- Reaction score
- 6.694
Με κάνα belden θα "φυσάει"...Όχι, σε ένα τόσο κακό ηχείο και Argento να τους βάλεις πάλι θα κουδουνίζει. Αφού
Με κάνα belden θα "φυσάει"...Όχι, σε ένα τόσο κακό ηχείο και Argento να τους βάλεις πάλι θα κουδουνίζει. Αφού
Αυτά τα κριτήρια πάντως (όλα σε ένα) μακάρι, αλλά εγώ νομίζω δεν..Θέλω κάτι σύγχρονο, όμορφο, μικροκαμωμένο, όχι μεταχειρισμένο, ενεργό/παθητικό δεν με πολυενδιαφέρει αν και θα προτιμούσα ενεργό για να μη χρειαστεί να μπλέξω και με ενισχυτές, στα 300-400 ευρώ. Πολλά θέλω, ε;![]()
Χτυπήστε το πάνου να χαρεί και ο Δημητράκης !Βρε σταματήστε..
Φτηνό μπάτζετ ηχειάκι, γιατί το χτυπάτε χάμου?
Δεν πειράζει, όπως λέει και το τραγούδι, οι ενδιαφέροντες άνθρωποι ψάχνονται μέχρι αργά. Οι πολύ ενδιαφέροντες για πάντα.Αγαπητοί εγώ ακόμα ψάχνομαι αλλά παρακολουθώ με ενδιαφέρον και χαίρομαι που με αφορμή την κουβέντα κάποιοι ξεσκόνισαν τα εποχής BBC τους και τα ξανάκουσαν!
Εύχομαι σε όλους ευτυχισμένο το 2023
Mr. John, καλή χρονιά..Χτυπήστε το πάνου να χαρεί και ο Δημητράκης !![]()
Τι, το ''..end of the road'' είναι promo για να τα ''χώσουμε'' λίγο ακόμα?Δεν πειράζει, όπως λέει και το τραγούδι, οι ενδιαφέροντες άνθρωποι ψάχνονται μέχρι αργά. Οι πολύ ενδιαφέροντες για πάντα.![]()
Τώρα με τις γιορτές ταίριαξε το timing..κάποιοι ξεσκόνισαν τα εποχής BBC τους και τα ξανάκουσαν!