- Reaction score
- 10.276
Ευτυχως ακόμη δεν βλέπω εικόνες και επίτηδες δεν το φτιάχνω αλλά και δεν διαβάζω το σάιτ απο τα windows και το firefox που έχω σε partition στα 140 απο τα 500 Gb ssd σκληρό μου. 
Ακόμη και με αυτά μπορείς να διαβλέψεις ώς ένα βαθμό πράγματα πρός διόρθωση (και μάλιστα πιο εύκολα).
Μπορείς ακόμη και να διορθώσεις πράγματα εκμεταλλευόμενος τα.
Δεν είναι μηχανικότητα αυτά και δεν αναγνωρίζονται ως τέτοια απο την ακοή. Μπορεί όμως να την κρύβουν.Το θέμα είναι ότι τα τονισμένα με κόκκινο εδάφια μου αφήνουν υπόνοια ότι όλοι οι υπόλοιποι παράγοντες θα δηλώνονταν ως στυλιστικό ΄΄ξεκάρφωμα΄΄ γι αυτούς ειδικά. Άμα προκύπτει μπουμπούνισμα από δυσλειτουργία ηχείων-δωματίου, ουρές από διατάξεις ενίσχυσης μπάσου σε μακροδυναμικές αντιθέσεις ή παρασιτική ενέργεια σε μεσαίες , κούφια τρίτη οκτάβα και το setup ρυθμικά ανάγωγο, αυτά είναι τα πλέον ενοχλητικά στοιχεία μηχανικότητας που συλλαμβάνονται και από τον πιο απαίδευτο ακροατή. Δε πάει να είναι το setup παγκόσμιας κλάσης σε όλα τα υπόλοιπα, θα βγαίνει de facto ακατάλληλο σε οποιαδήποτε περίσταση ακρόασης.
Ακόμη και με αυτά μπορείς να διαβλέψεις ώς ένα βαθμό πράγματα πρός διόρθωση (και μάλιστα πιο εύκολα).
Μπορείς ακόμη και να διορθώσεις πράγματα εκμεταλλευόμενος τα.
Last edited: