Ηχεία home cinema

Reaction score
0
Σκέφτομαι να στήσω ένα 5.1 Home cinema σε χώρο 20-25 τμ με budget 1000 - 1300 ευρώ. Χρήση 70% ταινίες 30% μουσική
Για ηχεία σκέφτομαι L-R dali zensor 3, κεντρικό dali zensor vocal, και πίσω dali zensor 1. Για τα ηχεία σε αυτό το budget αξίζει να δω κάτι άλλο; Όσο αφορά το subwoofer και ενισχυτή έχετε κάποια αξιόλογη πρόταση;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Last edited by a moderator:

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
8.252
Κι εγω σε αυτά θα πήγαινα ή σε Klipsch.
Και τα 2 είναι μανούλα για home cinema, και είναι και αρκετά ευκολοδήγητα ώστε να τα τσιτώσεις δίχως να παραξοδευτείς στον ενισχυτή.

Reaction score
0

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
78.937
Αν μπορείς, πάρε τον μεγαλύτερο.
Πόσα θέλεις να ξοδέψεις για sub;

Reaction score
0
Αν μπορείς, πάρε τον μεγαλύτερο.
Πόσα θέλεις να ξοδέψεις για sub;
Έλεγα εως 300 ευρώ.
Με τον μικρότερο θα έχω κάποιο θέμα ;
Και κάτι επιπλέον λόγω έλειψης χώρου και καλαισθησίας θα μπορούσαν τα dali zensor 3 να μπουν στις δύο γωνίες του σαλονιού ψηλά;

Reaction score
0
Γνωρίζει κάποιος τα q acoustics 3020 πως στέκονται σε σχέση με τα dali-zensor 1; υπάρχει μια σκέψη να πάω σε 4χ QA 3020 ή 4χdali zensor 1...

Reaction score
0
Χρόνια πολλά καλή χρονιά... Λοιπόν μέχρι τώρα λόγω υπολογιστή είχα τα creative gigaworks 7.1 s750 (μόνο ως 5.1 όμως λογω WAF:) ) με 40" τηλεόραση(θα αντικατασταθεί με 55" λίαν συντόμως). Λόγω καλαισθησίας και γυναικας υπάρχει το σενάριο να μπουν τα ηχεία στις 4 γωνίες ψηλά. Επομένως για αυτό λεω για 4 χ dali zensor 1 και τα το dali zensor vokal τα οποία κοστίζουν σύνολο 640 ευρώ. Σκεφτόμουν και για τον Denon avr1200 όπου μπορώ να τον βρω στα 400 ευρώ. Επομένως για το velodyne impact 10 η για το sunfire sds 10 νομίζω επαρκούν τα χρήματα(+100 ευρώ πάνω από το budget μου). Το θέμα είναι να έχω ένα σύστημα που να τα αξίζει τα λεφτά του και σίγουρα να υπερέχει σε σχέση με τα έτοιμα 5.1 συστήματα.

Reaction score
2
Φιλε μου πως το εκανες τελικα; εισαι ικανοποιημενος με το αποτελεσμα;
γιατι και εγω ψαχνω να στησω ενα συστημα τωρα και κοιτουσα για τον denon avr1200

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.288
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale