Ηχοσύστημα αυτοκινήτου - Κομμάτια Hi End

Reaction score
0
-Pioneer DEH-P6700MP CD/MP3 σε άριστη κατάσταση, δύο χρόνων, αγορασμένο 350 ευρώ με τηλεκοντρόλ και σύστημα αλλαγής χρώματος της οθόνης (10 επιλογές) Τιμή 120 ευρώ

-Ενισχυτής Rockford Fosgate Punch 200.4 4, τετρακάναλος σε υπεράριστη κατάσταση σαν καινούργιος με ελάχιστη χρήση. (αγοράσθηκε προ διετίας 400 ευρώ). Τιμή 120ευρώ

-Ζευγάρι Crossover JL AUDIO XR 650 μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση. 60 ευρώ

- Τετράδα Hi End tweeter με αξία πάνω από 400 ευρώ. Τα δύο είναι Brax ολοκαίνουργια και τα άλλα δύο HELIX HXS 1 (μεταχειρισμένα με ελάχιστη χρήση), original γερμανικά. Τιμή 120ευρώ

-Ενα 8άρι Subwoofer JL AUDIO 8W6 ελάχιστα μεταχειρισμένο.Αγοράσθηκε 350 ευρώ.Τιμή 100ευρώ

Επίσης:

Ενα Sony DVD φορητό Player DVP-FX720 σχεδόν καινούργιο αγοράσθηκε πριν ένα χρόνο 230ευρώ. Τιμή 100 ευρώ χρώμα ασπρο

Eπίσης μια καταπληκτική High Definidition Βιντεοκάμερα SANYΟ Xacti VPC HD 1000 δύο χρόνων σε άριστη κατάσταση(αγοράσθηκε με απόδειξη 650 ευρώ).Τιμή 120ευρώ

Τιμές πραγματικά χάρισμα. Εαν κάποιος τα αγοράσει όλα μαζί στα η τιμή είναι 550 ευρώ!

Reaction score
0
Απάντηση: Ηχοσύστημα αυτοκινήτου - Κομμάτια Hi End

Τα τουίτερ (4) επειδή με ρωτάτε δεν πωλούνται ξεχωριστά. Και για τα 4 μαζί 120 ευρώ

Reaction score
214

Μπορεις να μας πεις το μοντελο των tweeter Brax?
Παιδια αν καποιος ενδιαφερεται για ενα ζευγος tweeter , εγω ενδιαφερομαι για το δευτερο , οποτε ας επικοινωνησει μαζι μου , διατιθομαι να παρω την τετραδα οπως την δινει ο φιλος μας , και μετα να τα μοιραστουμε
Ευχαριστω

Reaction score
25.272

θελω εγω τα brax - θα τα επαιρνα και παλιοτερα πακετο αλλα ποτε ελειπα εγω ποτε ο πωλητης και ξεχαστηκα

Reaction score
0

Επίσης συναγερμός της Clifford σε υπεράριστη κατάσταση 2 χρόνων φορεμένος σε Range Rover Sport concept 650 με όλα τα καλούδια πάνω του. Αγοράσθηκε 620 ευρώ δίνεται 120 ευρώ

Reaction score
0

Παιδιά τα τουίτερ ΒΡΑΧ και Helix έφυγαν όπως και ο συναγέρμος Clifford. Πάμε για τα άλλα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l