Ηχεια βιβλιοθηκης μεχρι 200 ευρο.

Reaction score
0
Καλησπέρα ψαχνω ηχεια βιβλιοθήκης για rock μουσικη μεχρι 200ευρο μεταχειρισμένα.Εχετε να προτεινεται τπτ???
Εχω τον Nad C355BEE, αλλα θελω επειδη ειμαι ασχετος να μην με πιασετε κοτσο....ευχαριστω...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Ηχεια βιβλιοθηκης μεχρι 200 ευρο.

δεν θα σε πιασει κανενας κοτσο, απλα θα σου πω οτι αυτος ο ενισχυτης ειναι φτιαγμενος να παιζει με ηχεια γυρω απο την κατηγορια τιμης των 600 ευρω, και με αρκετα ακριβοτερα και ποιοτικοτερα. Με τετοια ηχεια αναδεικνυει τις δυνατοτητες του. Μεχρι 200 ευρω η καλυτερη λυση για ροκ ειναι Heco Victa 300

http://www.skroutz.gr/c/9/hxeia-hi-fi.html?keyphrase=victa+300

Reaction score
0

ενταξει σκεφτομουνα οτι θα μπορουσα να βρω καποια ευκαιρια απο εδω μεσα..αξιζει να τα αγορασω καινουργια ενω μπορω να βρω απο εδω μεσα κατι μεταχειρισμενο???..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

σορρυ φιλε μου δεν προσεξα καλα το πρωτο σου ποστ και δεν ειδα οτι ψαχνεις μτχ. Τα 12L της Quad ειναι καλη περιπτωση.. Αν εχεις υπομονη σιγουρα θα βρεις κατιμ καλο απο δω μεσα. Αν παλι θες κατι καινουριο και αμεσα , τα Victa 300 ειναι καλη λυση

Reaction score
3

Εχω ενα ζευγαρι roister status 4 σε αψογη λειτουργικη κατασταση με ολιγες γραντζουνιστες. εαν εισαι αθηνα δεχομαι να τα φερω να τα ακουσεις με τον ενισχυτη σου. 140 ευρω

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Εχω ενα ζευγαρι roister status 4 σε αψογη λειτουργικη κατασταση με ολιγες γραντζουνιστες. εαν εισαι αθηνα δεχομαι να τα φερω να τα ακουσεις με τον ενισχυτη σου. 140 ευρω
στα 140 ευρω πολυ καλη επιλογη για το φιλο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster