Ηχεία 5.1 Klipsch για Home Cinema

Reaction score
4
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!

Θέλω να στήσω σε πρώτη φάση ένα σύστημα 5.1 με προοπτική αργότερα 5.1.2 σε χώρο 3,6 Χ3,4 όπου θα πλαισιώσουν μια TV Lg oled 65c7 η οποία είναι συνδεδεμένη με P.C.

Η χρήση των ηχείων θα είναι κυρίως για ταινίες σε ποσοστό 85% και κατά δευτέρων για μουσική Rock.

Έχω ψιλοκαταληξει σε ηχεία της Klipsch με την εξής σύνθεση : R-15M μπροστά , R-14M πίσω , κεντρικό R-25C και sub R-10sw και εδώ θέλω την βοήθειά σας

1)Για το χώρο που προορίζονται θα με καλύψουν ;

2)Για μπροστινά αντί για τα R-15M θα άξιζε να κοιτάξω και τα RP-150 ή RP-160 ;

3)Με ποιο ενισχυτή θα ταίριαζε καλύτερα το ανωτέρω σύνολο ; ο Denon AUR-1400 ή Marantz NR-1608 θα με κάλυπταν;

4)Για αγορά από Ελλάδα ή εξωτερικό καθώς από μια γρήγορη ματιά διαπίστωσα αρκετή απόκλιση στις τιμές και αν έχετε να μου προτείνετε κάποια αξιόπιστα σάιτ . Επίσης αξίζει να ψάξω στα μεταχειρισμένα ή να μην ασχοληθώ καν καθώς οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες ;

Ελπίζω να μην σας κούρασα με όλα τα παραπάνω και ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις , κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη…

Reaction score
7.890
Καλησπέρα.

Αν μπορείς να διαθέσεις χρήματα για την rp (reference premiere) σειρά μην ασχοληθείς με τα μικρότερα r (reference). έχω δοκιμάσει εκτός το sub και τα τρία που σκέφτεσαι. το κεντρικό το πούλησα σε μια βδομάδα και τα r14 στο τετράμηνο καλά για τα χρήματά τους αλλά μεγάλη η διαφορά με τα rp.
[DOUBLEPOST=1519583930][/DOUBLEPOST]Καλύτερα βέβαια να σου πουν τα παιδιά εδώ https://www.avsite.gr/forum/threads/klipsch-greek-club.134191/ και εγώ από εκεί κατέληξα στα ηχεία που έχω παραγγείλει.

Timaras

Reaction score
2.153
Καλώς ηρθες!:)

Θα σου έλεγα και γω να κοιτάξεις την rp σειρά
Rp-150m για μπροστινά
Rp-250c για κεντρικό
Rp-150m για πίσω.

Το χρηματικό όριο?

Last edited:

Reaction score
4
Σαν στόχο έχω να μην ξεπεράσω τα 2000ε για ηχεία και ενισχυτή , χωρίς να αποκλείω την αγορά και κάποιου μεταχειρισμένου ηχείου ή ακόμα εξετάζω και το ενδεχόμενο παραγγελιάς από το εξωτερικό ώστε να ρίξω το κόστος …

Timaras

Reaction score
2.153
Μπορείς να κοιτάξεις και τα yamaha ns-333 και ns-c444.Είναι αξιολογότατα.
Δεν ξέρω να τα συγκρίνω με τα klisch γιατί δεν τα έχω ακούσει τα klipsch αλλά είναι μια εναλλακτική.
[DOUBLEPOST=1519630213][/DOUBLEPOST]Υπογούφερ μπορείς να δεις το 12άρι της dali.
Sub e-12 f

Eνισχυτή θα πρότεινα έναν marantz sr5012
ή έναν yamaha rx-a870
Full από features και οι δύο!

Last edited:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney