Η απαντηση...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Χθες βραδυ ελαβα το ακολουθο πμ με συζητηση που λαμβανει χωρα σε αλλο/α sites:

"
Κυριοι δεν καταλαβα,ποιος ειπε οτι μεχρι την στιγμη που δημιουργησε ο Ν.Τσαρουχας το thread,μεσα στο Av site ειχα καποια κοντρα μαζι του?
Σας πληροφορω οτι ουτε τον εχω δει ουτε εχω μιλησει ποτε μαζι του ουτε καν απο το τηλεφωνο.
Τοv αδελφο του ξερω και μαλιστα τρεφω και μεγαλη εκτιμηση στο προσωπο του.
Τωρα οποιος θελει να δημιουργει εντυπωσεις οτι μετεφερα το θεμα εδω μεσα λογω της κοντρας που ειχα με το εν λογω "κυριο" καλα θα κανει να το βουλωσει και να μην προσπαθει να κουκουλωσει καταστασεις.
Το γιατι εγραψα τωρα μεσα στο AV CLUB και οχι στο ACA,ειναι πολυ απλο,ειμαι μελος και στο ενα και στο αλλο,ο Τσαρουχας ειναι μελος και στο Av site και στο Av club,αν ηταν και στο ACA θα ειχα γραψει τα ιδια ακριβως που εγραψα εδω, θα τα ειχα γραψει και στο ACA.
Ο Καφατος βεβαια πιστεψε οτι, μετα το εν λογω thread θα τσιμπησω και θα γραψω εκει μεσα,γιατι ηξερε οτι θα μου ανεβαινε το αιμα στο κεφαλι και επισης ηξερε οτι το Thread αυτο δεν θα ειχε ουδεμια τυχη μεσα στο Av club.
Αυτος ειναι και ο λογος που χλευαζω το Av site και αρνουμαι πεισματικα να γραψω εκει, για την χαζη και στειρα νοοτροπια που επικρατει και για τις απιστευτες ριμεικ εκδοσεις του εργου "Ο Ηλιθιος και ο Πανηλιθιος"που διαδραματιζονται καθε φορα που θα μπω σαν επισκεπτης σε αυτο το site."

Αφορμη που προκαλεσε την παραπανω θυελλα ηταν ενα θεμα που ξεκινησε εδω μεσα και κυριως μια επιμαχη φωτογραφια:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?goto=newpost&t=36692http://

Δεν ειμαι υποχρεωμενος να απαντησω αλλα θεωρω πως θα αφησω μια εκκρεμοτητα εαν δεν το κανω.
Η απαντηση μου ειναι η εξης:

-Δεν προκειται να εμπλακω σε αντιπαραθεσεις με ανθρωπους που εχουμε μοιραστει ενα πιατο φαι μαζι και ειδικα οταν το εχουμε μοιραστει κατω απο ειδικες περιστασεις.
-Εαν καποιος πιστευει πως δεν εχω αλλη δουλεια να κανω παρα να σχεδιαζω πως και ποιος θα γραψει στο AVSite τοτε προφανως με θεωρει τεμπελη η ελευθερο υποχρεωσεων.Αφηστε που υποτιμα βαναυσα την νοημοσυνη μου με τον τροπο που νομιζει πως σκεφτομαι.
Αυτο που παντα αναρωτιομουν ολα αυτα τα χρονια ειναι εαν βρεθει καποιο καλο παληκαρι να ζητησει την συγγνωμη-οταν καταλαβει το λαθος του- μεσα, ζωντανα, οπως εχουν μαθει να κατηγορουν, και οχι κατ'ιδιαν.
Και παλι, δεν υποχρεωνω κανενα(ειναι ευνοητο) να με πιστεψει για τα παραπανω.Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να απολογουμαι καθε φορα που συμβαινει κατι και "φταιει ο Καφατος"
-Για την ταμπακερα.Ενημερωθηκα για την δημοσιευση της φωτογραφιας λιγο πριν αυτη βγει.Ημουν αντιθετος, με το σκεπτικο του "ισως να μην μου αρεσε να το κανουν και σε εμενα" και εξεφρασα αυτη μου την αποψη.Παρ΄ολα αυτα εχω μαθει να αφηνω ελευθερους τους συνεργατες μου να αποφασιζουν μονοι τους με σκοπο να "λουζονται" τις οποιες συνεπειες και να σκεφτονται περισσοτερο την επομενη φορα που θα αποφασισουν κατι μονοι τους.Ποσο μαλιστα οταν αυτο αφορα τον Χρηστο και τον Νικο που στην ουσια διοικουν το AVSite...
-Για τα περι νοοτροπιας και "Ηλιθιων και Πανηλιθιων" θα πω πως αν και οργιστηκα στην αρχη τοσο με χαροποιησαν στην συνεχεια.
Σε εναν καλο αγωνα σκακι το Νο1 λαθος που μπορει να κανει καποιος ειναι να θεωρησει τον αντιπαλο του ηλιθιο.Ειναι μαθηματικα σιγουρο πως εχει χασει απο χερι...

-Τελος, απο οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω, ο Νικος εχει ζητησει δημοσια συγγνωμη απο τον κατοχο της οικιας , εαν αυτος ειχε ενοχληθει.
Εαν αυτο δεν αρκει, να απολογηθω και εγω με την σειρα μου-σαν νομικα υπευθυνος αυτου του site- εαν αυτο προκειται να κατευνασει τα πνευματα.Ισως ειναι προιον "χαζης και στερεας νοοτροπιας" απο την στιγμη που ημουν αντιθετος με την αλλη ιστορια αλλα μεχρι εκει ακουμπα ο πτωχος μου νους.

Σας ευχαριστω πολυ!

VG

Reaction score
0
Ανδρέα μου θυμιζεις τα δυο μεγαλα κομματα, που πριν τις εκλογες ανεβαζουν τους τονους και το ριχνουν στην πολωση, για να συσπειρώσουν τα προβατα τους μην τυχον τους τα σαλαγήσει κανας Καρατζαφέρης ή κανας ΣΥΝ...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ανδρέα μου θυμιζεις τα δυο μεγαλα κομματα, που πριν τις εκλογες ανεβαζουν τους τονους και το ριχνουν στην πολωση, για να συσπειρώσουν τα προβατα τους μην τυχον τους τα σαλαγήσει κανας Καρατζαφέρης ή κανας ΣΥΝ...
Τωρα που το ειδες αυτο, ενας Θεος ξερει.
Υποθετω πως ο καθενας απο εμας σκεφτεται αναλογα με αυτα που πραττει...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Κανείς δεν έχει υποχρεώσει κανέναν να γράφει στο avsite και πολύ περισσότερο το avsite δεν χρειάζεται τα γραπτά κανενός... οπότε δεν θέλω κανείς να τσιμπάει ανύπαρκτα δολώματα!

Από την άλλη βέβαια είναι εντελώς αντιδεοντολογικό να απαντάει κάποιος και να εκφράζει το οποιοδήποτε παράπονό του για κάτι που γράφτηκε στο avsite χρησιμοποιώντας το βήμα ενός άλλου φόρουμ. Όπως και εμάς θα μας ενοχλούσε αυτό, πιστεύω ότι ενόχλησε και τους αναγνώστες του avclub.

Επί της ουσίας τώρα από την στιγμή που ο Νίκος Τσαρουχάς ζήτησε δημόσια συγγνώμη δεν υπάρχει ανάγκη να συνεχιστεί το θέμα.

Το μόνο που θα είχε νόημα θα ήταν ίσως το αν χρειάζεται να κάνουμε μία συζήτηση για το αν μπορεί να κάνει κάποιος κριτική και να εκφράσει την άποψή του ή όχι σε εγκαταστάσεις που έχουν δημοσιοποιηθεί.

Αυτή είναι η άποψή μου και ελπίζω σύντομα να ξεχάσουμε ότι δημιουργήθηκε αυτό το ζήτημα...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas