Ηχεία για SANSUI AU-717

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.811
Όπως λεει ο τιτλος αν καποιος εχει ασχοληθεί η εχει ακουσει έναν καλο συνδυασμο με αυτόν τον ενισχυτή θα εκτιμουσα προτασεις.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Aν εφτασε στα χερια σου τωρα μπραβο για την αγορα απο τα πολυ καλα ιαππωνικα μηχανακια!

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.811
Aν εφτασε στα χερια σου τωρα μπραβο για την αγορα απο τα πολυ καλα ιαππωνικα μηχανακια!
Σε ευχαριστω... το θεμα είναι ποια ηχεια να βαλω για να αξιοποιησω οσο μπορω το μηχανημα...

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Σε ευχαριστω... το θεμα είναι ποια ηχεια να βαλω για να αξιοποιησω οσο μπορω το μηχανημα...
Δεν υπαρχει φιλε μου καλο και κακο ηχειο καλος και κακος ενισχυτης ολα τα μηχανηματα εχουν το χαρακτηρα τους!

Δεν υπαρχει συνταγη αυτο το ηχειο ειναι καλο για τον 717 και το αλλο οχι δυστηχως πρεπει να τον παρεις παραμασχαλα και να πας για demo ηχειων και να δεις ποιο αρεσει σε εσενα, μην διαβαζεις τοσο κριτικες και ριβιου εμπιστευσου τα αυτια σου τι αρεσει σε εσενα αποφασισε μεσα σου αν θες ηχεια για μεγαλες εντασεις η για ψυθιριστη εως μετρια ενταση.

Κατσε μια μερα και τσεκαρε της προσφορες στα μαγαζια υπαρχουν αρκετα αξιοπρεπη ζευγοι που πωλουνται σε προσφορα η demo απο καποιο καταστημα και το κυριοτερο μην βιαζεσαι....

Πηγαινε σε πολλα μαγαζια αφιερωσε μερικες μερικα απογευματα για demo μην καταληξεις κατ ευθειαν στο πρωτο μαγαζι. Ξερεις ενα ζευγος ηχειων καμια φορα το παντρευομαστε για χρονια, εναν ενισχυτη μπορει να τον αλλαξεις η μια πηγη αλλα ηχεια δυσκολα, μην βιαστεις θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα!

Επισης αν ο ενισχυτης δεν ειναι προσφατα αγορασμενος (Απο κορινθο τον πηρες?)
εννοω μεταχειρα καντου ενα φρεσκαρισμα-σερβις οσο να ναι ειναι 30 ετων μηχανημα θα ξαναζωντανεψει. Αν τον εχεις χρονια παλι καντου ενα σερβις θα τον ξαναερωτευθεις!

Reaction score
3.093
Όπως λεει ο τιτλος αν καποιος εχει ασχοληθεί η εχει ακουσει έναν καλο συνδυασμο με αυτόν τον ενισχυτή θα εκτιμουσα προτασεις.
Επειδή έχω μεγάλη εμπειρία από sansui,είναι η αδυναμία μου,έχουνε και λέμε
Harbeth
Sonus faber
Spendor
Atc
Epos

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.811
Δεν υπαρχει φιλε μου καλο και κακο ηχειο καλος και κακος ενισχυτης ολα τα μηχανηματα εχουν το χαρακτηρα τους!

Δεν υπαρχει συνταγη αυτο το ηχειο ειναι καλο για τον 717 και το αλλο οχι δυστηχως πρεπει να τον παρεις παραμασχαλα και να πας για demo ηχειων και να δεις ποιο αρεσει σε εσενα, μην διαβαζεις τοσο κριτικες και ριβιου εμπιστευσου τα αυτια σου τι αρεσει σε εσενα αποφασισε μεσα σου αν θες ηχεια για μεγαλες εντασεις η για ψυθιριστη εως μετρια ενταση.

Κατσε μια μερα και τσεκαρε της προσφορες στα μαγαζια υπαρχουν αρκετα αξιοπρεπη ζευγοι που πωλουνται σε προσφορα η demo απο καποιο καταστημα και το κυριοτερο μην βιαζεσαι....

Πηγαινε σε πολλα μαγαζια αφιερωσε μερικες μερικα απογευματα για demo μην καταληξεις κατ ευθειαν στο πρωτο μαγαζι. Ξερεις ενα ζευγος ηχειων καμια φορα το παντρευομαστε για χρονια, εναν ενισχυτη μπορει να τον αλλαξεις η μια πηγη αλλα ηχεια δυσκολα, μην βιαστεις θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα!

Επισης αν ο ενισχυτης δεν ειναι προσφατα αγορασμενος (Απο κορινθο τον πηρες?)
εννοω μεταχειρα καντου ενα φρεσκαρισμα-σερβις οσο να ναι ειναι 30 ετων μηχανημα θα ξαναζωντανεψει. Αν τον εχεις χρονια παλι καντου ενα σερβις θα τον ξαναερωτευθεις!

Ναι από Κορινθο εχει ήδη γίνει το πλήρες σέρβις αλλαγή όλων των πυκνωτών και καλωδίωσης κλπ γενικά ότι είχε να προτείνει η east electronics...πιστευω ότι εχει έρθει σε κατάσταση καινουριου...αλλωστε ηταν ήδη σε αριστη κατάσταση πριν το σέρβις...τωρα για τις δοκιμές σε καταστήματα είναι βέβαια ο σωστος τρόπος αλλα θα μου φάει πολυ χρονο και δεν έχω υπομονή και χρόνο..
[DOUBLEPOST=1517950747][/DOUBLEPOST]
Επειδή έχω μεγάλη εμπειρία από sansui,είναι η αδυναμία μου,έχουνε και λέμε
Harbeth
Sonus faber
Spendor
Atc
Epos

Μόνιτορ και αγγικου τύπου αποτι κατάλαβα...

Reaction score
3.093
Ναι από Κορινθο εχει ήδη γίνει το πλήρες σέρβις αλλαγή όλων των πυκνωτών και καλωδίωσης κλπ γενικά ότι είχε να προτείνει η east electronics...πιστευω ότι εχει έρθει σε κατάσταση καινουριου...αλλωστε ηταν ήδη σε αριστη κατάσταση πριν το σέρβις...τωρα για τις δοκιμές σε καταστήματα είναι βέβαια ο σωστος τρόπος αλλα θα μου φάει πολυ χρονο και δεν έχω υπομονή και χρόνο..
[DOUBLEPOST=1517950747][/DOUBLEPOST]

Μόνιτορ και αγγικου τύπου αποτι κατάλαβα...
YES
Καλώδιο ρεύματος μην ξεχάσεις

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Την ξερω την αγγελια ελπιζω να τον πηρες σε καλυτερα χρημ απο αυτα που ζητουσε. Αφου εκανες και το σερβις μια χαρα εισαι;

Reaction score
7.089
Μπορω να ρωτησω ποσο αγοραστηκε ο ενισχυτης και ποσο κοστισε το "φρεσκαρισμα"? Αν υπαρχει καποιος λογος,για να μην γραφτει εδω,στειλε πμ,ευχαριστω.

Για τα ηχεια που ρωτας,νομζιω θα βοηθουσε να πεις σε τι χωρο θα παιξει ο ενισχυτης και ποσα χρηματα θελεις να δωσεις.

BLUES

TV
Reaction score
995
Καλημερα ,εχοντας 5 ενισχυτες της Σανσουι---τον λαμπατο au-70 kai toys AU-9500--AU-999----AU-666-AU-917,τους ακουσα ,κατα καιρους,με βινταζ ηχεια απο σανσουι(sp-2000s-as-100)--harbeth MK4 -Castle richmond 1,Klipsch-heresy-Altec-9842 --Yamaxa ns-200-jbl l-50
Ολα τα ηχεια μου ειχαν ομαλη εμπεσηση που δεν επαιφτε κατω απο 6 ομ-,ανεξαρτητα ευαισθησιας
Οτι και αν επιλεξεις,φροντισε πρωτα για αυτο
Το καλυτερο ματσινγκ στο χωρο μου το εκαναν,με τα ομοσταβλα τα χερεσυ και τα γιαμαχα
Kαλοακουστος

Reaction score
29.519
Καλημερα ,εχοντας 5 ενισχυτες της Σανσουι---τον λαμπατο au-70 kai toys AU-9500--AU-999----AU-666-AU-917,τους ακουσα ,κατα καιρους,με βινταζ ηχεια απο σανσουι(sp-2000s-as-100)--harbeth MK4 -Castle richmond 1,Klipsch-heresy-Altec-9842 --Yamaxa ns-200-jbl l-50
Ολα τα ηχεια μου ειχαν ομαλη εμπεσηση που δεν επαιφτε κατω απο 6 ομ-,ανεξαρτητα ευαισθησιας
Το καλυτερο ματσινγκ στο χωρο μου το εκαναν,με τα ομοσταβλα τα χερεσυ και τα γιαμαχα
Kαλοακουστος

Πες μου αν θέλεις ποιος sansui σου άρεσε πιο πολύ?

BLUES

TV
Reaction score
995
Πες μου αν θέλεις ποιος sansui σου άρεσε πιο πολύ?
Καλημερα ,προφανως μου αρεσει ο ηχος της δεκαετιας του 70,η παλια σχολη------ηχος deep and heavy,σαν ζωντανη μουσικη συναυλια,και περισσοτερο ο au-9500
Ο ηχος της δεκαετιας τος 80 (META TO 1986)στις σειρες αλφα au-901-701ειναι διαφορετικος,πιο ακριβης,πιο αουντιοφιλ ,με σημερινους ορους,και οχι τοσο βαρυς,πιο μουσικοι,αν μπορω να το περιγραψω σωστα,γιατι ειχαν καλυτερα κυκλωματα και σταθεροποιησεις,ομως η γενικοτερη ποιοτητα των υλικων ητο χαμηλου κοστους
Ο au-901 Iσως αποτελει το σουιτ σποτ του παλιου και νεου ηχου της Σανσουι
Ο ηχος της δεκαετιας του 90 ειναι διαφορετικος,και ισως ο καλυτερος για την Σανσουι με τα μοσφετ--ALFA AU-907MOS LTD
AU-X1111 MOS Vετσι παγκοσμιως αναφερουν,δεν ειχα την τυχη να ακουσω μεχρι τωρα
Αν τα καταφερω και παω Ιαπωνια ,θα το ψαξω

ika

News
Reaction score
16.674
Επειδή έζησα 25+ χρόνια με AU919 + Infinity Monitor Jr,
συμφωνώ για τον monitor χαρακτήρα των ηχείων αλλά προσέξτε ότι αυτή η σειρά ενισχυτών ήταν για φορτία 8Ω και μπορεί να έχει πρόβλημα με 4Ω και μεγάλες στάθμες (μιλάω εκ πείρας).

BLUES

TV
Reaction score
995
Αυτο ,ας ειναι,το πρωτο σου μελημα

Reaction score
208
Τον συγκεκριμένο δεν τον έχω (εχω όμως τoυς AU-919, AU-70, AU-8500, eight, 5000X, 3000A) η γνώμη είναι ηχείο με εύκολο φορτίο 6 - 8 Ohm, woofer οπωσδήποτε 6 inch και ανω. Ενισχυτής που αξιζει να αγοράσεις πολύ καλο ηχειο. ΟΙ Sansui δεν ειναι δύσκολοι στο ματσάρισμα με ηχείο αλλα και εγω συνιστώ οπωσδήποτε να τα ακούσεις μαζί.

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.811
Μπορω να ρωτησω ποσο αγοραστηκε ο ενισχυτης και ποσο κοστισε το "φρεσκαρισμα"? Αν υπαρχει καποιος λογος,για να μην γραφτει εδω,στειλε πμ,ευχαριστω.

Για τα ηχεια που ρωτας,νομζιω θα βοηθουσε να πεις σε τι χωρο θα παιξει ο ενισχυτης και ποσα χρηματα θελεις να δωσεις.
Ο ενισχυτης θα βρίσκεται σε χωρο περιπου 50τμ....

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.541
Παιδια........συγνωμη για το of topic...............αν καποιος θελει να δωσει εναν απο τους παραπανω Sansui, ας μου στειλει ενα π.μ.

Reaction score
7.089
Ο ενισχυτης θα βρίσκεται σε χωρο περιπου 50τμ....

οποτε θελεις ηχειο δαπεδου και σχετικα ευαισθητο.Οποτε καποιες προτασεις απορριπτονται,οπως τα atc για παραδειγμα.Πες ομως και που θελεις να κινηθεις οικονομικα.

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.811
Δυσκολεύομαι να βρω ηχειο που να είναι και ευαισθητο πανω από 90db και να κραταει σταθερη αντισταση 6-8Ohm..... αληθεια δεν ξερω πως θα ταιριαζε με κορνα.... Θα κανω δοκιμες...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera