Ηχεια για Denon DRA-500AE

Reaction score
0
Geia sas. Eimai neos sto forum kai tha ithela na kano mia erotisi. Exo enisxiti Denon DRA-500AE kai skeftomai na paro hxeia Klipsch RF-52. Kapia gnomi? Ta xrimata pou diatheto einai peripou 600 euro. Efxaristo...

Reaction score
0
Απάντηση: Ηχεια για Denon DRA-500AE

Geia sas. Eimai neos sto forum kai tha ithela na kano mia erotisi. Exo enisxiti Denon DRA-500AE kai skeftomai na paro hxeia Klipsch RF-52. Kapia gnomi? Ta xrimata pou diatheto einai peripou 600 euro. Efxaristo...

Γειά σας και πάλι. Μόλις διαβασα τους όρους του foroum όσον αφορά τα greeklish. Ζητώ συγώμη και συνεχίζω... Έχω αγοράσει ενισχυτή Denon DRA-500AE http://www.homecinema.gr/details.php?prid=794&preview=showtech και σκέφτομαι για ηχεία τα
Klipsch RF-52 http://www.homecinema.gr/details.php?prid=388&preview=showtech Το σαλόνι μου είναι 30 τ.μ. Θα ήθελα να μου πείτε αν έχετε να μου προτείνεται κάτι άλλο στα ίδια περίπου χρήματα (600 euro). Μήπως θα ήταν καλύτερα να πήγαινα σε ηχεία βάσης; Σας ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
8

καταρχας φιλε μας καλως ορισες στο σαιτ. Για τα γκρικλις δεν πειραζει - ενα μηνυμα ηταν.

Τα ηχεια που σκεφτεσαι ειναι μια πολυ καλη λυση με μονο αρνητικο σημειο μια τονωση στα πριμα. Επισης σε αυτην την τιμη θα σου προτεινα και τα ηχεια της KEF IQ, Kαλο παντως θα ηταν πριν την αγορα να ακουσεις και τα δυο ζευγαρια πριν αποφασισεις.

Reaction score
0
Καλησπερα εγω θα σου προτεινα να ακουσεις chario και jm lab σε αυτα τα χρηματα .Βεβαια στο forum δεν βλεπω να τα πολυαναφερουν και δεν καταλαβαινω το λογο!!

Reaction score
0

καταρχας φιλε μας καλως ορισες στο σαιτ. Για τα γκρικλις δεν πειραζει - ενα μηνυμα ηταν.

Τα ηχεια που σκεφτεσαι ειναι μια πολυ καλη λυση με μονο αρνητικο σημειο μια τονωση στα πριμα. Επισης σε αυτην την τιμη θα σου προτεινα και τα ηχεια της KEF IQ, Kαλο παντως θα ηταν πριν την αγορα να ακουσεις και τα δυο ζευγαρια πριν αποφασισεις.
Καλημέρα. Πήγα και άκουσα τα kef iq50 όπως μου είπες και μου άρεσαν αρκετά. Έχεις κάποια γώμη για τα συγκεκριμένα;

Reaction score
0
Σε τι χώρο θα τοποθετηθούν τα ηχεία και τι μουσικές προτιμήσεις έχεις?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ηχεια για Denon DRA-500AE

Σε τι χώρο θα τοποθετηθούν τα ηχεία και τι μουσικές προτιμήσεις έχεις?
Θα τοποθετηθούν στο χώρο του σαλονιού, που είναι ενιαίος με κουζίνα και τραπεζαρία. Δες και την επισυναπτώμενη φωτογραφία.

Η μουσική που ακούω είναι pop - rock.
Ευχαριστώ...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819