :
π.χ : http://www.amazon.co.uk/Teufel-Concept-R-2-wenge/dp/B001BEHO1M/ref=pd_sim_sbs_ce_12
Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιον αγορά απο κει, αλλά είπα να το βάλω σε περίπτωση που..
(Δεν έρχονται απο την Amazon, αλλά από την Teufel, απλά απο ο,τι κατάλαβα αρχίζει και ανοίγεται η εταιρεία)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

μπα τρεχει πολυ καιρο στο αμαζον.Απλα κανει τον μεσαζωντα

Reaction score
119

Αν εβγαιναν σε μαυρο θα σκεφτομουν σοβαρα να παρω και αυτα για μουσικη.

Ειναι στα factory seconds και τα 338 ευρω το ζευγαρι δεν ειναι ασχημη τιμη.

Review

Reaction score
2

ωραία είναι...αλλά σε αυτά τα χρήματα μήπως υπάρχει κάτι άλλο κοντά μας; Ψάχνομαι αυτόν τον καιρό πάρα πολύ για ενα "οικονομικό" δικάναλο συστηματάκι μόνο για να έχω το πικαπ κυρίως και το egreat με τα φλακ..με τα τεφελ conceptR2 δεν μπορώ να πω οτι ξετρελάθηκα....

Reaction score
119

Σε μουσικη εννοεις μαλλον.
Κι εγω δε θα προτεινα τα columa 700 που εχω σε καποιον που τα θελει και για μουσικη.
Για τη δουλεια που προοριζονται ομως αυτα τα σετ, δηλαδη home cinema, ειναι εξαιρετικα και κατι μου λεει οτι και στα υπολοιπα τους ηχεια θα ειναι εξισου τιμιοι οι Γερμανοι.

Reaction score
2

Ναι για μουσική εννοώ..εντάξει πρωτάρης ήμουν και είμαι αλλά για τα 1000€ σύνολο που χρειάστηκε να δώσω μαζί με ενισχυτή κλπ ειλικρινά δε θέλω να φανταστώ πόσο πιο χάλια θα μπορούσε να είναι ενα συστηματάκι ετοιματζίδικο των 400ιων. Στην αρχή ξετρελάθηκα αλλά όσο ακούω,διαβάζω εδω μέσα και οχι μόνο και ακούω..τόσο πέφτουν στα αυτιά μου. Ήδη τα βλέπω να φεύγουν εδω μέσα..ή σαν δώρο στο γαμπρό μου μιας και δεν έχει απαιτήσεις...αλλά προς το παρών λόγω οικονομικής στενότητας μόνο ενα δικάναλο με σώζει..ας είναι καλά ο nikosxeng και ο kuriakou που κάθε μέρα ολή μέρα αλλάζουμε 45 γνώμες και διαβάζουμε 10 site και άλλα τόσα review..από δαύτα μπόλικα από κοκοψίνια λίγα.

Reaction score
0

εδω στην ελλαδα, δεν υπαρχει αντιπροσωπος?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ηχεία από Teufel

Δεν τα ξέρω τα συγκεκριμένα. Εγώ με τα System 5 ΤΗΧ είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Για μέγεθος δωματίου δίνουν 35 sqm για αυτά που λες. Σε τι χώρο θα τα βάλεις;
Δες και αυτό:
http://www.teufel.eu/support/hardware/avreceiver/
μμμμ...ενδιαφερον το link θα τοποθετηθουν σε 40 τετραγωνικα περιπου....

Reaction score
119

Συνεχιζουν να προκαλουν οι Γερμανοι, εριξαν τα δικα μου απο 1100 σε 799 ευρω...
:139:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.315
Members