Ηχεια για σαλόνι αλλα και....

rsa

Reaction score
0
Η αληθεια είναι πως εψαξα το forum και μαλλον εδω είναι το καταλληλο σημειο για να ανοιξω το νεο αυτό topic.

Αν οχι παρακαλω διορθωστε με.

Λοιπον χρειάζομαι κατά βάση δυο νεα ηχεία για το σαλόνι μου και ένα νέο ενισχυτή. Η πηγή για μουσική θα είναι HTPC.

Πολλές φορές όμως μαζευόμαστε τόσο στο σπιτι με φίλους όσο και σε εξωτερικό χώρο (εξοχικό) και καταλήγουμε σε τρελό γλέντι. :105:
Μεγάλωσαν επισης ανήψια και βαπτιστήρια και τώρα καλοκαιράκι κάνουμε τα παρτάκια τους έξω.... karaoke κτλ.....

Γι' αυτό θα πρέπει να τραβάνε και λίγο..... Ένα μικρό ενισχυτή που είχα τον έκαψα πρόσφατα. :110:

Ξέρω πως άλλο μέσα άλλο έξω, παρόλα αυτά θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο συνδυασμό μήπως επιτυγχάνεται η χρυσή τομή και με μια αγορα ενισχυτη και ηχείων κλεισω. :118:

Οσον αφορά το budget ξεκινάω από 500 € που μάλλον είναι λίγα αλλά.... και άλλες προτάσεις καλοδεχούμενες....:123:

rsa

Reaction score
0
Απάντηση: Ηχεια για σαλόνι αλλα και....

Άκυρη η εκτίμηση για το budget.... με τις τιμές που είδα πρέπει να ανέβουμε.... :108:

rsa

Reaction score
0

Άλλη μια ερώτηση.

Στα επαγελματικά ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στα ενεργά και παθητικά?

rsa

Reaction score
0

ΟΚ άρα για μένα τον αδαή ενεργά είναι αυτό που βλέπω...

Τωρα διαβάζοντας, βλεπω πως τρέφω αυταπάτες για το budget που έχω βγάλει για ένα ηχείο που θα παίζει και στο σαλόνι αλλά και σε παρτυ με ένταση. :133:

Λύσεις βλέπω υπάρχουν όπως το JBL SRX712M αλλά το κόστος ξεφεύγει..... :111:

Για το JBL JRX-115 τι γνώμη έχετε? Θα μπορούσε να παίξει σε χαμηλές εντάσεις και να έχει αποδεκτή σχετικά ποιότητα?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847