Η Πρωτη Φορα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πειτε μας δυο λογια για την πρωτη φορα...
Οχι εκεινη που ειδατε για πρωτη φορα βιντεοπροβολεα.
Εκεινη που ειπατε μεσα σας "εδω ειμαστε".Αυτο θελω!
Μιλαμε για το μεσο της βιντεοπροβολης γενικοτερα αλλα και μοντελο ειδικοτερα.

Και για να ξεκινησω πρωτος, αν και η πρωτη φορα που ειδα βιντεοπροβολεα ηταν το 1980(μεγαλη απογοητευση), μια επισκεψη στην εταιρεια Πανου δεκα χρονια αργοτερα μου...κρεμασε τα σαγονια.
Οι πρωτοι CRT της Seleco με σκλαβωσαν και εγιναν εφιαλτης στα λευκα ονειρα μου.

Σε ψηφιακους ο πρωτος που πραγματικα με εντυπωσιασε-αν θυμαμαι καλα-ηταν καποιος Davis.

Εσεις?
Ποτε?
Με ποιον?
Γιατι?

Για να ακουσουμε απο ενα μικρο αριστουργημα πεντε-δεκα γραμμων που να ξεκινουν απο παλια και να φτανουν ως σημερα... :wink:

Reaction score
0
Πριν από τέσσερα χρόνια (μπορεί και 4 ½ ) με τον Seleco HT200 τι να πω για το μαύρο του η την κίνηση... βέβαια από τότε έχουν δει πολλά τα μάτια μου άλλα τον θυμάμαι ακόμα...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Πριν από τέσσερα χρόνια (μπορεί και 4 ½ ) με τον Seleco HT200 τι να πω για το μαύρο του η την κίνηση... βέβαια από τότε έχουν δει πολλά τα μάτια μου άλλα τον θυμάμαι ακόμα...
Γιωργο εχεις δικαιο.Πως τον ξεχασα?
Απο τις επαναστασεις του χωρου.Και οσο θυμαμαι το θαψιμο που "εφαγε" απο γνωστο περιοδικο για χαρη αλλου προβολεα της ιδιας εποχης...

V

VIDEOMIX

Guest
Πριν κάποια χρόνια στο HILTON (μάλλον πριν 5 χρόνια αφού το θυμάται ο luke mixailidis) όταν είδα εναν καταπληκτικό BARCO (νομίζω ο cine 8 με τετραπλασιαστή). Νόμιζα πως ήμουν σε κινηματογράφο. Εχω και την εντύπωση πως κάπου εχω βιντεο...υλικό απο αυτή την έκθεση. (πάντα παίρνω κάμερα στις εκθέσεις).

Reaction score
0
Κάτσε να δεις πως το έλεγαν το περιοδικό….ΗΙ…. και ηταν12ος …στην κατάταξη... και καταπληκτικό θάψιμο των DLP… για μαύρο – γκρι ...τι μου θύμησες τώρα ρε Ανδρεά … χωρία που υπήρχε και ένα καταπληκτικό thread…

Reaction score
0
Οσο για τον seleco,αλλά τον ht250dm ευχαριστώ μέχρι τώρα τον Ανδρέα που με έσπρωξε να τον αγοράσω, και που μου κράτησε για αρκετό καιρό απίθανη συντροφιά.Ο προβολέας όμως που μέ έκανε να μην κοιμάμαι για πολύ καιρό ήταν πριν 4-5 χρόνια στο Χίλτον, και βέβαια ήταν ο BARCO-CINEMAX.Θυμάμαι ότνα μπήκα μέσα στην αίθουσα πρόβαλε το 5ο στοιχείο σε μιά οθόνη απίστευτων μέτρων με απίστευτη ακρίβεια......ΟΝΕΙΡΙΚΟΣ ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ...

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Η πρώτη μου φορά ήταν με την Ολγα, ωχ..λάθος θέμα :mrgreen:

Λοιπόν ήταν με ένα 8άρη σε μια έκθεση στο Ledra Mariott με ένα CRT.
Δεν θυμάμαι αν ήταν αρύθμιστο, άσυγκλιτο ή δεν του είχαν κάνει κλύσμα.
Εγώ αγάπησα.

Πέντε χρόνια περίπου μετά, παντρεύτηκα μια αληθινή καλλονή με 3 μάτια!!!! :mrgreen:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σε ένα μεγάλο σεμινάριο μιας εταιρείας του εξωτερικού το 1989 δέσποζε ένα θηρίο με 3 λάμπες! Μιλάμε για οπίσθια προβολή!!!

Δεν ρώτησα την τιμή του αλλά η εικόνα με εντυπωσίασε (περίπου 80'').

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.330
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis