16 Φεβρουαρίου 2007 #1 M modena Μηνύματα 68 Reaction score 11 Ηχεία βάσης/ραφιού 2 δρόμων KEF C15 150 ευρώ MICROMEGA STAGE2, 250 ευρώ (το CD tray θέλει λίγη φροντίδα... Δεν ανοίγει αμέσως πατώντας το eject.... πρέπει να χρησιμοποιήσεις νύχι!)
Ηχεία βάσης/ραφιού 2 δρόμων KEF C15 150 ευρώ MICROMEGA STAGE2, 250 ευρώ (το CD tray θέλει λίγη φροντίδα... Δεν ανοίγει αμέσως πατώντας το eject.... πρέπει να χρησιμοποιήσεις νύχι!)
5 Απριλίου 2010 #2 R rom300890 Μηνύματα 2 Reaction score 0 Απάντηση: Ηχεία Kef C15 και Cd Micromega Stage2 Ενδιαφέρομαι για τα ηχεία. Πωλούνται ακόμη;
5 Απριλίου 2010 #4 R rom300890 Μηνύματα 2 Reaction score 0 Απάντηση: Re: Ηχεία Kef C15 και Cd Micromega Stage2 FISHERMANDSL said: ...το MEGA θυμάται....Χριστός Ανέστη! Click to expand... πές με geek, πές με ότι θες. απλά είμαι σε απόγνωση γιατί κάηκε το woofer ενός συγγενικού μου φίλου και πρέπει να βρώ. Αληθώς και συναφή... δεν πιάνουνε.
Απάντηση: Re: Ηχεία Kef C15 και Cd Micromega Stage2 FISHERMANDSL said: ...το MEGA θυμάται....Χριστός Ανέστη! Click to expand... πές με geek, πές με ότι θες. απλά είμαι σε απόγνωση γιατί κάηκε το woofer ενός συγγενικού μου φίλου και πρέπει να βρώ. Αληθώς και συναφή... δεν πιάνουνε.