Ηχεια βασης για Leben CS300XS

Reaction score
209
Βασικα απευθυνεται σε κατοχους του Leben CS300SX , η σε οσους εχουν εμπειρια απο τον συγκεκριμενο ενισχυτη. Με ποια ηχεια βασης εχετε παρει τα καλυτερα αποτελεσματα? Π.χ. εχω διαβασει για τα Harberth αλλα δεν εχω ακουσει τον συγκεκριμενο συνδιασμο.

Reaction score
200
Απάντηση: Ηχεια βασης για Leben CS300XS

Παρε τα HL5 πρωτα που ειναι σιγουρο χαρτι και μετα το ψαχνεις για ενισχυτη.

Reaction score
209
Re: Απάντηση: Ηχεια βασης για Leben CS300XS

Τον ενισχυτη τον εχω, οποτε το δεδομενο ειναι αυτο.

Παρε τα HL5 πρωτα που ειναι σιγουρο χαρτι και μετα το ψαχνεις για ενισχυτη.

Reaction score
209
Τωρα παιζει με τα Xavian Giuletta, αλλα προφανως υπο-οδηγουνται, το αποτελεσμα παντως δεν ειναι κακο, μιας και ο χωρος ειναι μικρος (< 25 μ^2)

ps ειδα και την φωτογραφια με την αφισα, περιγραφει πληρως τον αχταρμα που ζουμε, δεν ξερω για την αναρχια, το χιουμορ ομως μπορει και να μας σωσει!

τώρα με τι παίζει;

Reaction score
209
Κορνας? μια φορα ακουσα (ομως κατι φθηνα βασης της Klipsch) εντυπωσιακη αναλυση αλλα κουραστικα. Το ταιριασμα παντως δεν το ξερω με το συγκεκριμενο ισως ειναι καλο.

ισως το klipsch heresy...

Reaction score
141
είναι καλός και κλασικός ενισχυτής,αν μπορείς να πας σε δαπέδου και να διαθέσεις λίγα παραπάνω θα τον ανοίγεις και δεν θα σου κάνει κέφι να τον κλείσεις!!!
(αν θες σου λέω)

Reaction score
209
Δεν εχω προβλημα και με τα δαπεδου, οποτε προτασεις ανοιχτες! Το ψυχολογικο μου οριο ειναι 2000Ε.

είναι καλός και κλασικός ενισχυτής,αν μπορείς να πας σε δαπέδου και να διαθέσεις λίγα παραπάνω θα τον ανοίγεις και δεν θα σου κάνει κέφι να τον κλείσεις!!!
(αν θες σου λέω)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.172
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS