Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕ OPTOMA HD72 !!!

Reaction score
0
:? ΚΑΙ ΟΜΩΣ  ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ  ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ  ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SERVICE  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ, ΚΑΙ  ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ...
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΛΗ . ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΠΟΝΙΣΗ  ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ HDMI  ΛΟΓΩ  ΕΛΛΕΙΨΗΣ SWITCH H KAΚΟΜΟΙΡΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΝΕΥΜΑ.ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ  ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ.ΧΑΧΑΧΧΑ!!
ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ  ΕΔΩ . ΝΤΡΙΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ  ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ .
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ  08:00 ΤΟ ΠΡΩΙ  ΚΑΙ ΗΤΑΝ  ΕΚΕΙ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΟΛΑ  ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ
Α)ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ(OPTOMA HD72 ) ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΑΝ  ΣΤΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ
Β).....ΤΟ ΠΙΟ  ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΙΕΚΡΙΝΑΝ  ΙΧΝΗ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ Η'  ΑΠΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΧΩ  ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ  ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ,ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΕΟ???
ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙ Η  ΕΓΓΥΗΣΗ  ΟΕΟ???
ΘΑ ΔΩ   ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΕΟ???

Υ.Γ
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ???

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΧΤΩ ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΚΤΗ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΡΙΣΑΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !!!

Reaction score
1
Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον προβολέα σου.

Να κάνω και μια επισήμανση δοθείσης της ευκαιρίας: ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ και για κανέναν λόγο μην συνδέετε και ξεσυνδέετε καλώδια (ειδικά ψηφιακά DVI/HDMI) στον προβολέα σας, όσο αυτός είναι σε λειτουργία, ούτε καν σε stand by mode. Να είναι πάντα κλειστός από τον γενικό διακόπτη του ρεύματος και αν θέλετε να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας 100%, να τον βγάζετε και από την μπρίζα την ώρα των συνδέσεων!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Aυτο που λεει ο Παναγιωτης ειναι πολυ σωστο.
Ας μην ξεχναμε πως απο τις ψηφιακες εχουμε και μεταφορα ρευματος.
Εαν θελουμε να κανουμε κατι σωστα , παντα με κλειστη την συσκευη :wink:
Γιαννη , ευχομαι να πανε ολα καλα και πολυ γρηγορα(για καλο και για κακο θα τους παρω και εγω ενα τηλεφωνακι)

Reaction score
0
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ
ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΥΡΙΖΟΥΝ
ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ..... 8)

Α!!! ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ
ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΟ SONY 1010.
ΙΔΩΜΕΝ !!!

ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ LCD ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ)
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ Π.Κ ΟΠΟΤΕ CRT KAI ΠΑΛΙ CRT

Reaction score
182
HORTMAN said:
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΛΗ . ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΠΟΝΙΣΗ  ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ HDMI  ΛΟΓΩ  ΕΛΛΕΙΨΗΣ SWITCH H KAΚΟΜΟΙΡΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΠΝΕΥΜΑ.ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ
Από ότι καταλαβαίνω η βλάβη είναι "τεχνικη" και όχι καψιμο καποιου ολοκληρωμένου ή πλακετα ή ότι άλλο... δηλαδή ξεχαρβαλώθηκε η είσοδος... ή κάνω λάθος? είναι τοσο ψευτικα φτιαγμένα? (στα μηχανάκια τουλάχιστον + / - 2.000). νομίζω το είχα διαβάσει και αλλού , για DVI ότι είχαν σπάσει δοντάκια....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.414
Members
38.697
Νεότερο μέλος
Spiromag