Ηχεια για Η/Κ 355

Reaction score
0
Καλησπεριζω την κοινοτητα!!Υστερα απο αρκετη σκεψη και Η/Κ avr 355.Θα ηθελα τα φωτα σας για τα ηχεια.Με δεδομενο οτι ειμαι λατρης της μουσικης (ενας απο τους λογους που απελεξα τον εν λογω ενισχυτη ειναι η μουσικοτητα του) θα ηθελα τα ηχεια να ειναι δυνατα και στα δυο (μουσικη κ ταινιες)..
Τεινω να καταληξω στα IQ9 της KEF.Και ρωταω:μπορει να τα οδηγησει ο 355 ή θα εχω προβλημα??Καποια αλλη προταση σε αυτη την τιμη (1300/ζευγος)??
Καθε αποψη καλοδεχουμενη,σας ευχαριστω προκαταβολικα...

Reaction score
2
Καθαρά προσωπική μου γνώμη ότι δεν θα τα συγκινήσει σε σοβαρές εντάσεις τα ΙQ9 ο Η/Κ απλά θα προσπαθήσει να τους δώσει λίγο απο την ηχητική του πινελιά που νομίζω ότι εκεί θα ταιριάξουν απόλυτα (εάν είχε λίγα βαττάκια ακόμα ο Η/Κ)
Εγώ είμαι της άποψης να δεις κάτι λιγότερο απαιτητικό σε δίδρομο να το παίξει ποιο ξεκούραστα ο ενισχυτής και μπορεί να βγάλει και περισσότερη λεπτομέρεια.Επειδή είμαι fan της Η/Κ έχω πειραματιστεί και με Elac και μπορώ να πω οτι σε πολλά σημεία ''αναδεικνύει'' ο γερμανός τα χαρακτηριστικά των Η/Κ.

Reaction score
50
Εγώ πάλι θα πρότεινα να επενδύσεις στα ηχεία που σ' αρέσουν κατά κύριο λόγο. Όσο για την οδήγηση γιατί δεν παίρνεις μαζί τον ενισχυτή να δεις ο ίδιος πώς αποδίδει με τα ηχεία που σ' ενδιαφέρουν; Ακόμα και αν δεν οδηγούνται απόλυτα ίσως θα ήταν καλύτερο να συμβιβαστείς προσωρινά με σκοπό την αγορά τελικού στο μέλλον παρά να πάρεις κατώτερα ηχεία. Κι αυτό το λέω γιατί τα ηχεία θα σε συντροφέψουν (λογικά) περισσότερο καιρό απ' τον ενισχυτή. Όσο για τον τελικό, δε μιλάω για κανένα εξωπραγματικό κόστος. Καινούριους (αξιοπρεπείς) βρίσκεις και με 600-700 ευρώ, ενώ αν πάμε σε μεταχειρισμένο φαντάζομαι με καμιά 300αριά ευρώ θα έχεις πολύ καλύτερη οδήγηση.

Αλλά αυτά είναι θεωρητικά. Στην πράξη μπορεί να είσαι ok και χωρίς τον τελικό. Πάντως για υψηλές εντάσεις ίσως ο 355 να είναι λίγος για τα IQ9.

Reaction score
4
Να ακουσεις οπωσδηποτε τα Atlantic Technology , Canton , Acoustic Energy.
Ειναι εξισου καλα και σε Μουσικη οπως και σε HC.

Reaction score
0
Απάντηση: Ηχεια για Η/Κ 355

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας..Θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανενας τα Genelec,και τα Mordaunt-Short.Εχω ακουσει πολυ καλα λογια..Τα Dali Icon 6?Και γι'αυτα εχω ακουσει πολυ καλα λογια.Ξερετε κανενα μερος στη Θεσσαλονικη που να μπορω να τα ακουσω?

Reaction score
0
Mordaunt-Short εχει ο αδερφος μου (τα Mezzo) και τα έχω ακουσει πολυ....είναι πραγματικά πολυ καλα ηχεία.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.262
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale