Ηχεία μέχρι 550€ για ενισχυτή Onkyo TX-NR656

Reaction score
1
Μόλις πήρα έναν ενισχυτή Onkyo TX-NR656. Είμαι άσχετος με το αντικείμενο, οπότε θα ήθελα να μου προτείνετε ηχεία. Μπορώ να διαθέσω συνολικά μέχρι 550€. Για αρχή σκέφτομαι να αγοράσω δύο ηχεία δαπέδου. Θα τοποθετήσω το ηχοσύστημά μου στο σαλόνι μου (περίπου 30τ.μ.). Θα το χρησιμοποιήσω για μουσική και ταινίες. Από μουσική ακούω ροκ, εντεχνο και λαικορεμπετικο.

Reaction score
107
πουλαω αν θελεις ηχεια βασης, monitror audio bronze 2, σε αριστη κατασταση χωρις κανενα προβλημα 8 μηνες χρησιμοποιημενα χρωμα καφε ανοιχτο

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
πουλαω αν θελεις ηχεια βασης, monitror audio bronze 2, σε αριστη κατασταση χωρις κανενα προβλημα 8 μηνες χρησιμοποιημενα χρωμα καφε ανοιχτο
Αν θέλεις να τα πουλήσεις, άνοιξε αγγελία. Όχι εδώ. o_O

Reaction score
91
Μόλις πήρα έναν ενισχυτή Onkyo TX-NR656. Είμαι άσχετος με το αντικείμενο, οπότε θα ήθελα να μου προτείνετε ηχεία. Μπορώ να διαθέσω συνολικά μέχρι 550€. Για αρχή σκέφτομαι να αγοράσω δύο ηχεία δαπέδου. Θα τοποθετήσω το ηχοσύστημά μου στο σαλόνι μου (περίπου 30τ.μ.). Θα το χρησιμοποιήσω για μουσική και ταινίες. Από μουσική ακούω ροκ, εντεχνο και λαικορεμπετικο.
Καλριζικα φιλε μου!απλα γινε πιο συγκεκριμενος.Ο ενισχυτή σου είναι 5-7καναλος αι διαθετης 550 ευρω για δυο ηχεια καινουρια η μεταχ/να?Με τα χρηματα που διαθέτεις μπορεις να τα παρεις όλα τα ηχεια μετα/μενα σε καλη ποιοτητα.Απλα θελε μια προσοχη στο ταιριασμα μεταξυ τους αλλα και αυτό είναι ευκολο.και εγω ονκυο εχω!

Reaction score
1
Καλριζικα φιλε μου!απλα γινε πιο συγκεκριμενος.Ο ενισχυτή σου είναι 5-7καναλος αι διαθετης 550 ευρω για δυο ηχεια καινουρια η μεταχ/να?Με τα χρηματα που διαθέτεις μπορεις να τα παρεις όλα τα ηχεια μετα/μενα σε καλη ποιοτητα.Απλα θελε μια προσοχη στο ταιριασμα μεταξυ τους αλλα και αυτό είναι ευκολο.και εγω ονκυο εχω!
Ευχαριστώ πολύ. Και τα μεταχειρισμένα ηχεία είναι στις επιλογές μου.
[DOUBLEPOST=1498742974][/DOUBLEPOST]
Με γειά και καλώς ήρθες! :)
Ευχαριστώ πολύ!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Καμιά πρόταση παιδιά???
Να σου κάνω εγώ μια πρόταση.
Χτίσε το σύστημά σου σιγά σιγά.
Πάρε 2 ηχεία δαπέδου για Left-Right.
Yπάρχουν αρκετές επιλογές στα 500 ευρώ.
Κάνε οικονομίες και σε λίγο καιρό αγόρασε το center.
Ξανακάνε οικονομίες για sub και surround speakers.
Θεωρώ πως είναι προτιμότερο, απ το να πάρεις ένα αμφιβόλου ποιότητος set.

Reaction score
1
Να σου κάνω εγώ μια πρόταση.
Χτίσε το σύστημά σου σιγά σιγά.
Πάρε 2 ηχεία δαπέδου για Left-Right.
Yπάρχουν αρκετές επιλογές στα 500 ευρώ.
Κάνε οικονομίες και σε λίγο καιρό αγόρασε το center.
Ξανακάνε οικονομίες για sub και surround speakers.
Θεωρώ πως είναι προτιμότερο, απ το να πάρεις ένα αμφιβόλου ποιότητος set.
Κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου έτσι κι αλλιώς. Συγκεκριμένα ηχεία θέλω να μου προτείνετε ως πιο έμπειροι.

Reaction score
1.040
Αφου συμφωνησω με την προταση αρχικα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με αυτο το ηχειο αλλα και μια εναλλακτικη του.
Το Zensor 5 ειναι ενα αρκετα καλο ηχειο για το κοστος του και εχει το μεγαλο πλεονεκτημα της λιγο ευκολοτερης τοποθετησης επειδη εχει το port μπροστα. Αρα μπορει να πλησιασει λιιιγο περισσοτερο σε τοιχους, πραγμα πολυ χρησιμο για μικρους χωρους. Τα 2 5.25" ομως για καποιους κρινονται ως "λιγα" για να γεμισουν με ικανοποιητικο μπασο ενα μετριο-μεγαλο χωρο.
Οποτε βλεπω πως προσφατα η Dali λανσαρε μια νεα σειρα ηχειων, την Spector. Τα δαπεδου αυτης της σειρας (Spector 6) ειναι κατατι φθηνοτερα απο τα zensor 5 και φερουν 2 6,5" midbass το καθενα. Επισης η dali το προωθει σαν ενα πιο ευκολοδηγητο ηχειο (χωρις να διευκρινιζει κατι παραπανω) πραγμα που απο τα specs του φαινεται απο την ελαφρως υψηλοτερη ευαισθησια του. Το μειονεκτημα τους ειναι ομως οτι το port βρισκεται και παλι στο πισω μερος του ηχειου αρα η αποσταση απο τον τοιχο επιβαλλεται περισσοτερο τωρα

Υπαρχει καποια γνωμη-αποψη γι' αυτο;
Συγγνωμη που μπαινω λιγακι σφηνα αλλα ηθελα καιρο να βρω αφορμη να θεσω αυτη την απορια, αλλα νομιζω θα ωφελησει και τον φιλο μας που τωρα ψαχνεται

Timaras

Reaction score
2.153
βλεπω πως προσφατα η Dali λανσαρε μια νεα σειρα ηχειων, την Spector. Τα δαπεδου αυτης της σειρας (Spector 6) ειναι κατατι φθηνοτερα απο τα zensor 5 και φερουν 2 6,5" midbass το καθενα
Λογικά θα είναι καλύτερες οι μονάδες των Zensor.Δεν είναι λογικό μεγαλύτερες μονάδες να είναι καλύτερες αλλά και πιο φθηνές!

Timaras

Reaction score
2.153
Τα 2 5.25" ομως για καποιους κρινονται ως "λιγα" για να γεμισουν με ικανοποιητικο μπασο ενα μετριο-μεγαλο χωρο.
Αυτό έχει να κάνει και με το πόσο δυνατά θέλεις να ακούς.Εκείνοι που κρίνουν "λίγα" τα 5,5άρια μιλούν για πολύ
μεγάλες στάθμες ακρόασης που φυσικά είναι λίγα τα 5,5άρια μόνα τους.
Σε κάθε περίπτωση,ένα υπογούφερ για την αναπαραγωγή των χαμηλών συχνοτήτων,είτε βοηθάει είτε κρίνεται αναγκαίο!

Reaction score
1.040
Σωστα. Η αληθεια ειναι οτι η ιδια η dali λανσαρει τη σειρα spector σαν την "απο κατω" της zensor. Απλα το φτωχο μου το μυαλο δεν παυρι να σκεφτεται οτι τα μεν zensor ειναι σειρα του 2012 ενω τα spector του 2016. Βεβαια κι εγω νομιζω πως το παντρεμα με ενα subwoofer μαλλον θα εξαλειψει τις διαφορες. Μια ακομα διαφορα βεβαια την οποια ξεχασα να αναφερω πριν ειναι πως τα zensor 5 ειναι 2δρομο σετ ενω τα spector ειναι 2,5 δρομων

Reaction score
91
Τα Crystal Audio TX-T2SE Special Edition Black κάνουν για τον ενισχυτή μου;
φιλε μου καλησπέρα για τελευταια φορα .τι σημενει τα ηχεια ταδε κανουν για τον ενισχητη μου?ποιος ξερει να σου απαντησει σε αυτό?Πραγματικα δεν θα βρεισ ετσι βοηθεια.Σας ειπα και παλι ότι 550 ευρω που εχετε μπορειτε να παρετε όλα τα ηχεια και το γουφερ μαζι σε καλη ποιοτητα μεταχ/να!είναι πολα πραγματα που παιζουν ρολο (χωρος,διαταξη) παρα τα ηχεια.Πραγματικα εισαι σε λαθοσ δρομο αναζητήσεις.φιλικα και παλι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo