Ηχεία για Pioneer VSX-D814

Reaction score
89
Από την στιγμή που αγόρασα τον Pioneer VSX-D814 επειδή τα οικονομικά δεν ήταν καλά αγόρασα ηχεία CAV (MT2 για μπροστινά, MTC για κεντρικό και MTS2 για πίσω) και ένας φίλος μου έδωσε ένα subwoofer ΚODA SW-700. Τα ηχεία είναι αρκετά ευχάριστα, το sub είναι απαράδεκτο...Θα ήθελα προτάσεις για έναν χώρο 40 τμ.
Τα ηχεία θα πρέπει να είναι κάπως μικρά (τα ΜΤ2 είναι δαπέδου και τεράστια για τον χώρο μου).
Αυτά που με έχουν κερδίσει μέχρι τώρα είναι τα Teufel System 5 THX, οπότε ψάχνω κάτι περίπου στην ίδια τιμή με αυτά.

Reaction score
50
Αφού σ' έχουν κερδίσει τα Teufel τι σε προβληματίζει και δεν τα παίρνεις; Anyway, πόσα σκέφτεσαι να διαθέσεις για τα ηχεία;

Reaction score
89
Όσο πιο φτηνά και καλά αλλά έτσι πως τα ζύγισα νομίζω 1000 Ευρώ περίπου αλλά και αν υπάρχει κάποιος καλός λόγος και 1500... Κάτι που να αξίζει τη διαφορά πραγματικά. Το βασικό για εμένα είναι να έχω καλό ήχο, το βασικό για την δικιά μου είναι να είναι μικρά και όμορφα. Της άρεσαν τα minipod αλλά η τιμή τους αν δεν κάνω λάθος είναι κοντά στα 1900 και δεν ξέρω και αν θα έχω καλύτερο ήχo από τα Teufel...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.247
Members