Η Τριτη Παραμετρος

Η τριτη παραμετρος για αγορα ειναι....

• Το ονομα

Votes: 0 0,0%
  • Η αντιπροσωπεια

• Εγγυηση

• Καταστημα αγορας

• Ζωη λαμπας

• Τεχνολογια

• Total voters
    35

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Εαν υποθεσουμε πως η πρωτη ειναι το κοστος και η δευτερη η ποιοτητα-η και αναποδα- ποια ειναι η τριτη παραμετρος επιλογης στην αγορα ενος συγκεκριμενου βιντεοπροβολεα?

Με απλα λογια, εχετε βρει το μοντελο που σας ταιριαζει οικονομικα και ποιοτικα.Απο εκει και περα τι σας πειθει να προχωρησετε στην αγορα?

Παρακαλω ψηφιστε και σχολιαστε οπου κρινετε απαραιτητο... :wink:

Reaction score
51
Η αντιπροσωπεία......
Γιατί θα θέλω να με καλύψει (εντός εγγύησης) αν κάτι δεν πάει καλά.......

Θα έχει αξιόπιστο service αν θέλω να διορθωθεί κάτι.........

Και θα μπορώ να βρω εύκολα (και οικονομικά) λάμπα μετά από μερικά χρόνια!!!

Reaction score
453
Το κατάστημα, γιατί δεν θέλω να "τρέχω" εγώ στην αντιπροσωπεία σε περίπτωση προβλήματος. Ούτως ή άλλως το κατάστημα σίγουρα θα έχει καλύτερη σχέση-γνωριμία με την κάθε αντιπροσωπεία από ότι έχω και θα εξυπηρετηθώ γρηγορότερα.

Reaction score
50
Προσωπικά για μένα παίζει μεγάλο ρόλο η αντιπροσωπεία γιατί όσο "αγανακτούμε" μερικές φορές με ορισμένες αντιπροσωπείες, τόσο πιο ήσυχοι και καλυμμένοι νιώθουμε με μια εξιοπρεπή αντιπροσωπεία. Από 'κει και πέρα θα έλεγα το κατάστημα, γιατί οπωσδήποτε έχει σημασία η αντιμετώπιση και η βοήθεια που σου παρέχει κατά την αγορά ο κάθενας. Θα προτιμούσα να πάρω κάτι από ένα καλό κατάστημα έστω και λίγο ακριβότερο από ένα αδιάφορο με καλύτερες τιμές (ε πάντα αν η διαφορά κυμαίνεται σε λογικά όρια). Στο κάτω κάτω βρε αδερφέ κάτι παραπάνω αξίζει μια τίμια αντιμετώπιση από τον εκάστοτε πωλητή... Αλλά δεν είναι ανάγκη να επεκταθούμε, υπάρχει άλλωστε και σχετικό thread:)

Reaction score
0
Εγω ψηφισα αντιπροσωπεια γιατι :
1) Τι να το κανω το ονομα αν δεν υπαρχει σωστη αντιπροσωπια και service (στην Ελλαδα);
2) Τι να την κανω την εγγυηση αν δεν υπαρχει σωστη αντιπροσωπια;
3) Οσο καλο να είναι το καταστημα αν δεν υπαρχει σωστη αντιπροσωπια...
4) Αν εχει καλη ποιοτητα εικονας και δεν ειναι κουραστικος στην θεαση βλ. rainbow δεν με αποσχολει πως ακριβως δουλευει.. Αλλωστε η αντιπροσωπία θα τον φτιαξει!!

Reaction score
7
Αντιπροσωπεια....
Υποστηριξη τεχνικη (αν χαλασει) και ενημερωτικη (αν θελω να ρωτησω κατι).

Δεν εχει και τοση σημασια το ΠΟΥ ειναι το service (αν ειναι στην Ελλαδα ή στο εξωτερικο) αρκει να γινει η δουλεια καλα, σωστα και γρηγορα (χωρις να υπαρχουν καθυστερησεις απο ανταλλακτικα).

Αλλα οσο καλη και να ειναι μια εγχωρια αντιπροσωπεια, θα πρεπει να εχει την αντιστοιχη υποστηριξη απο τη μαμα εταιρια, για να δουλεψει το συστημα....

Reaction score
0
Αντιπροσωπεία και κατάστημα.
Νομίζω είναι αλληλένδετα και το ένα χρειάζεται το άλλο :wink:

Reaction score
152
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΩ ΜΕ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ Σ!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ......

Reaction score
0
Τώρα, γιατί εγώ πιστεύω ότι οι περισσότερη (και πρώτος εγώ) αγοράζουμε με κριτήριο την τεχνολογία ...? και πέστε μου φίλοι των LCD τη θα σας έκανε να αγοράσετε έναν DLP (και δεν ρωτώ για αυτούς που βλέπουν rainbow...) η τεχνολογία είναι κάτι σαν την κόντρα ΟΣΦΠ – ΠΑΟ, Golf – Astra κλπ. η αντιπροσωπεία και το κατάστημα αγοράς σαφώς παίζουν τον ρόλο τους αφού επιλέξετε όμως τεχνολογία εκτός και αν διαλέγετε κατάστημα και μετά τον προβολέα που θέλετε, η λέτε Infocus και μετά ρωτάτε έχει η Infocus LCD για να αγοράσω... ? Χμμ...

Reaction score
7
Και για εμένα η αντιπροσωπεία είναι ο τρίτος παράγοντας. Τι να το κάνω το τάδε μηχάνημα αν δεν μπορώ (το λιγότερο) να το συντηρήσω;
Πρώτα αποφασίζω την αντιπροσωπία, μετά τη μάρκα και τέλος το κατάστημα.
Θεωρώ όμως, πως και το κατάστημα είναι πολύ σοβαρός παράγοντας και στο παρελθόν έχω κάνει αγορά που ενώ δεν καλυπτόταν από επίσημη αντιπροσωπεία, το κατάστημα όμως ήταν "πύραυλος".
Επειδή δεν υπάρχει επιλογή να μαρκάρω και τα δύο, ψηφίζω αντιπροσωπεία.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.691
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis