Σπύρος Μπλάτσιος
Διακεκριμένο μέλος
- Reaction score
- 305
Τελικά παράγειλα το Ford Mondeo (έκδοση Ghia) και σκοπεύω να αλλάξω το μαμά ηχοσύστημα.
Η Ford δίνει μία επιλογή να αλλάξω το φρικτό εργοστασιακό με ένα mp3 player της Sony με μία επιβάρυνση 324€. Δεν μου ξεκαθάρισαν όμως αν θα αλλάξουν μόνο την πηγή ή αι τα ηχεία (ερισσότερα θα μάθω αύριο).
Τι μου συμβουλεύετε να κάνω. Να πάω για το Sony ή να περάσω ένα aftermarket ηχοσύστημα (που λογικά θα έχει μεγαλύτερη επιβάρυνση). Λόγω οικονομικού σφιξίματος αν πάω σε μία τέτοια λύση λογικά θα πάρω πρώτα πηγή και ηχεία και αργότερα θα προσθέσω κάποιον τελικό.
Ξέρει κανένας τι ηχεία δέχεται το Mondeo?
Ποια θα ήταν μία ικανοποιητική πηγή λογικού κόστους?
Βοηθάτε παιδιά γιατί αυριο - μεθαύριο πρέπει να ειδοποιήσω την αντιπροσωπεία...
Η Ford δίνει μία επιλογή να αλλάξω το φρικτό εργοστασιακό με ένα mp3 player της Sony με μία επιβάρυνση 324€. Δεν μου ξεκαθάρισαν όμως αν θα αλλάξουν μόνο την πηγή ή αι τα ηχεία (ερισσότερα θα μάθω αύριο).
Τι μου συμβουλεύετε να κάνω. Να πάω για το Sony ή να περάσω ένα aftermarket ηχοσύστημα (που λογικά θα έχει μεγαλύτερη επιβάρυνση). Λόγω οικονομικού σφιξίματος αν πάω σε μία τέτοια λύση λογικά θα πάρω πρώτα πηγή και ηχεία και αργότερα θα προσθέσω κάποιον τελικό.
Ξέρει κανένας τι ηχεία δέχεται το Mondeo?
Ποια θα ήταν μία ικανοποιητική πηγή λογικού κόστους?
Βοηθάτε παιδιά γιατί αυριο - μεθαύριο πρέπει να ειδοποιήσω την αντιπροσωπεία...