Ηχεια για Audia flight two

Reaction score
170
Καλησπερα παιδια ,

Εχω καταληξει υστερα απο ακροασεις σε 3 διαφορετικα μοντελα ηχειων .Αυτα ειναι τα Atc-40 ,τα paradigm signature s4 και τα focal 1027 be ...Απο αυτα τα 3 δυσκολευομαι λιγο να διαλεξω τι ειναι καλυτερο ,παροτι το καθενα εχει τις ιδιαιτεροτητες του .Η μουσικη που που ακουω ειναι electronica ,εναλακτικη ,jazz και αρκετα ορχηστρικα κομματια soundtracks και κλασικη μουσικη.
Ο χωρος που ακουω ειναι κοντα στα 15 τ μ αλλα μαλλον θ αλλαξει
σε κατι ποιο μεγαλο σε λιγο καιρο .
Με αυτα λοιπον ποια νομιζετε οτι θα ηταν καλυτερη επιλογη ?

Ευχαριστω
Ακης

Reaction score
70
Να έχεις υπόψιν σου ότι με αυτόν τον ενισχυτή και με τα ATC SCM40 πριν λίγο καιρό διάβασα ότι ο ενισχυτής δεν έπαιζε καθόλου σε κάποιον που τα δοκίμασε.Ενεργοποιούνταν οι ασφάλειες του και δεν έπαιζε καθόλου.Δεν ξέρω αν είχαν κάτι τα συγκεκριμένα ηχεία ή ο ενισχυτής άλλα δοκίμασε το πριν κάνεις κάποια αγορά.Εγώ πάντως αν δεν υπάρξει πρόβλημα συνέργειας, θα σου πρότεινα τα ATC.

Reaction score
170
Απάντηση: Ηχεια για Audia flight two

Παντως αν εχετε και κατι αλλο, ισως καλυτερο, υποψιν εκτος απο αυτα τα 3 ηχεια που προανεφερα μπορειτε να προτεινετε οτι νομιζετε !

Ευχαριστω

Reaction score
0

Εκφράζοντας πάντα προσωπικά γούστα:

Opera Quinta
Spendor A6 ή Α5

Και πιθανώς Proac D18, PMC FB1i

Reaction score
170

Εκφράζοντας πάντα προσωπικά γούστα:

Opera Quinta
Spendor A6 ή Α5

Και πιθανώς Proac D18, PMC FB1i
Τα Proac απο τα D28 και κατω δεν τα εχω και τοσο σε εκτιμηση για electronica που ακουω αρκετα ...τα 28 που ειχα ακουσει, ακουγες στροβιλισμους απο το reflex τους οταν υπηρχε αρκετο περιεχομενο
σε χαμηλα ..τα spendor ta A5 ,που εχουν και δυο woofer και θα ταιριαξουν καλυτερα με αυτα που προτιμω μουσικα , δεν τα εχω ακουσει ...αλλα γενικα η πιατσα δεν εχει να πει και τοσο ιδιαιτερα καλα σχολια για τα συγκεκριμενα αλλα θα πρεπει να τους δωσω μια ευκαιρια i guess.

Reaction score
0

Τα Spendor A5 τα έχω μαζί με Audia Flight three και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θα τα χαρακτήριζα σαν ένα αργυρό (και προσιτό σχετικά) allrounder.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.379
Ρίξε μια ματιά και εδώ.
Επίσης στον Ορφέα της Audio Spectrum, στα Dali HELICON 400, στα Energy Veritas 2,4 και στα Kef XQ 40.

Reaction score
170

Τα Vandersteen model 3a singnature τα εχετε καθολου υποψιν ,τα εχει ακουσει κανεις ? Και πως στεκονται σε σχεση με τα αλλα που συζηταμε ?

Reaction score
140
Re: Απάντηση: Ηχεια για Audia flight two

Τα Proac απο τα D28 και κατω δεν τα εχω και τοσο σε εκτιμηση για electronica που ακουω αρκετα ...τα 28 που ειχα ακουσει, ακουγες στροβιλισμους απο το reflex τους οταν υπηρχε αρκετο περιεχομενο
σε χαμηλα ..τα spendor ta A5 ,που εχουν και δυο woofer και θα ταιριαξουν καλυτερα με αυτα που προτιμω μουσικα , δεν τα εχω ακουσει ...αλλα γενικα η πιατσα δεν εχει να πει και τοσο ιδιαιτερα καλα σχολια για τα συγκεκριμενα αλλα θα πρεπει να τους δωσω μια ευκαιρια i guess.
Akis αν έχεις εμπειρία να ακούς στροβιλισμούς από το reflex ενός ηχείου σαν το proac δεν νομίζω να χρειάζεσαι οποιαδήποτε συμβουλή από εμάς,

Reaction score
170

Τα Vandersteen model 3a singnature τα εχετε καθολου υποψιν ,τα εχει ακουσει κανεις ? Και πως στεκονται σε σχεση με τα αλλα που συζηταμε ?

Reaction score
10

Αρκετοί εδώ κάτω έχουμε εμπειρία από τα Vandersteen model 2c.
Είναι πολύ καλή αγορά για τα λεφτά τους, θέλουν λίγη προσοχή
στην τοποθέτηση και ισχυρό ενισχυτή για να δώσουν αυτό που μπορούν.
Ο κάτοχός τους τα οδηγεί με αυτό http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=57802
O Audia δεν ξέρω αν θα είναι αρκετός...

Reaction score
170

Αρκετοί εδώ κάτω έχουμε εμπειρία από τα Vandersteen model 2c.
Είναι πολύ καλή αγορά για τα λεφτά τους, θέλουν λίγη προσοχή
στην τοποθέτηση και ισχυρό ενισχυτή για να δώσουν αυτό που μπορούν.
Ο κάτοχός τους τα οδηγεί με αυτό http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=57802
O Audia δεν ξέρω αν θα είναι αρκετός...

Δλδ τι θα απαιτησει περισσοτερα watt ? Απο θεμα ποιοτητας νομιζω να μην εχει προβλημα με audia αλλα θα πρεπει να παω να τ ακουσω ..Ξερεις ποιος ειναι ο αντιπροσωπος ?

P.s Γενικα τα vandersteen δεν εχουν καμπινα απο πλευρας εμφανισης μπορουν να μπουν ευκολα σ εναν μικρομεσαιο χωρο ?

Ευχαριστω

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.905

P.s Γενικα τα vandersteen δεν εχουν καμπινα απο πλευρας εμφανισης μπορουν να μπουν ευκολα σ εναν μικρομεσαιο χωρο ?

Ευχαριστω
Το συγκεκριμένο μάλλον όχι. Έχει γούφερ που βλέπει προς τον πίσω τοίχο. Πώς τους ήρθε αυτό δεν ξέρω, αλλά αυτή η αρχιτεκτονική απαιτεί απόσταση από τον πίσω τοίχο τουλάχιστον μισό μέτρο.

Reaction score
0

VANDERSTEEN in Greece: HOME ENTERTAINMENT CENTER, ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ 43, Ν. ΣΜΥΡΝΗ, 210.9373.231-4, 210.9354500

Υπεύθυνος - Γιώργος Καραγιάννης

Reaction score
10

Δλδ τι θα απαιτησει περισσοτερα watt ? Απο θεμα ποιοτητας νομιζω να μην εχει προβλημα με audia αλλα θα πρεπει να παω να τ ακουσω ..Ξερεις ποιος ειναι ο αντιπροσωπος ?

Ευχαριστω
Για να δώσει το χαμηλό που μπορεί να δώσει χρειάζεσαι παραπάνω ισχύ.
Από πλευράς εμφάνισης νομίζω ότι δεν θα έχουν πρόβλημα σε μικρομεσαίο
χώρο, αλλά ίσως δυσκολευτείς με τη σωστή τοποθέτηση γιατί θέλει
"αέρα" γύρω του.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads