Ηχεία Dynavoice....

Reaction score
2
Καλημέρα!Τελείως τυχαία πέτυχα τα παρακάτω ηχεία(τα οποία δεν τα ήξερα).
Από Σκανδιναβία αλλά το σαιτ είναι ιταλικό! www.dynavoice.it Πηγαίνοντας στο prodotti βλέπετε όλα τα ηχεία της εταιρίας,στο listino βλέπετε και τις αντίστοιχες τιμές(επίσημες τιμές,μιας και βρίσκονται και λίγο πιο φτηνά σε μαγαζιά στο ιντερνετ).
Τα έχει ακούσει κάποιος;;;;Γιατί έτυχε και τα άκουσα χτες και μου φάνηκαν πολύ
τίμια για τα λεφτά τους!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Ηχεία Dynavoice....

που τα ακουσες χτες, κ ποιο μοντελο συγκεκριμμενα?

Reaction score
2

Αν σου πω θα γελάσεις!Ιταλία βρίσκομαι και είπα δεν ρίχνω μια ματιά και άκουσα σε ένα μαγαζί τα
Dynavoice definition df-5.Κοίταξα και για Ελλάδα αλλά δεν βρήκα κάτι μέσα από το google οπότε θεώρησα σωστό να τα αναφέρω εδώ μήπως και κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

σε ρωτησα γιατι δεν ξερω να υπαρχει αντιπροσωπεια της εταιριας εδω. Παντως οι τιμες ειναι χαμηλες, αν παιζουν το μισο καλα απ οτι δειχνουν, ειναι σουπερ αγορα. Ισως να μας προεκυψε νεα περιπτωση "Indiana Line"

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ναι ειναι πολυ εντυπωσιακο, οπτικα τουλαχιστον. Για να εχεις αποψη αν μπορεις ακου μοντελα δαπεδου σε αυτη την κατηγορια τιμης να δεις πως ακουγεται σε σχεση με αυτα. Καλα τα πολλα μεγαφωνα και το στοιχειο του εντυπωσιασμου αλλα η συνταγη γινεται κ με απλα υλικα.

Reaction score
2

Φίλε tyler durden,θα τα ξανά ακούσω για να βγάλω τα συμπεράσματά μου!Αν σκεφτείς όμως ο,τι
δεν τα άκουσα σε σάλα ειδική για μουσική αλλά σε μια γωνία πεταμένα σχεδόν και παίζοντας με εναν sony για home-cinema ειλικρινά είναι μακράν ο,τι καλύτερο έχω ακούσει σε απόδοση τιμή!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ναι βρε Νικ, κι ελεγα τι μου θυμιζει.. Στην αρχη μου ρθαν στο μυαλο τα Soavo της Yamaha

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

το μονο που δε μ'αρεσει παντως ειναι εκεινο το 4 Ohm..

Reaction score
2

Αυτό το 4 ohm και εμένα δεν μου πολύ αρέσει!Αν και μόνο η σειρά dynamite είναι στα 4 και όπως
γράφει και η εταιρία η συγκεκριμένη σειρά είναι φτιαγμένη για δυνατούς ενισχυτές(για να βγάλει τα απαραίτητα,αλλά γράφουν επίσης εντυπωσιάζουν και με λιγότερα βατ....αυτό έλειπε να έλεγαν οτι δεν ξυπνάνε με τίποτα με 30-40 βατ)!Οπως και να έχει αυτό που θέλω να τονίσω είναι να ακούμε με τα αυτιά μας πριν πάρουμε κάτι και να αγοράζουμε οτι εμάς μας αρέσει!!Το λέω από προσωπική εμπειρία μιας και όταν ξεκίνησα αυτό το χόμπυ ακουγα-εμπιστευόμουν τα αυτιά τρίτων και όχι τα δικά μου!Αποτέλεσμα να αγοράσω κάποτε B&W τα 601s3 αν δεν κάνω λάθος, και να τα κρατήσω αρκετό καιρό για να καταλάβω αν εγώ τελικά είμουνα στραβός!Τελικά μετά από κάποιους μήνες πήρα τα bose acoustimas(ναι,ναι εκείνα τα μικρά δορυφοράκια) και άκουγα πότε το ένα πότε το άλλο!Μετά από καιρό έβγαλα το συμπέρασμα μου...άκουγα λάθος(μιας και δεν άρεσαν σε πολλούς αλλά άρεσαν απίστευτα σε εμένα).Ετσι λοιπόν παίρνω αφορμή από τα dynavoice να πω μην προσπερνάτε τίποτα!Ακούτε ο,τι βρίσκεται μπροστά σας!Μόνο κέρδος είναι!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.407
Members
38.698
Νεότερο μέλος
Spiromag