Η άλλη ώρα......η δική μας......

Reaction score
40
Η γλώσσα πολλές φορές δεν μπορεί να περιγράψει τα εσώτερα της ψυχής μας, τις σκέψεις μας ,τις ανάγκες μας για αυτοέκφραση, αυτό που σαν ''απο μηχανής Θεός'' κάνει η μουσική....Είναι φορές που θέλουμε να αφεθούμε σε ένα ξέφρενο χορό, να αισθανθούμε τους έντονους κραδασμούς της μουσικής, να σπάσουμε τα πατώματα......
Δεν αναφέρομαι σε αυτές τις στιγμές.....Ας πούμε την αλήθεια και ας μιλήσουμε για την ώρα την δική μας, την ώρα που θέλουμε μόνοι μας να ακούσουμε μουσική που θα λυγίσει και σίδερα, που θα λιώσει τον πάγο μέσα μας....Ποιά είναι αυτή? την Αλήθεια...... Εδώ θα μπορούμε να βάλουμε και εικόνα του δίσκου ή cd που ακούμε μόνο εμείς..... άλλη ώρα.....την δική μας......
Ας αρχίσω.....
Τίτλος:Τραγούδια της Μεσογείου
Σαβίνα Γιαννάτου και οι primavera en Salonica

http://www.youtube.com/watch?v=ruOSUVMgPRs

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.812
Απάντηση: Η άλλη ώρα......η δική μας......

CYMANDE - Cymande (1972)

Reaction score
4.485

Depeche Mode 101
Album name: 101

Year released: 1989

Critical acclaim: Released to co-incide with the band's legendary concert at the Pasadena Rose Bowl on June 18, 1988.

Key single(s): "Everything Counts (Live)" (13 February 1989)

Track list: Pimpf, Behind The Wheel, Strangelove, Sacred, Something To Do, Blasphemous Rumours, Stripped, Somebody, Things You Said, Black Celebration, Shake The Disease, Nothing, Pleasure, Little Treasure, People Are People, A Question Of Time, Never Let Me Down Again, A Question Of Lust, Master And Servant, Just Can't Get Enough, Everything Counts.

Important 'notes':

* In 2003, Mute Records reissued 101 as a hybrid SACD. In essence, the two-disc set contained 101 in three formats - multi-channel SACD, stereo SACD and PCM stereo (CD audio). The multi-channel audio was presented in 5.1 and gave a better representation of the live experience. The SACD was not released in North America. Due to pressing errors, however, the first run of the set was marred by a mis-encoded multi-channel SACD layer that skipped and was unlistenable on the first disc. The stereo SACD and CD audio layers were unaffected. As a bonus hidden track, the multi-channel layer also included the full version of "Pimpf".

Reaction score
4

Εδώ και έναν χρόνο+, ακούω δύο cds κάθε μέρα.
Νομίζω ότι έχω φτάσει σε σημείο να είμαι κομμάτι της μπάντας :138: και με απορροφά τόσα όσο κανένα άλλο cd αυτή την περίοδο.
Έχω εξαρτηθεί νομίζω....
Το "κόλπο" πιάνει μόνο, όταν είμαι μόνος.

+

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.812

Εδώ και έναν χρόνο+, ακούω δύο cds κάθε μέρα.
Νομίζω ότι έχω φτάσει σε σημείο να είμαι κομμάτι της μπάντας :138: και με απορροφά τόσα όσο κανένα άλλο cd αυτή την περίοδο.
Έχω εξαρτηθεί νομίζω....
Το "κόλπο" πιάνει μόνο, όταν είμαι μόνος.

+

Άκου και τα υπόλοιπα. Είναι εξίσου καλά! :107:

Reaction score
4

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.

Έχω μερικά ακόμα (όπως το joy, Fedra :102: ) αλλά τα ακούω λιγότερο. Με ενδιαφέρουν τα πρώτα του cds αλλά μερικά δεν τα βρίσκω... :133:

Reaction score
40

Gene Clark-No Other

http://www.youtube.com/watch?v=QoTJjGQdgR0
http://www.youtube.com/watch?v=S5QP-qp17WI=........
We all need a fix
At a time like this
But doesn't it it feel good to stay alive

Now I see that in my visions
That my eyes are seeing twice
Once for every expectation and once for what I realize
:112:
Ίσως ένα από τα καλύτερα άλμπουμς που έχω.....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik