Ηχεία για Marantz PM 7001

Reaction score
18
Γεία σας,
Ως νέο μέλος του Forum κι ως ελαφρώς άσχετος ζητάω τη γνώμη σας.
Καταρχήν, είμαι οπαδός του αναλογικού ήχου και σκοπεύω να αγοράσω το Technics SL 1200 MK5 με ενισχυτή τον Marantz PM 7001. Το πρόβλημα είναι τα ηχεία, δεδομένου ότι η αγορά έχει πολλές επιλογές. Το σύστημα θα στηθεί σε χώρο περίπου 40 τ.μ., η μουσική που ακούω είναι κατά κύριο ρόλο Rock,Metal και Blues και για ηχεία σκοπεύω να διαθέσω το πολύ 1000 € το ζεύγος.
Λόγω περιορισμένου χρόνου μου είναι πολύ δύσκολο να κατέβω Αθήνα και να κάτσω μέρες να ακούσω ηχεία κι έτσι η μόνη εναλλακτική είναι το Media Markt στη Λάρισα. Από την έρευνα σε διάφορα site έχω καταλήξει στα εξής:
1) Roister Roister Emphasis 25
2) Acoustic Energy Aegis Two
3) Audio Spectrum PRESTIGE-3
4) Dali Concept 6
5) Q-Acoustics 1050i
6) Wharfedale Diamond 9.5
Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός και να μπορέσω να βγάλω κάποια άκρη με το ζήτημα ηχεία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
6
Τον συγκεκριμένο θα τον χρησιμοποιούσα μόνο με δαπέδου που έχουν καλή ευαισθησία, από 90-91dB κι απάνω.
Αλλιώς με ένα καλό ζευγάρι βάσης.

Reaction score
93
check αν θες για rock & metal κάποια από τις σειρές τις Canton & JBL . . Επίσης κοιτα KEF & Rega (ποιο audiophile αλλα πολύ καλά και σχετικά προσιτά )
Αν σου αρέσουν μεγάλες εντάσεις Cerwin Vega....check videos στο youtube....

Reaction score
18
Για τα Klipsch RF-52 έχω ακούσει επίσης καλά λόγια. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα ταιριάξουν με τον ενισχυτή.Μια επιπλέον απορία είναι οι τιμές των ηχείων στα καταστήματα αναφέρονται σε ζεύγος ή σε κομμάτι; Σε κάποια site τονίζεται τη διαφοροποίηση αυτή, αλλά γενικά όχι...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.775
Members
38.493