Ηχεία L-R για Audio και Home Cinema

Reaction score
1
Γεια σας,

εχω ένα ενισχυτή Sony STR-DB840 με BOSE Acoustimass 5 μπροστά, B&W LC1 κεντρικό και B&W LM1 surround. Ξέρω πως είναι οτι ποιο κουλό στήσιμο έχετε ακούσει αλλά υπήρχαν τα bose και στη συνέχεια προστέθηκε ο πολυκάναλος και τα γύρω γύρω.

Σκέφτομαι να αλλάξω τα BOSE και να πάρω κάτι άλλο για μπροστινά ηχεία με budget 300-400 Ευρώ. 70% μουσική και 30% Home Cinema. Καμία πρόταση σε αυτά τα λεφτά?

Reaction score
1
Η γνώμη σας για αυτά
Wharfedale Diamond 8.4
Το θέμα είναι δεν ξέρω πως θα μου φανούν σε μέγεθος μετά απο τα δίπολα της bose. Κάτι ενδιάμεσο που είδα είναι τα Β&W VM1 (θα ταιριάξει και το κεντρικό ;) αλλά κάνουν για τον 100αρη ??

Reaction score
0
Εγώ που τα έχω φίλε μου τα 8.4 είμαι υπερευχαριστημένος... Ειδικά στα λεφτά τους πρέπει να είναι top value for money...

Γεμάτος ήχος και με ωραία χαμηλά... Στις ταινίες δίνουν ρέστα. Και μουσική που ακούω ( την καταευχαριστιέμαι, απλά δεν έχω ακούσει και κάνα σοβαρό μουσικό set up για να έχω μέτρο σύγκρισης...
Αν τους δώσεις και λίγο ρευματάκι παραπάνω θα σε αποζημιώσουν.

Όσον αφορά το μέγεθος... Είναι ψιλό-γκουμούτσες τα άτιμα...! :p

Reaction score
50
Μια χαρά είναι τα 8.4 για τα λεφτά τους, με πολύ καλό μπάσο, αν και λίγο υποτονικές υψηλές. Αλλά μήπως είναι καλύτερα να πας στα B&W για να ταιριάξουν περισσότερο με το κεντρικό; Αφού τ' ακούσεις βεβαίως (και τα B&W και τα Wharfedale)...

Reaction score
1
Αν έλεγα οτι πάω σε B&W οι διαθέσιμες λύσεις είναι τα VM1 και μετά απο την σειρά 600 τα 686 σωστά? Το κόστος σε αυτά τα 2 είναι το ίδιο. Τα VM1 θα ταιριάξουν και οπτικά με τα ML1 που έχω αλλά για μουσική θα είναι καλύτερα απο τα BOSE που έχω αυτή τη στιγμή ή είναι προσανατολισμένα μόνο για HC? Μήπως τα 686 είναι καλύτερα για audio? Απο οτι είδα και τα δυο ηχεία είναι 100Watt στα 8Ohm. O Sony που έχω είναι 5x90 στα 8Ohm αν δεν κάνω λάθος. Θα έχω πρόβλημα με τα ηχεία? Γενικά δεν ακούω σε μεγάλη ένταση.

Timaras

Reaction score
2.153
Δες και τα Indiana Line HC της Ψωράλ.Ωραίο μπάσο ακόμα και σε πολύ χαμηλές εντάσεις λόγω της υψηλής τους ευαισθησίας,ζεστές μεσαίες και ποιο τονισμένες υψηλές από τα Wharfedale.Τα έχω με έναν 917 Pioneer και παίζουν καταπληκτικά.Η τίμή τους αν θυμάμαι καλά τα Χριστούγεννα ήταν στα 320€

Reaction score
0
Δες και τα Indiana Line HC της Ψωράλ.Ωραίο μπάσο ακόμα και σε πολύ χαμηλές εντάσεις λόγω της υψηλής τους ευαισθησίας,ζεστές μεσαίες και ποιο τονισμένες υψηλές από τα Wharfedale.Τα έχω με έναν 917 Pioneer και παίζουν καταπληκτικά.Η τίμή τους αν θυμάμαι καλά τα Χριστούγεννα ήταν στα 320€
Αυτα θα σου ελεγα και εγω...Τα εχω με τον Η/Κ 255 και οντως παιζουν κατααπληκτικα...Πριν τα πάρω τα ακουσα σε σχεση με τα Wharfedale (στο ιδιο μαγαζι με τα ιδια μηχανηματα) και η διαφορα ηταν εμφανεστατη...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.254
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale