Η Ελευθεροτυπία για 1 μήνα με 0.99 ευρω στο ipad

Reaction score
4.909
Με την εφαρμογή readpoint που παντως σε μένα σε ipad1 ειναι προβληματική
Μετα τον 1ο μηνα πηγαινει στην κανονική τιμή 9.99 τον μήνα (οσο χρεωνει και η Καθημερινή και τα Νεα-Βημα αλλά με ανεξάρτητες εφαρμογές)

Uploaded with ImageShack.us

Reaction score
4.909
Απάντηση: Η Ελευθεροτυπία για 1 μήνα με 0.99 ευρω στο ipad

Αγόρασα με 0.99 την συνδρομή στον υπολογιστή όπου το Readpoint μου δουλεύει άψογα και μαλιστα δίνουν δώρο και όλα τα Εψιλον που κυκλοφόρησαν μετα την επανέκδοση της εφημερίδας (14 συνολικά νομίζω). Στο ipad ετσι κι αλλιώς δεν φαινεται να ισχύει η προσφορα, χτες που κοίταξα ειχε μαλιστα την μηνιαία συνδρομή....στα 19,99! Με την αγορα παντως και το κατεβασμα μου στον υπολογιστή προστέθηκαν και στο ipad αλλα εκει εχω δυσλειτουργίες

Reaction score
4.909

Οι εφημερίδες με πληρωμή είτε εντυπες είτε ηλεκτρονικές εχουν ημερομηνία λήξης και μαλιστα σύντομη, το πολύ να μεινουν καποια Κυριακάτικα φύλλα λόγω των δώρων. Οσοι θελουν να επιβιώσουν θα ειναι δωρεάν και θα ζουν απο τις όποιες διαφημίσεις αλλά βεβαια 0.99 για ενα μήνα ειναι ουσιαστικά δωρεάν και γι αυτό γραφτηκα (και μαλιστα αυτή η εφημερίδα δεν με εκφράζει και δεν θα την αγόραζα στο περιπτερο, έχω όμως ενα παλιό συναισθηματικό δέσιμο και δεν θα ήθελα να εξαφανιστει πάλι...μετα την Ανάστασή της καθώς υπήρξα ιδρυτικός αναγνώστης και για 2 χρόνια δεν ειχα χασει ουτε ενα φυλλο, τοτε βεβαια ολοι οι φοιτητές αγόραζαν εφημερίδα ενω σήμερα...ουδείς!)

Reaction score
110

Συναισθηματικά ήμουν κι εγώ δεμένος μέχρι το 2010. Έκτοτε δεν μπορούσα να τη διαβάσω...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67