- Reaction score
- 0
Καλησπερα
Ειμαι λιγο αρχαριος στα ηχοσυστηματα ομως εχω γνωσεις απο pc
Λοιπον πηρα ενα ηχοσυστημα με 2 ηχεια και το συνδεσα με καλωδιο στο pc
Την πρωτη βδομαδα ακουγοταν μια χαρα ομως λογω καποιων updates των windows 7 ξαφνικα επαιζε μονο το ενα ηχειο και οχι και τα 2
Κατεβασα καινουργιους drivers για την καρτα ηχου που ειναι on-board αλλα τιποτα
Πηρα αλλο καλωδιο παλι τιποτα
Το παραξενο ειναι πως οταν βαζω το ηχοσυστημα να παιξει cd ή radio παιζουν και τα δυο και μονο στην ρυθμιση AUX παρουσιαζει αυτο το θεμα.Επομενω τα ηχεια ειναι καλα και δεν εχει χαλασει καποιο.
Το αλλο που δοκιμασα ειναι να αλλαξω την συνδεση του καλωδιου και εβαλα το κοκκινο στο ασπρο...παρατηρησα οτι επαιζε παλι 1 ηχειο ομως το αλλο...δηλαδη καθε φορα οπου εμπαινε το ασπρο καλωδιο αυτο το ηχειο επαιζε κιολας
Μηπως θα χρειαστω καινουργια καρτα ηχου?εξωτερικη που να πληρει καποιες προυποθεσεις?
Το ηχοσυστημα μου ειναι το MCM530 MICRO SYSTEM
Εχω win7 32bit
Μητρικη : Gigabyte Technology Model G31M-ES2L
Ειμαι λιγο αρχαριος στα ηχοσυστηματα ομως εχω γνωσεις απο pc
Λοιπον πηρα ενα ηχοσυστημα με 2 ηχεια και το συνδεσα με καλωδιο στο pc
Την πρωτη βδομαδα ακουγοταν μια χαρα ομως λογω καποιων updates των windows 7 ξαφνικα επαιζε μονο το ενα ηχειο και οχι και τα 2
Κατεβασα καινουργιους drivers για την καρτα ηχου που ειναι on-board αλλα τιποτα
Πηρα αλλο καλωδιο παλι τιποτα
Το παραξενο ειναι πως οταν βαζω το ηχοσυστημα να παιξει cd ή radio παιζουν και τα δυο και μονο στην ρυθμιση AUX παρουσιαζει αυτο το θεμα.Επομενω τα ηχεια ειναι καλα και δεν εχει χαλασει καποιο.
Το αλλο που δοκιμασα ειναι να αλλαξω την συνδεση του καλωδιου και εβαλα το κοκκινο στο ασπρο...παρατηρησα οτι επαιζε παλι 1 ηχειο ομως το αλλο...δηλαδη καθε φορα οπου εμπαινε το ασπρο καλωδιο αυτο το ηχειο επαιζε κιολας
Μηπως θα χρειαστω καινουργια καρτα ηχου?εξωτερικη που να πληρει καποιες προυποθεσεις?
Το ηχοσυστημα μου ειναι το MCM530 MICRO SYSTEM
Εχω win7 32bit
Μητρικη : Gigabyte Technology Model G31M-ES2L