Ηχεια βιβλιοθηκης

vet

Audio, Δημοσιογράφος
Μηνύματα
8.260
Reaction score
8.157
ρε φιλε οταν θελεις να γραψεις.... γραφεις! τελος!

:622:
 

Μηνύματα
5.776
Reaction score
1.187
Απάντηση: Ηχεια βιβλιοθηκης

Εγώ πάντως αυτό το ηχείο όσες φορές το άκουσα στην Έκθεση μού φάνηκε πολύ μουντό. Χωρίς να έχω δει την απόκριση, έτσι όπως το άκουγα θα έλεγα ότι έχει ακριβώς την αντίθετη καμπύλη. Θα έλεγα ότι πέφτει κατακόρυφα ακόμα και πριν τα 10KHz. Τι να πω; Να έφταιγε το πρόγραμμα που έπαιζε; Δεν το άκουσα με δικά μου CD. Πάντως το έχω ακούσει παραπάνω από δύο φορές με διαφορετικό πρόγραμμα και πάντα την ίδια εντύπωση μού έδινε.
Τέλος πάντων η ουσία είναι ότι είναι πολύ ακριβό και δεν αξίζει με τίποτα τα λεφτά του. Εγώ προσωπικά δεν θα το έπαιρνα ακόμα και σε normal τιμή εάν πωλείτο, για τον απλό λόγο ότι δεν με ικανοποίησε.
Ας μην είχε αυτό το design, ας ήταν ένα κακάσχημο μαύρο τετράγωνο κουτί και θα σού 'λεγα εγώ αν θα ασχολείτο κανείς μαζί του...
 

Μηνύματα
5.776
Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Ηχεια βιβλιοθηκης

Δεδομένης της τιμής του, θα μπορούσε κανείς να πει πως τα μεγάφωνά του είναι έως ακόμη και απαράδεκτα, προς όφελος της καμπίνας. Χωρίς να θέλω να πω πως ένα ηχείο δεν πρέπει να είναι και όμορφο, το elipsa μοιάζει περισσότερο με έπιπλο που παίζει και λίγο μουσική, παρά για ηχείο. Πάντως, για να παίζει μουσική συνοδευτικά σε χαμηλή στάθμη μέσα σε ένα classy καθιστικό, καλό είναι, αλλά όχι για τίποτε πιο απαιτητικό.
ΕΓΡΑΨΕΣ!!! :446: Την ίδια γνώμη έχω σχηματίσει κι εγώ.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.693
Μηνύματα
2.870.106
Members
37.945
Νεότερο μέλος
daemon76
Top