Ηχεια για PC

Reaction score
25
Καλησπέρα σε όλους

Σκεφτόμουν να αντικαταστiσω τα Logitech 2.1 ηχεία του destop και να πάρω κατι σε multimedia η studio monitors. Πήγα σε ενα κατάστημα και ακουσα τα

Mackie CR4 και ηταν αρκετα εντυπωσιακά!
εχει επισης τα Studio Monitor
Mackie MR5 Mk3
KRK RP5G3
JBL LSR 305

Εχει κανεις καμμια αποψη για αυτα?

Κυριως για να ακουω spotify , youtube , flac, wma

Μια ερωτηση ακομη εχει κανεις δοκιμασει DJ Midi Controllers?

1. Denon Mc2000
2.Reloop Beatmix 2 MK2

ευχαριστω!!!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.190
τα reloop τα είχα παραγγείλει για έναν φίλο...δεν θα σου δώσω καθαρή άποψη, αλλά πάνω στην εβδομάδα τα επιστρέψαμε και πήραμε κάτι σε pioneer

κοίτα και σε numark,έχει καλές κονσολίτσες

Reaction score
25
οσο αφορά την κατασκευή επειδή είδα και το denon και το numark είναι ανώτερο το denon..

Reaction score
460
Καλησπέρα σε όλους

Σκεφτόμουν να αντικαταστiσω τα Logitech 2.1 ηχεία του destop και να πάρω κατι σε multimedia η studio monitors. Πήγα σε ενα κατάστημα και ακουσα τα

Mackie CR4 και ηταν αρκετα εντυπωσιακά!
εχει επισης τα Studio Monitor
Mackie MR5 Mk3
KRK RP5G3
JBL LSR 305

Εχει κανεις καμμια αποψη για αυτα?

Κυριως για να ακουω spotify , youtube , flac, wma

Μια ερωτηση ακομη εχει κανεις δοκιμασει DJ Midi Controllers?

1. Denon Mc2000
2.Reloop Beatmix 2 MK2

ευχαριστω!!!
Αντί να σε βοηθάμε μάλλον σε μπερδεύουμε. Αλλα άκουσε και τα Krk rokit 5 ,καμία σχέση με ηχεια υπολογιστή,μόνιτορ που δεν ειναι ξερά.

Reaction score
25
ΔΙαβασα το post και ακουγονται δελεαστικα. Το μονο που με φοβιζει ειναι αν θα εχουν σχετικο ογκο στα χαμηλα γιατι κυριως θα ακουω ηλεκτρονικη μουσικη μαζι βεβαια με αλλα ακουσματα..
[DOUBLEPOST=1445537071][/DOUBLEPOST]
Αντί να σε βοηθάμε μάλλον σε μπερδεύουμε. Αλλα άκουσε και τα Krk rokit 5 ,καμία σχέση με ηχεια υπολογιστή,μόνιτορ που δεν ειναι ξερά.
που μπορω να τα ακουσω.. δεν τα βρηκα καπου..σαν demo

Reaction score
460
ΔΙαβασα το post και ακουγονται δελεαστικα. Το μονο που με φοβιζει ειναι αν θα εχουν σχετικο ογκο στα χαμηλα γιατι κυριως θα ακουω ηλεκτρονικη μουσικη μαζι βεβαια με αλλα ακουσματα..
[DOUBLEPOST=1445537071][/DOUBLEPOST]
που μπορω να τα ακουσω.. δεν τα βρηκα καπου..σαν demo
Εγω ακούω ροκ και μέταλ και μου φάνηκε μια χαρα το χαμηλό τους,πάντα για desktop αποστάσεις μιλάω ,εγω τα είχα ακούσει σε ένα φίλο αλλα τα εχει το Athens pro audio και πολλα αλλα. Εάν είσαι αθηνα πήγαινε μια βόλτα απο εκεί θα ακούσεις και αλλα μονιτορακια για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματ.

Reaction score
25
ευχαριστω για ολες τις απαντησεις.. σιγουρα θα ακουσω τα audioengine a2+ σπιτι μου κιολας χαχαχ βρηκα ακρη και μακαρι να μπορουσα να ακουσω και τα KRK rokit 5 , παντως τα Mackie CR4 παιδια ηταν παρα πολυ ευχαριστα και για 150 ευρω
Μακαρι τα audio engine a2 + να εχουν καλο χαμηλο γιατι ειναι πολυ μικρα και με πολυ καλη κατασκευη και γενικα πολυ θετικα reviews!! αυριο θα ρωτησω το Athens pro audio αν εχει τα KRK

m1ts0s

News poster
Reaction score
3.652
Εγώ έχω τα audioengine και ακούω ως επί το πλείστον ηλεκτρονική μουσική. Τα ηχεία έχουν τουλάχιστον αξιοπρεπές μπάσο. Αν κάποια στιγμή στο μέλλον αποφασίσεις ότι κάτι σού λείπει τσιμπάς και αυτό: http://audioengineusa.com/Store/Subwoofers/S8B-Powered-Subwoofer

Reaction score
25
Εγώ έχω τα audioengine και ακούω ως επί το πλείστον ηλεκτρονική μουσική. Τα ηχεία έχουν τουλάχιστον αξιοπρεπές μπάσο. Αν κάποια στιγμή στο μέλλον αποφασίσεις ότι κάτι σού λείπει τσιμπάς και αυτό: http://audioengineusa.com/Store/Subwoofers/S8B-Powered-Subwoofer
ποια εχεις? τα A2+ η τα Α5+? να υποθεσω σε δωματιο γραφειου και σε κοντινη αποσταση? και συνδεμενα κατευθειαν στο Pc?

m1ts0s

News poster
Reaction score
3.652
A2+ σε δωμάτιο γραφείου, σε κοντινή απόσταση και συνδεδεμένα στο PC.

Reaction score
25
φιλε μου jim να ρωτησω αν ετυχε να ακουσεις καποιο απο τα αλλα? πχ το mackie η το KRK η το JBL ? η πηγες αμεσως στο audioengine?
[DOUBLEPOST=1445559277][/DOUBLEPOST]
A2+ σε δωμάτιο γραφείου, σε κοντινή απόσταση και συνδεδεμένα στο PC.
φιλε μου jim να ρωτησω αν ετυχε να ακουσεις καποιο απο τα αλλα? πχ το mackie η το KRK η το JBL ? η πηγες αμεσως στο audioengine?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.599
Members
38.578
Νεότερο μέλος
margaret50