Η ΠΙΟ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.

Reaction score
0
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΙΚΡΗΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ FORUM ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.!
ΚΑΙ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΚΛΑΣΙΚΗ ( ΚΟΥΤΗ ) ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ??????
ΤΙ ΑΛΛΟ !!!! ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΒΟΛΕΑ ΝΑ ΠΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ????

ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΔΙΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΖΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥ ¨ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΟΥ¨.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΩ 2.000 Euro. ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΔΥΟ PROJECTORS
1) SANYO PLV-Z3
2) PANASONIC PT-AE700

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ .
ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΑΖΙ .
ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΟ TEST.
ΤΟΝ Ζ-3 ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ(ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΩΡΓΟ ).
ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ( ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ) ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 5,5 μ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ( 3,50 μ ) ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.
ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΝ PANASONIC ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΦΑΚΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ 2,50μ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙ ΜΟΥ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΜΙΛΛΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ( ΠΕΡΝΩ ΤΟΝ PANASONIC ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ).ΕΑΝ ΟΜΩΣ Ο Ζ3 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ¨ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΠΙΤΙ ¨ ή ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΩ ΕΡΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ).
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ !!!
Υ.Γ .ΔΕΚΤΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ DLP ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ RAINBOW ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΗΣ .
ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΝ ΠΗΓΗ DVD ΕΧΩ ΤΟ SAMSUNG HD-935 ( ΚΑΛΟ – ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ )
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
51
Νίκο κατ' αρχήν δεν μας κουράζεις καθόλου.
Και βέβαια δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις. Κανείς δεν γεννήθηκε μαθημένος.

Οι 2 προβολείς που σε ενδιαφέρουν είναι οι κορυφαίες ίσως LCD επιλογές στην κατηγορία τιμής που αναφέρεσαι.
Οι επιδόσεις τους είναι ουσιαστικά τόσο κοντά που ο καλύτερος κριτής για το ποιόν θα επιλέξεις είναι τα μάτια σου.
Προσπάθησε να κλείσεις ένα ραντεβού σε κατάστημα που έχει και τα δύο μηχανήματα και αν δεν βαριέσαι πάρε υπο μάλης το DVDp σου, μια ταινία που ξέρεις καλά και ξεκίνα τις συγκρίσεις.
Ότι σου αρέσει περισσότερο χτύπα το.
Όποιον και να επιλέξεις άλλωστε, σωστή επιλογή θα είναι έτσι κι αλλιώς.

Ο Αντρέας ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο στο θέμα παρουσίασης. :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αν το συνδέσεις με το συγκεκριμένο dvd το οποίο νομίζω έχει dvi ίσως ο panasonic είναι καλύτερος. Όπως έχει γραφτεί ο panasonic με ψηφιακό σήμα είναι καλύτερος από τον Z3

Reaction score
0
Αφού ο Panasonic σε βολεύει στο θέμα της τοποθέτησης μην το σκαλίζεις άλλο.
Είχα την ευκαιρία να τους δω να παίζουν δίπλα-δίπλα και θα έλεγα ότι τα μειονεκτήματα του ενός είναι πλεονεκτήματα του άλλου, οπότε άκρη δεν θα βγάλεις εύκολα, οι διαφορές είναι λίγες και μικρές σε απόσταση. Και τα δύο είναι εξαιρετικά μηχανήματα. Δεν είχα την δυνατότητα να τους συγκρίνω με διαφορετικές εισόδους αλλά όλα τα τεστ συνηγορούν ότι ο Panasonic είναι καλύτερος με ψηφιακό σήμα και ο Sanyo με αναλογικό.
Καλές αγορές :D

Reaction score
50
Νίκο καλωσήρθες,

κι εγώ συμφωνώ με τον flame. Τους έχω δει τους προβολείς από κοντά και πραγματικά η εικόνα τους είναι εφάμμιλη. Ε με προσεχτική παρακολούθηση πιθανόν ο ένας να σ' αρέσει λίγο περισσότερο απ' τον άλλο. Αν αυτός είναι ο Panasonic κανένα πρόβλημα. Αλλά και να είναι ο Sanyo είσαι διατεθειμένος να κάνεις το σπίτι άνω κάτω για μια ελάχιστη διαφορά; Γιατί για ελάχιστη διαφορά μιλάμε... Γνώμη μου είναι αφού έχεις καταλήξει στα δυο αυτά μοντέλα πάρε τον Panasonic και μην το κουράζεις άλλο:)

Reaction score
1
Χωρίς να θέλω να γίνω σπαστικός ή ενοχλητικός, θα σε ρωτούσα γιατί LCD; Στα χρήματα αυτά (και σε λιγότερα) μπορείς να επιλέξεις και έναν DLP . Έχεις δει κανένα τέτοιο μοντέλο ;

Reaction score
2
Έχεις δει τον Hitachi pj tx-100? Σε Γερμανικά reviews παίρνει συνολικα μεγαλύτερο βαθμό από τον panasonic και ο φακός του είναι αρκετα ευέλικτος. Χώρια που κοστίζει 1549 euro. (Εσύ μπορεί να διαθέτεις 2000, αλλά θα σε χάλαγε τα ρέστα να τα φας σουβλάκια? )

Reaction score
1
NIKO EΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ Z3. ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.Ο ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΥΤΕ 5 ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ PANASONIC Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟ "ΠΛΗΡΩΝΕΙ". ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΩΣΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1800 ΕΥΡΩ.ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...6972440540
Υ.Γ.: ΤΗΝ ΕΥΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ Ζ3 ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο PANASONIC ΚΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΟΥ SANYO ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ LCD PANEL ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ Ο SANYO ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΣΟΥ (ΟΠΩΣ ΕΓΩ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ.

Reaction score
7
Επισης το αλλο κακο με τους Z1-2-3 ειναι οτι εχουν την ''εξατμιση'' στο πλάι, οποτε εχεις και τον αλλο περιορισμο για την τοποθετηση τους. Δεν πρεπει να εχεις τιποτα τοποθετημενο στο πλαι του...

Και εγω σκεφτομαι να τον αλλαξω με καποιον αλλο που να εχει εξατμιση απο μπροστα (επειση σπιτι μου δεν πολυ βολευει)...

Ακομα δεν το εχω αποφασισει βεβαια (λογω ελλειψης χρομου) οποτε ΔΕΝ θα κοpanιso-nic κανενα (για την ωρα)

Reaction score
0
Τελικά αποδεικνύεται ότι πέρα από ποιότητες, μαύρα, ζωντάνια κλπ, παράγοντας επιλογής από τον οποίο πρέπει να ξεκινάμε είναι η εγκατάσταση. Αποστάσεις προβολής - θέασης (προσοχή δεν είναι το ίδιο) μέγεθος οθόνης εξαερισμοί, βιδώματα σε βάσεις ταβανιού, lens shift, ΘΟΡΥΒΟΣ, και διάφορα άλλα που σπάνια φαίνονται στα test

Reaction score
0
Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση βοήθεια σας στο πρόβλημα μου και είμαι σίγουρος ότι τόσο άμεση βοήθεια δεν θα την εύρισκα πουθενά αλλού.
Από ότι κατάλαβα τελικά ( εάν κατάλαβα καλά ) τα δύο μηχανήματα βρίσκονται τόσο κοντά που έχουν γίνει ''αυτοκόλλητα''.
Σίγουρα πάντως!! ο καλύτερος κριτής θα είναι τα μάτια μου και γι'αυτό θα κοιτάξω να τους δω και τους δύο μαζί, αν και πιστεύω ότι μόνο και μόνο λόγο χώρου θα επιλέξω τον ΡΤ-700.
Εάν μπορούσε και ο Αντρέας να βοηθήσει βέβαια σε αυτό το τεστ θα ήτανε ότι καλύτερο.
Στους δύο φίλους τον RICK & στον KOSTIS 7 GR θέλω να πω ότι ,όπως έχω γράψει με τους DLP ΄΄ τουλάχιστον ΄΄ στην χαμηλή κατηγορία τιμής έχω πρόβλημα με το rainbow εάν γνωρίζετε κάποιο μοντέλο σε αυτήν την κατηγορία το οποίο να μην έχει τόσο αισθητό αυτό το πρόβλημα τότε εγώ δεν έχω πρόβλημα να το ξανασκεφτώ .
Για τον HITACHI δεν τον έχω δει αλλά σίγουρα η τιμή του είναι δελεαστική εάν και εφόσον έχει κάτι καλύτερο από τους άλλους δύο.
Υπ’όψιν ότι ένας κουμπάρος μου έχει τον NEC HT-1000 και στο συγκεκριμένο μηχάνημα δεν βλέπω το rainbow αλλά εδώ μιλάμε για μηχανήματα άλλης κατηγορίας τιμής.
Μία άλλη ερώτηση να κάνω?????
Ο PANASONIC που έχει κλειστά πάνελ έχει πρόβλημα με την σκόνη ή την νικοτίνη ? γιατί τυγχάνει να είμαι φίλος του τσιγάρου και με τον προηγούμενο προβολέα που είχα , νομίζω τα πάνελ είχαν αρχίσει να έχουν κιτρινίλα από το τσιγάρο.
Γενικά πάντως εάν γνωριζετε κάποιο άλλο μηχάνημα σε αυτά τα χρήματα που να αξίζει την προσοχή μου έχω την διάθεση & τον χρόνο να το κοιτάξω.
Σας ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια σας και να είστε σίγουροι ότι με αυτά που μου είπατε έχασα την ευκαιρία να ξαναγίνω ΄΄ΕΡΓΕΝΗΣ΄΄.
Υ.Γ - Η απόσταση θέασης είναι και αυτή στα 5,5 μέτρα και υπάρχει ήδη θέση με τα απαραίτητα για την τοποθέτηση του προβολέα από τον προηγούμενο ο οποίος έχει πουληθεί προ 2μήνου.

Reaction score
51
NIKOS Z said:
Στους δύο φίλους τον RICK & στον KOSTIS 7 GR θέλω να πω ότι ,όπως έχω γράψει με τους DLP ΄΄ τουλάχιστον ΄΄ στην χαμηλή κατηγορία τιμής έχω πρόβλημα με το rainbow εάν γνωρίζετε κάποιο μοντέλο σε αυτήν την κατηγορία το οποίο να μην έχει τόσο αισθητό αυτό το πρόβλημα τότε εγώ δεν έχω πρόβλημα να το ξανασκεφτώ .
Δες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τον BenQ 7800, με τιμή στα 2200 ευρώ (ίσως και λίγο χαμηλότερη....).
Έχει χρωματικό τροχό ταχύτητας 5Χ οπότε λογικά ΔΕΝ θα έχεις πρόβλημα rainbow..........
Δες τον όμως ζωντανά, με μια αγαπημένη σου ταινία (και οπωσδήποτε υπότιτλους ενεργοποιημένους........)

Είναι τρομερός βιντειπροβολέας και αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματά του.........
Αν μπορείς να τον χτυπήσεις (και αφού έχεις τσεκάρει rainbow και αποστάσεις/μέγεθος εικόνας)(αν και είναι σχετικά short throw, οπότε μπορείς να πάρεις σχετικά μεγάλη εικόνα σε μικρό χώρο...)

Κορυφαία επιλογή μέχρι τα 3000 ευρώ!

Reaction score
2
Eνας DLP προβολέας που υπόσχεται μηδενικό rainbow είναι ο optoma Η30Α. Η Ταπεινή μου γνώμη είναι να τον δεις και αυτόν οπωσδήποτε πριν αγοράσεις.

Reaction score
7
.................
Από ότι κατάλαβα τελικά ( εάν κατάλαβα καλά ) τα δύο μηχανήματα βρίσκονται τόσο κοντά που έχουν γίνει ''αυτοκόλλητα''.
..........................................
Μία άλλη ερώτηση να κάνω?????
Ο PANASONIC που έχει κλειστά πάνελ έχει πρόβλημα με την σκόνη ή την νικοτίνη ? γιατί τυγχάνει να είμαι φίλος του τσιγάρου και με τον προηγούμενο προβολέα που είχα , νομίζω τα πάνελ είχαν αρχίσει να έχουν κιτρινίλα από το τσιγάρο. ........................
Πραγματικα ειναι πολυ κοντα (ή τουλαχιστο μπορουν να ερθουν κοντα με τις ρυθμισεις τους). Απλα ο 700 ειναι πολυ πιο ευελικτος για την τοποθετηση του...
Σου ευχομαι καλη αγορα...

Οσο για το τσιγαρο θα σε συμβουλευα να ΜΗΝ καπνιζεις την ωρα της προβολης, γιατι μπορει η σκονη να περναει, να καθεται σε lcd-polarized και φακους και να ''χαλαει''την εικονα αλλα ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ. Ο καπνος ΚΟΛΛΑΕΙ και μενει εκει. Επισης απο τη σκονη δεν καταστρεφονται τα φιλτρα, αλλα απο τον καπνο ...
Ακομα και κλειστα να ειναι τα lcd (που δε νομιζω να ειναι τελειως, επειδη πρεπει και αυτα να αεριζονται) και να μην περανει η σκονη, ο καπνος θα περναει, αφου τα μορια του ειναι πιο μικρα και τα φιλτρα δεν μπορουν να τα συγκρατησουν (τι ειπα!!!!).
Αλλα δεν ειναι μονο τα lcd... ειναι και τα πρισματα και η λαμπα (και οι φακοι) απο τα οποια περναει ο αερας για ψυξη.

Γενικοτερα ο καπνος κανει πολυ κακο στα ηλεκτρονικα μηχανηματα, οποια και να ειναι αυτα (στα studio απαγορευεται το καπνισμα- σε καποια δια ροπαλου!!).
Αρα...μην καπνιζεις για 2-3 ωρες, επειδη...
1. κανεις κακο στα μηχανηματα
2. κανεις κακο στον εαυτο σου και στους γυρω
3. ετσι κι αλλιως και στο σινεμα να πας... ακαπνος θα εισαι...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.463
Members
38.701
Νεότερο μέλος
DAMBO