Η αγορα στην Ελλάδα

Μηνύματα
288
Reaction score
67
Καλησπερα, εχοντας ζησει 12 χρονια στο εξωτερικο και ακομα παραγγελνοντας απο αμαζον ειμαι χαμμενος λιγο πως δουλευει η αγορα στην Ελλαδα.
Στο εξωτερικο το να δοκιμασει ενα ηχειο σπιτι σου και να το επιστρεψεις ειναι πολυ κλασσικο. Εδω δεν το βλεπω να γινεται. Εχω βρει πολλους αντιπροσωπους που εχουνε στησει ειδικους χωρους και σου λενε ελα να ακουσεις. Αλλα πραγματικα πιστευω οτι τα μηχανηματα πρεπει να τα ακουσω στο χωρο μου.
Η απορια ειναι υπαρχει αντιπροσωπος που να μου φερει ηχεια στο σπιτι να τα ακουσω? Η απορια ειναι επισης και ενος φιλου που γυρισαμε περιπου την ιδια περιοδο στην Ελλαδα. Κατανοω οτι ο εμπορος θα θελει ενα ειδους "συμβολαιο" οτι τελικα θα αγορασω ενα απο τα δυο ηχεια στο τελος της ημερας and I am fine with that
 

kostas999

Ανάποδη Πυξίδα
Μηνύματα
914
Reaction score
957
Εδώ έχουν με το ζόρι ένα ηχείο από γκάμα 10 και εσύ θες να σου το φέρουν και σπίτι; Ούτε στην Αμερική πηγαίνουν ακριβά ηχεία, εκτός αν επωμιστεί ο πελάτης το κόστος της ειδικής μεταφοράς και κυρίως της ασφάλισης. Αλλά εκεί υπάρχουν οι μισες αντιπροσωπείες, εδώ έτσι και χτυπηθεί ένα ηχείο πρέπει να πάει στο εξωτερικό με τρομερό κόστος! Και δεν υπάρχει ασφάλεια τέτοιου είδους.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.603
Μηνύματα
2.865.607
Members
37.934
Νεότερο μέλος
corfu11
Top