stavrosz
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 1.811
Όπως λεει ο τιτλος αν καποιος εχει ασχοληθεί η εχει ακουσει έναν καλο συνδυασμο με αυτόν τον ενισχυτή θα εκτιμουσα προτασεις.
Σε ευχαριστω... το θεμα είναι ποια ηχεια να βαλω για να αξιοποιησω οσο μπορω το μηχανημα...Aν εφτασε στα χερια σου τωρα μπραβο για την αγορα απο τα πολυ καλα ιαππωνικα μηχανακια!
Δεν υπαρχει φιλε μου καλο και κακο ηχειο καλος και κακος ενισχυτης ολα τα μηχανηματα εχουν το χαρακτηρα τους!Σε ευχαριστω... το θεμα είναι ποια ηχεια να βαλω για να αξιοποιησω οσο μπορω το μηχανημα...
Επειδή έχω μεγάλη εμπειρία από sansui,είναι η αδυναμία μου,έχουνε και λέμεΌπως λεει ο τιτλος αν καποιος εχει ασχοληθεί η εχει ακουσει έναν καλο συνδυασμο με αυτόν τον ενισχυτή θα εκτιμουσα προτασεις.
Δεν υπαρχει φιλε μου καλο και κακο ηχειο καλος και κακος ενισχυτης ολα τα μηχανηματα εχουν το χαρακτηρα τους!
Δεν υπαρχει συνταγη αυτο το ηχειο ειναι καλο για τον 717 και το αλλο οχι δυστηχως πρεπει να τον παρεις παραμασχαλα και να πας για demo ηχειων και να δεις ποιο αρεσει σε εσενα, μην διαβαζεις τοσο κριτικες και ριβιου εμπιστευσου τα αυτια σου τι αρεσει σε εσενα αποφασισε μεσα σου αν θες ηχεια για μεγαλες εντασεις η για ψυθιριστη εως μετρια ενταση.
Κατσε μια μερα και τσεκαρε της προσφορες στα μαγαζια υπαρχουν αρκετα αξιοπρεπη ζευγοι που πωλουνται σε προσφορα η demo απο καποιο καταστημα και το κυριοτερο μην βιαζεσαι....
Πηγαινε σε πολλα μαγαζια αφιερωσε μερικες μερικα απογευματα για demo μην καταληξεις κατ ευθειαν στο πρωτο μαγαζι. Ξερεις ενα ζευγος ηχειων καμια φορα το παντρευομαστε για χρονια, εναν ενισχυτη μπορει να τον αλλαξεις η μια πηγη αλλα ηχεια δυσκολα, μην βιαστεις θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα!
Επισης αν ο ενισχυτης δεν ειναι προσφατα αγορασμενος (Απο κορινθο τον πηρες?)
εννοω μεταχειρα καντου ενα φρεσκαρισμα-σερβις οσο να ναι ειναι 30 ετων μηχανημα θα ξαναζωντανεψει. Αν τον εχεις χρονια παλι καντου ενα σερβις θα τον ξαναερωτευθεις!
Επειδή έχω μεγάλη εμπειρία από sansui,είναι η αδυναμία μου,έχουνε και λέμε
Harbeth
Sonus faber
Spendor
Atc
Epos
YESΝαι από Κορινθο εχει ήδη γίνει το πλήρες σέρβις αλλαγή όλων των πυκνωτών και καλωδίωσης κλπ γενικά ότι είχε να προτείνει η east electronics...πιστευω ότι εχει έρθει σε κατάσταση καινουριου...αλλωστε ηταν ήδη σε αριστη κατάσταση πριν το σέρβις...τωρα για τις δοκιμές σε καταστήματα είναι βέβαια ο σωστος τρόπος αλλα θα μου φάει πολυ χρονο και δεν έχω υπομονή και χρόνο..
[DOUBLEPOST=1517950747][/DOUBLEPOST]
Μόνιτορ και αγγικου τύπου αποτι κατάλαβα...
Καλημερα ,εχοντας 5 ενισχυτες της Σανσουι---τον λαμπατο au-70 kai toys AU-9500--AU-999----AU-666-AU-917,τους ακουσα ,κατα καιρους,με βινταζ ηχεια απο σανσουι(sp-2000s-as-100)--harbeth MK4 -Castle richmond 1,Klipsch-heresy-Altec-9842 --Yamaxa ns-200-jbl l-50Όπως λεει ο τιτλος αν καποιος εχει ασχοληθεί η εχει ακουσει έναν καλο συνδυασμο με αυτόν τον ενισχυτή θα εκτιμουσα προτασεις.
Καλημερα ,εχοντας 5 ενισχυτες της Σανσουι---τον λαμπατο au-70 kai toys AU-9500--AU-999----AU-666-AU-917,τους ακουσα ,κατα καιρους,με βινταζ ηχεια απο σανσουι(sp-2000s-as-100)--harbeth MK4 -Castle richmond 1,Klipsch-heresy-Altec-9842 --Yamaxa ns-200-jbl l-50
Ολα τα ηχεια μου ειχαν ομαλη εμπεσηση που δεν επαιφτε κατω απο 6 ομ-,ανεξαρτητα ευαισθησιας
Οτι και αν επιλεξεις,φροντισε πρωτα για αυτο
Το καλυτερο ματσινγκ στο χωρο μου το εκαναν,με τα ομοσταβλα τα χερεσυ και τα γιαμαχα
Kαλοακουστος
Ψωράλ speakers και ξερό ψωμί & τα μυαλά στα κάγκελα!Όπως λεει ο τιτλος αν καποιος εχει ασχοληθεί η εχει ακουσει έναν καλο συνδυασμο με αυτόν τον ενισχυτή θα εκτιμουσα προτασεις.
Καλημερα ,προφανως μου αρεσει ο ηχος της δεκαετιας του 70,η παλια σχολη------ηχος deep and heavy,σαν ζωντανη μουσικη συναυλια,και περισσοτερο ο au-9500Πες μου αν θέλεις ποιος sansui σου άρεσε πιο πολύ?
Αυτο ,ας ειναι,το πρωτο σου μελημαΟλα τα ηχεια μου ειχαν ομαλη εμπεσηση που δεν επαιφτε κατω απο 6 ομ-,ανεξαρτητα ευαισθησιας
Οτι και αν επιλεξεις,φροντισε πρωτα για αυτο
Ο ενισχυτης θα βρίσκεται σε χωρο περιπου 50τμ....Μπορω να ρωτησω ποσο αγοραστηκε ο ενισχυτης και ποσο κοστισε το "φρεσκαρισμα"? Αν υπαρχει καποιος λογος,για να μην γραφτει εδω,στειλε πμ,ευχαριστω.
Για τα ηχεια που ρωτας,νομζιω θα βοηθουσε να πεις σε τι χωρο θα παιξει ο ενισχυτης και ποσα χρηματα θελεις να δωσεις.
Ο ενισχυτης θα βρίσκεται σε χωρο περιπου 50τμ....