- Reaction score
- 0
Καλησπέρα παιδιά!
Καλώς σας βρήκα!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Λοιπόοοον, αποφάσισα να πουλήσω τα creative Τ7900 και να αγοράσω εναν ενισχυτή 5.1 και ενα σετ 5.1 ηχείων για να ακούω μέσω της optical/coaxial της onboard μου.
Βέβαια χθες δοκίμασα το παραπάνω πηγαίνωντας το pc μου στον θείο μου που έχει home cinema, συνδέσαμε την κάρτα ηχου μου με optical στον ενισχυτή και πήραμε ακριβ΄ς τον ίδιο ήχο που παίρνει όταν βλέπει με τον DVD player του.
Στο θέμα μας τώρα..
Καταρχήν η χρήση που θέλω τα παρακάτω, είναι ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΝΟ για DVD movies!!! Βέβαια και mp3, και παιχνίδια (οχι δεν με νοιάζει το ΕΑΧ
c:, για την ακρίβεια, έχω σιχαθεί τις κάρτες ήχου της creative και εδικά τους DRIVERS της -όποιος ασχολείται με υπολογιστές θα με καταλάβει - ) αν και δε νομίζω πως έχουν σχέση τα παιχνίδια.
Εχω βάλει στο μάτι τα εξής:
Yamaha rx-v361
+ για ηχεία είμαι ανάμεσα σε δύο..
---Yamaha ns-p110 (ή αλλιώς ns-p116)
---Yamaha ns-p270
Τα ns-p270 είναι πιο δυνατά και 60 ευρα ακριβότερα, αλλά δεν ειμαι σίγουρος αν ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ την παραπάνω ισχύ..
Το δωμάτιο θα είμαι κάπου στα 17-20τμ.
Θέλω καταρχήν τη γνώμη σας για τον ενισχυτή... και μετά για τα ηχεία.
Ότι έχετε να πείτε καλοδεχούμενο!!
Καλώς σας βρήκα!
Λοιπόοοον, αποφάσισα να πουλήσω τα creative Τ7900 και να αγοράσω εναν ενισχυτή 5.1 και ενα σετ 5.1 ηχείων για να ακούω μέσω της optical/coaxial της onboard μου.
Βέβαια χθες δοκίμασα το παραπάνω πηγαίνωντας το pc μου στον θείο μου που έχει home cinema, συνδέσαμε την κάρτα ηχου μου με optical στον ενισχυτή και πήραμε ακριβ΄ς τον ίδιο ήχο που παίρνει όταν βλέπει με τον DVD player του.
Στο θέμα μας τώρα..
Καταρχήν η χρήση που θέλω τα παρακάτω, είναι ΒΑΣΙΚΑ ΜΟΝΟ για DVD movies!!! Βέβαια και mp3, και παιχνίδια (οχι δεν με νοιάζει το ΕΑΧ
Εχω βάλει στο μάτι τα εξής:
Yamaha rx-v361
+ για ηχεία είμαι ανάμεσα σε δύο..
---Yamaha ns-p110 (ή αλλιώς ns-p116)
---Yamaha ns-p270
Τα ns-p270 είναι πιο δυνατά και 60 ευρα ακριβότερα, αλλά δεν ειμαι σίγουρος αν ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ την παραπάνω ισχύ..
Το δωμάτιο θα είμαι κάπου στα 17-20τμ.
Θέλω καταρχήν τη γνώμη σας για τον ενισχυτή... και μετά για τα ηχεία.
Ότι έχετε να πείτε καλοδεχούμενο!!