Ηχεία με 800-900 ευρω

Reaction score
0
Θέλω να αγοράσω ενα σύστημα ηχείων 5.1 και μπορώ να δώσω μέχρι 800-900 ευρώ. Έχω εναν ενισχυτή Yamaha RX-V357 και τα θέλω κυρίως για να ακούω ηλεκτρονική μουσική και να βλέπω ταινίες. Ο χώρος ειναι γυρω στα 20-25 τμ. Μου άρεσαν τα JBL Balboa και τα Quadral argentum. Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας για αυτα ή να μου προτείνετε κάποια άλλα?

Ευχαριστώ!

Reaction score
7
Χωρις να εχω ακουσει τα συγκεκριμενα θα προτιμουσα τα JBL, αλλα και παλι καλο θα ηταν να τα ακουσεις και τα 2 και να τα συγκρινεις. Ειδικα ηχεια επιλεγουμε με κριτηριο το αυτι μας και οχι με τη γνωμη των αλλων.
Πρεπει να τα ακουσεις, αυτο ειναι το μονο σιγουρο και σωστο.

Για την ιστορια παντως οταν ψωνιζα εγω ηχεια, καποιο μοντελο JBL το ειχα απορριψει, οχι γιατι δεν ηταν καλο, αλλα επειδη ακουσα καποια άλλα -που ουτε τα ειχα ακουσει ουτε τα ειχα στη "λιστα" πιθανης αγορας- που ηταν καλυτερα στ αυτια μου.

Γι αυτο ειναι σημαντικο να ακουσεις.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Tα Βalboa που λεει ο συνονοματος δεν ειναι σετακι αλλα ηχεια δαπεδου τα μπροστινα με μικρα πισω,βεβαια ειναι ,ισως η φθηνοτερη σειρα που εχει βγαλει ποτε η jbl.Aν σου αρεσει ο ηχος της εταιρειας θα προτεινα να στησεις σταδιακα το home cinema αγοραζοντας κατι απο ΝORTHRIDGE E η STUDIO L.

Reaction score
62
Μπορείς με λίγα περσσότερα χρήματα να αγοράσεις τα παρακάτω απο Γερμανία:
Canton Ergo 200 DC -298€ (περιφερειακά)
Canton Ergo CM 500 DC -175€ (κεντρικό)
Canton Ergo 900 DC -698€ (εμπρός)
Εγώ τα πήρα αυτά πέρυσι.
Ρώτησα στην ελλάδα πόσο έχουν και μου είπαν για το ζευγάρι 1500€

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Τα canton που αναφερεις εχουν καταργηθει καιρο τωρα οποτε ειναι λογικο αν υπαρχουν σε stock να τα δινουν σε πολυ χαμηλη τμη.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
kougis said:
Το οτι έχουν καταργηθεί σημαίνει κάτι?
Σημαινει οτι θελουν να τα ξεφορτωθουν οσο το δυνατον γρηγοροτερα και τιποτε αλλο.Οπως και στα αυτοκινητα που οταν ειναι να βγει το νεο μοντελο ολα αυτα που πληρωνες extra σταδινουν for free.

Reaction score
14
kougis said:
Εσύ θα αγόραζες ενα ηχείο που έχει αλλάξει μοντέλο?
Εύκολα!

Ειδικά αν μου το πρόσφεραν στα σωστά χρήματα.

Reaction score
62
Αν κρίνω απο την τιμή που μου είπαν απο την αντιπροσωπεία της Canton για το συγκεκριμένο ηχείο εγώ μάλλον το αγορασα σε πολύ σωστά χρήματα. Γι΄αυτό τα προτείνω στον nikolakis13.

Reaction score
0
Τελικά θα το στήσω σταδιακα το Home cinema οπως προτεινε και ο κυριος Αρβανιτακης. Ξεκινάω λοιπον με ενα ζευγαρι northbridge e30 και ενα κεντρικο northbridge ec25 και τα υπολοιπα μετα :D . Σας ευχαριστω

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas