Ηχεία HOME CINEMA με ONKYO 608?

Reaction score
0
Γειά χαρά στο forum
Ξεκίνησα και εγώ το χτίσιμο του HOME THEATER στο ομολογουμένως μικρό -λιγότερο από 10τ.μ- χώρο θέασης και ακρόασης, με την αγορά του ενισχυτή και τώρα πρέπει να πάω στο επόμενο πρόβλημα που λέγεται αγορά ηχείων.
Απόσταση απο την τηλεόραση κανά 2 μέτρα, η τηλεόραση πάνω σε κοντό έπιπλο -που έχει δορυφ. δέκτη και τον ενισχυτή στα κάτω ράφια-
Στο χώρο δίπλα στην τηλεόραση είναι οι ιδανικές θέσης τοποθέτησης των 2 μπροστινών ηχείων- για το χώρο-. Με ενδιαφέρει επίσης και το κεντρικό ηχείο γιατί παίζει ξενόγλωσση τηλεόραση και πρέπει να ακούω τους διαλόγους. Η χρήση λοιπόν του συστήματος θα είναι 60% εικόνα και 40% music, ενώ θα συνδεθεί και υπολογιστής επάνω στον ενισχυτή.
Έχω καταλήξει στα εξής ηχεία σαν "καλές" επιλογές για αξιοπρεπή ήχο με 3 ηχεία και μετά θα πάω σε περαιτέρω αναβάθμιση.
1. Wharfedale diamond 8.2 βάσεως+ 8 center (Αξιοπρεπή για τα λεφτά τους ηχεία).
2. Wharfedale crystal 30.1+ center (βολικά λόγω μεγέθους και τιμής)
3. Β&W 601ή602 ( σταθερή αξία-νομίζω-)
Το 1&3 μεταχειρισμένα σαν σετ ενώ το 2ο καινούριο.

Ελπίζω να μην κούρασα και περιμένω την βοήθεια σας γιατί..... δύσκολα τα πράγματα

Reaction score
512
Απάντηση: Ηχεία HOME CINEMA με ONKYO 608?

καλως τον skskre χαιρε. Δεν μας λες που θα παει το καθε τι. B&W μην παρεις ειναι σαβουρες , ειναι και πανακριβα, Afoy πας προς την Wharfedale σειρα , καλα πας. Καταλαβαινω οτι τα crystal 30.1 τα θες για surround αυτο θελω να πιστευω και τα 8.2 main left right και το 8 center. Υποβαλω τωρα και μετα ψαχνω καπου μηπως βρω τιποτα

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751

Tα B&W δεν είναι σαβούρες.

Καλό θα ήταν να πείς πόσα χρήματα έχεις σκοπό να διαθέσεις.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751

Τα άσχετα με την ερώτηση του φίλου μας σβήστηκαν.

gonis

Luger
Reaction score
12.712

Τα άσχετα με την ερώτηση του φίλου μας σβήστηκαν.
Στειλε ενα πμ,ενα sms,ενα email κυριε διαχειριστη πριν τα σβησεις.Να μη δε ξερουμε τι προτεινε στο φιλο ο president?Και τι θα εχω για reference εγω σε μελλοντικο στησιμο ΗC?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751

Στειλε ενα πμ,ενα sms,ενα email κυριε διαχειριστη πριν τα σβησεις.Να μη δε ξερουμε τι προτεινε στο φιλο ο president?Και τι θα εχω για reference εγω σε μελλοντικο στησιμο ΗC?
Αρκετά τράβηξε η πλάκα ρε φίλε.
Παίξτε στο δικό του θέμα.

Reaction score
512

Κοίτα τα vardus + crystal της wharfedale. Τα diamond ειναι εκτος βεληνεκούς τιμής ενώ τα πρώτα λειτουργούν αξιοπρεπώς . Παλιό diamond δεν βρίσκεις .

Reaction score
512
τα b & w δεν τα γνωριζω σαν μαρκα οποτε το post μου θεωρειτε ακυρο και ατοπο

υπαρχουν γυρω στις 20 επιλογες μαρκας και συν 5 σειρες γινεται χαμος οτι βολεψει τον καθενα οσο που θελει να παει στα βαθεια η στα ρηχα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.373
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ